Jeg har vÊret patient hos Mehmet i lÊngere tid og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Han er bÃ¥de professionel, omhyggelig og utrolig behagelig at vÊre hos. Man fÞler sig altid tryg i stolen, og... ãã£ãšèŠã
Yderst venlig og omsorgsfuld tandlÊge, der guider og informerer om alt under behandlingen. Meget nÊnsom og opmÊrksom, der anerkender den ukontrolleret tandlÊgeskrÊk jeg har. TAK for en meget fin beh... ãã£ãšèŠã
Super god oplevelse hos Herlev Tandpunkt. Var uheldig at knÊkke en flig af min tand og skulle hurtigst muligt have det lavet. Ringede rundt til flere forskellige tandlÊger, men der var lang vent... ãã£ãšèŠã
- æ¯ç§å»åž«
- çŸå®¹æ¯ç§å»
- æ¯ç§å»é¢
- æ¯ç§è¡ç士
- ã€ã³ãã©ã³ãã»æ¯åšå»çå°éå»
- æ¯ã®ãã¯ã€ããã³ã° ãµãŒãã¹
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen til Herlev Tandpunkt. Din tandlÊge centralt beliggende i Herlev. Herlev Tandpunkt er en klinik udover det sÊdvanlige. Vi er kendt for at vÊre et sted med rigtig god atmosfÊre og godt humÞr, samtidig med, at vores faglighed er helt i top.
EnglÞbet 8, 2730, Herlev, ãã³ããŒã¯
- 44 94 16 16
- info@herlevtandpunkt.dk
- herlevtandpunkt.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Visdomstand udtrÊkning
Jeg havde et rigtig godt besÞg hos Herlev Tandpunkt, hvor jeg fik trukket en visdomstand ud. Det forlÞb overraskende nemt og uden smerter. Mehmet var meget dygtig og professionel, hvilket gav stor tryghed under behandlingen. Personalet var desuden venlige, imÞdekommende og meget behjÊlpelige. Alt i alt en rigtig god oplevelse, som jeg varmt kan anbefale.
Meget professionelle og virkelig sÞdeâŠ
Meget professionelle og virkelig sÞde medarbejdere - både tandlÊgen og assistent. Det er en super fin oplevelse at vÊre der.
Professionel behandling til en med tandlÊgeskrÊk
TAK for en meget fin behandlingððð
Fantastisk service og tryg behandling
Jeg har vÊret patient hos Mehmet i lÊngere tid og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Han er både professionel, omhyggelig og utrolig behagelig at vÊre hos. Man fÞler sig altid tryg i stolen, og han tager sig tid til at forklare tingene på en rolig og forståelig måde. Klinikken er flot, ren og med en god atmosfÊre.
Hamide er den bedste tandlÊge
Hamide er den bedste tandlÊge. Jeg har prÞvet mange tandlÊger i Ballerup/ herlev pga tandlÊgeskrÊk. Nu har jeg endelig fundet en jeg fÞler mig tryk hos ð Jeg er sÃ¥ glad for at have fundet hende. KÊmpe stort 13 tal herfra.

Herlev Tandpunkt ããã®åç
Jeg er virkelig glad for min tandlÊgeâŠ
Jeg er virkelig glad for min tandlÊge her i Herlev tandpunkt. Jeg fortryder bestemt ikke at fået skiftet min tidligere tandlÊge. Her er utrolige daglige dygtige og venlige, priserne er også meget fint i forhold til andre i området. Kan varm anbefales..

Professional and considerate
My experience with Herlev Tandpunkt has been exceptional, since I moved to Herlev a few years ago. The dentist and the rest of the staff are very professional and at the same time kind and accommodating. Recommended dental clinic, hands down.

SÞde
SÞde, venlige og smilende og god tryghed og respekteret mig når jeg sagde noget

Enestående behandling
Jeg har altid haft tandlÊgeskrÊk og det har desvÊrre holdt mig fra at tage til tandlÊgen gennem mange år. Fik anbefalet Herlev tandpunkt og jeg valgte at give det en chance og det fortryder jeg bestemt ikke!
Sikke en behandling. Jeg fÞlte mig i trygge hÊnder hele vejen igennem. Deres enorme ro og faglige ekspertise er ikke til at tage fejl af. Kan varmt anbefale Herlev tandpunkt!

