Rekommenderas varmt! Trevlig personal, smidig och sÀker förvaring. Vi anvÀnde det som förrÃ¥d under tiden vi sÀljer huset och det kunde inte varit bÀttre, ingen bindningstid var ett jÀtte plus samt att... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
FrÃ¥n början till slut. De svarade snabbt pÃ¥ alla frÃ¥gor och var vÀldigt tillmötesgÃ¥ende och hjÀlpsamma genom hela processen. Man kÀnner verkligen att de bryr sig om sina kunder och gör sitt bÀsta fö... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bytte nyligen förrÃ¥d till Henriksson och Àr vÀldigt nöjd hittills. Personalen Àr extremt responsiv â svarar direkt pÃ¥ frÃ¥gor utan strul. Stor skillnad mot tidigare stÀlle dÀr det var hissar och vagn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag har hyrt förrÃ¥d hÀr i nÃ¥gra mÃ¥nader och upplevelsen har varit vÀldigt positiv. Allt har varit enkelt och smidigt frÃ¥n start till avslut, bokningen gick snabbt, informationen var tydlig och tillgÀn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Henriksson Storage Àr ett svenskt företag som erbjuder smarta, trygga och prisvÀrda förrÃ¥dslösningar för bÃ¥de privatpersoner och företag. Vi startades 2025 av Tink-grundarna Daniel Kjellén och Fredrik Hedberg samt Doktor.se-veteranen Mikael Henriksson och Àr till för dig som behöver lite mer utrymme, oavsett om det handlar om att skapa ordning hemma, inte har förvaringsmöjligheter pÃ¥ din arbetsplats, eller behöver lagra inför en flytt. Hos Henriksson Storage fÃ¥r du ett sÀkert förrÃ¥d du kan lita pÃ¥ â nÀr du behöver det, sÃ¥ lÀnge du behöver det, utan att betala mer Àn nödvÀndigt. Vi har Sveriges troligtvis billigaste förrÃ¥d. Alla vÃ¥ra förrÃ¥d nÃ¥s frÃ¥n markplan, vilket gör att du slipper lÃ¥nga korridorer och hissar. IstÀllet kör du hela vÀgen fram till ditt förrÃ¥d - enkelt in, enkelt ut. Naturligtvis erbjuder vi avtal utan bindningstid och utan uppsÀgningstid, sÃ¥ att du kan stanna sÃ¥ kort eller sÃ¥ lÀnge som du behöver. Du kan boka och betala ditt förrÃ¥d direkt pÃ¥ webben, eller sÃ¥ kan du slÃ¥ oss en signal om du har nÃ¥gra frÃ¥gor eller bara vill sÀga hej.rr
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Perfekt omrÃ¥de med lÀtt att komma Ã¥tâŠ
Perfekt område med lÀtt att komma åt förrådet med bil så det Àr lÀtt att lasta in sina saker. Området Àr inhÀgnat med taggtråd runt hela området så det kÀnns tryggt och sÀkert.

Henriksson Storage ããã®åç
Superenkelt, billigt och bra service!
Enkelt, billigt och vÀldigt bra service. Allt funkade precis som det skulle! Kan verkligen rekommendera

Mycket prisvÀrt och smidigt
Mycket prisvÀrt och smidigt! Jag fick tilltrÀde samma dag och kunde åka in hela vÀgen fram till mitt förråd med bilen för att lÀmna mina saker. VÀldigt smidigt.

Henriksson Storage ããã®åç
I just moved into a new apartment andâŠ
I just moved into a new apartment and needed some extra space to store my things. The experience with Henriksson has been very smooth and definitely the best value for money. I called them to get some extra information and they have been super helpful and friendly.
Bra förvaring till ett billigt pris.

Mycket prisvÀrd och smidigâŠ
Mycket prisvÀrd och smidig lagringslösning. VÀldigt nöjd kan starkt rekommendera.
Smidigt och billigt med bra kundservice!
Smidigt och billigt med bra kundservice!
Great service
Great service! Easy to book and received quick reply with questions before booking.
Enkelt hantering och bra support!
Enkelt hantering och bra support!
VÀldigt smidigt och bra service
VÀldigt smidigt och bra service! Var en perfekt lösning för oss nÀr vi renoverade kÀllaren och behövde lite extra plats.
Mycket prisvÀrt förråd
Mycket prisvÀrt förråd. Kan rekommenderas.
So peaceful and a fantasticâŠ
So peaceful and a fantastic environnent! It is very priceworthy!
SÃ¥ hÀr lÃ¥ngt tycker jag det varitâŠ
Så hÀr långt tycker jag det varit mycket bra upplevelse. Förråden Àr frÀscha och supporten har varit mycket snabb och hjÀlpsam om det varit några frågor. Jag kan definitivt rekommendera deras förråd.
Enkel och trygg magasinering
Smidigt att boka online och jag fick ett rent, sÀkert förråd redan samma dag. Personalen var hjÀlpsam och visade runt så att allt kÀndes tryggt. Priset Àr konkurrenskraftigt och 24-timmars tillgång Àr ett stort plus. Enda lilla minuset Àr att skyltningen inne på anlÀggningen kan förbÀttras, men den höga servicen vÀger upp. Rekommenderas varmt för dig som vill ha en enkel och prisvÀrd magasinering!
Supersmidigt
Superenkelt att kunna åka hela vÀgen fram med bilen. Gott om plats i förrådet som Àven kÀndes vÀldigt nytt och frÀscht. Rekommenderas!
Billigt och Smidigt!
Behövde förvaring i några månader pga utlandsflytt. Henriksson löste det snabbt och smidigt. Bra kommunikation!
PrisvÀrt och flexibelt att hyra förrÃ¥dâŠ
PrisvÀrt och flexibelt att hyra förråd :)
5 tummar upp!ð SÃ¥ smidigt med allt frÃ¥nâŠ
5 tummar upp!ð SÃ¥ smidigt med allt frÃ¥n bokning till tilltrÀde. Fick plats med en massa frÃ¥n hemmet men Àven frÃ¥n förrÃ¥det som jag behövde ha nÃ¥gon annanstans. Vill du hyra förrÃ¥d billigt och smidigt i Vallentuna sÃ¥ Àr Henriksson helt rÀtt! Jag bor i TÀby sÃ¥ det var enkelt att köra dit.
PrisvÀrt, enkelt och flexibelt!
AnvÀnde nyligen vid flytt. VÀldigt prisvÀrt och enkelt, flexibelt sÀtt att hyra förråd!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