TandudtrÊkning
TandudtrÊkning - Tryg og professionel behandling
Jeg skulle have lavet en tandudtrÊkning og da jeg har stor tandlÊgeskrÊk, var jeg virkelig nervÞs og bange. Men oplevelsen hos Herlev Tandpunkt var virkelig god.
Mehmet var rolig, professionel og omsorgsfuld, og forklarede alt undervejs, så jeg fÞlte mig tryg hele tiden. UdtrÊkningen gik uden problemer og uden behov for yderligere åbning og syninger, fordi Mehmet var så grundig og tog sin tid til roligt at få det hele med ud. KÊmpe lettelse.
Lilian var også utrolig sÞd og beroligende, med rosende ord og en hånd på min arm i ny og nÊ.
De er virkelig et godt team.
Kan varmt anbefale Herlev Tandpunkt og isÊr hvis du normalt er nervÞs for at gå til tandlÊgen.

En god oplevelse.
SÞde, ImÞdekommende og yderst kompetente.

Meget professionel tandlÊger,man kanâŠ
Meget professionel tandlÊger,man kan mÊrke man er i gode hÊnder,bliver spurgt om man har det godt hvis man skulle ha lidt tand angst som jeg har (mere for smerten) men bliver godt bedÞvet.virkelig sÞde og rare mennesker,jeg kan meget stÊrk anbefale dem.

Top professionalle
Top professionalle, super sÞde og imÞdekommende.
Meget dygtige til at håndtere tandlÊgeskrÊk og da jeg kÊmper med fibromyalgi og muskel kramper kommer det med sine egne udfordringer, men det er intet problem. Masser af tålmodighed, rummelighed og forståelse. Fik prisoverslag inden påbegyndt behandling, hvilket er super vÊrdsat så regningen ikke kommer bag på en.
Masser af ros herfra til både klinikassistenten som på telefonen mÞdte mig med varme og forståelse trods min panikangst, til klinikassistenten som lÞbende spurgte om jeg var okay under behandlingen, til tandplejeren Madiha og tandlÊgerene Mehmet og Hamide.
Et skÞnt team og jeg kan nu med ro i maven bestille tid til den der har tid fordi niveauet er så hÞjt.
Kan klart anbefale!
Har vÊret på klinikken nogle gange nu.

Alt for dyr en tandlÊge.
Alt for dyr en tandlÊge.
Fandt en ny tandlÊge og fik en pris på det halve.

Herlev Tandpunkt ããã®åç
Den sÞdeste og dygtigste tandlÊge ᅩ
Jeg blev mÞdt med venlighed og imÞdekommende personale ᅩ
Og tandlÊgen er den sÞdeste og dygtigste tandlÊge jeg nogensinde har mÞdt

Fantastisk oplevelse hos Herlev Tandpunkt
Herlev tandpunkt har fuldstÊndig Êndret min oplevelse af at gå til tandlÊgen. Allerede fra det Þjeblik, man trÊder ind ad dÞren, bliver man mÞdt af venligt personale, en rolig atmosfÊre og en fÞlelse af, at man virkelig er i gode hÊnder.
TandlÊgerne og klinikassistenterne er bÃ¥de professionelle og empatiske. De tager sig tid til at forklare behandlingerne grundigt, og man fÞler sig hverken presset eller i tvivl. Jeg fÞlte mig tryg hele vejen igennem, og det betyder enormt meget â isÊr hvis man som jeg har haft dÃ¥rlige oplevelser tidligere.
Udstyret er moderne, klinikken er skinnende ren, og alt fungerer upåklageligt. De er også meget punktlige med tiderne, hvilket er en sjÊlden luksus i dagens sundhedsvÊsen.
Jeg kan varmt anbefale Herlev Tandpunkt til alle â bÃ¥de dem, der sÞger den bedste behandling, og dem, der mÃ¥ske dÞjer med tandlÊgeskrÊk. Her bliver man mÞdt med forstÃ¥else, kvalitet og smil.

Varm anbefaling
Jeg har haft en virkelig positiv oplevelse hos Herlev Tandpunkt. Personalet er imÞdekommende og sÞrger for, at man fÞler sig godt tilpas.
Servicen er i top. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der sÞger en tandlÊge, der både er kompetent og omsorgsfuld.

TÊnk engang
TÊnk engang, at man kan vÊre glad for at gå til tandlÊge. Det er jeg. SÞd og dygtig tandplejer. ImÞdekommende personale. Helt igennem en positiv og professionel oplevelse. Tak skal I have. Mvh Ditte

Valuta for pengene
Jeg er selv lÊge
jeg har nu igen oplevet en behandling af mine tÊnder som jeg aldrig har oplevet hos nogen anden tandlÊge
jeg genkender den Entusiasme for at kurere som jeg selv har overfor mine patienter.
Er det dyrt ?
Tjah det er det, men pengene er godt givet ud

Respektfuld oplevelse
Dette var mit fÞrste besÞg efter et personaleskift hos min tidligeretandlÊge, så lidt sund skepsis var på banen. Jeg blev i den grad positivt modtaget og alle mine Þnsker og forbehold blev respektfuld adresseret.