レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Jeg har fÃ¥et opereret en tand ud hos tandlÊgerne i HolbÊk i dag. Det er i sig selv jo ikke en rar oplevelse. Men jeg mÞdte den sÞdeste klinik assistent der pÃ¥ forhÃ¥nd talte mig gennem forlÞbet sÃ¥ je... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan varmt anbefale tandplejer Pardis! Hun er utrolig dygtig, grundig og professionel, samtidig med at hun skaber en venlig og tryg atmosfÊre. Hun tager sig tid til at forklare behandlinge... もっず芋る

Jeg lider meget af tandlÊgeskrÊk, men allerede da jeg trÃ¥dte ind af dÞren, blev jeg taget sÃ¥ pÊnt i mod, af den sÞde klinikassistent. TandlÊge og klinikassistent guidede og forklarede hele vejen... もっず芋る

䌁業情報

1. 歯科医垫
  2. 歯科医院

圓該䌁業による蚘述

Sanadent tandlÊgerne på Frederiksberg og i HolbÊk er topmoderne tandklinikker med sunde holdninger, hÞj etik og fokus på mennesket bag tÊnderne. Vores dygtige tandlÊger lÊgger vÊgt på hÞj faglig kvalitet, smertefri behandling og nÊrvÊr. Du kan lÊse mere om vore grundlÊggende vÊrdier her. Vi har blandt andet stor erfaring med implantatbehandling, som giver dig faste tÊnder at tygge med og med tandretning og bidhÊvning i korrekt bidhÞjde, som ikke bare giver dig et smukt smil, men også en optimalt bid, som ikke slider dine tÊnder ned. Sanadent tandlÊgerne er meget bevidste om "hvem vi vil vÊre". Vi har defineret et sÊt af grundlÊggende vÊrdier, som du kan lÊse her: https://sanadent.dk/tandbehandlingmedvaerdier/ F.eks. tror vi på, at respekt for mennesker, Êrlighed og generÞsitet er vÊsentligt, hvis man vil udfÞre de bedste tandbehandlinger.

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

94件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Jeg bookede tid til en gratis hovedpine

Jeg bookede tid til en hovedpine konsultation, fordi de havde en reklame kÞrende, hvor der blev sagt, at de gratis ville undersÞge ens bid. De ville sende en e-mail, hvilket jeg aldrig modtog. Jeg blev nÞdt til at flytte min tid. Jeg fik at vide at jeg skulle betale et gebyr, hvilket jeg ikke havde fået nogen besked om eller anvisninger om og der stod intet på deres hjemmeside. Jeg får dermed en ny tid også modtager jeg en regning i e-Boks, hvor jeg skal betale forud for min konsultation, som via deres reklame skulle vÊre gratis. Jeg kan ikke anbefale dem. EfterfÞlgende sender de mig denne besked: tak fordi du har gjort os opmÊrksom på dette. Vi har desvÊrre ikke fået opdateret vores hjemmeside. Dette er en gammel kampagne. Hvilken e-mail? Den I aldrig sendte til mig??????
Jeg har ikke lyst til at besÞge jeres klinik efter denne behandling. Jeg skal til eksamen i morgen, husk på, det er ikke alle mennesker som lyver, selvom det åbenbart er, hvad I tror. SÞrgeligt! Det er sÞrgeligt, hvordan I behandler kunderne og hvordan I besvarer denne anmeldelse. Det er sÞrgeligt.

2025幎12月9日

Sanadent tandlÊgerne からの回答

Hej Heidi. Jeg er ked af, at du skriver sådan en anmeldelse, uden overhovedet at have besÞgt klinikken. Det er korrekt, at du har tilmeldt dig og bekrÊftet en konsultation, hvor en ekspert tilbyder at bruge ca. 1 time på at undersÞge, om der kan findes en sammenhÊng mellem patientens bid og evt. hovedpine eller ansigtsspÊndinger. Du valgte at melde afbud samme dag, "fordi du skulle til eksamen". Det står både i sundhedsloven og på vores hjemmeside samt i den email, vi havde sendt til dig, at for sen afmelding udlÞser et gebyr. Synes du selv, at det er rimeligt at brÊnde en aftale af på den måde? Som du kan se, så har stort set alle andre end dig givet os 5 stjerner, så jeg synes faktisk, at det er lidt dårlig stil. Du er, som vi også har sagt til dig, meget velkommen til at komme til konsultationen, for vi kan jo kun hjÊlpe dig, hvis du faktisk kommer.

Et trygt besÞg

Jeg har fået opereret en tand ud hos tandlÊgerne i HolbÊk i dag. Det er i sig selv jo ikke en rar oplevelse.
Men jeg mÞdte den sÞdeste klinik assistent der på forhånd talte mig gennem forlÞbet så jeg var tryg i det der skulle ske. Derefter foretog den sÞdeste tandlÊge operationen, hele tiden med fokus på om jeg var okay. Jeg fÞlte mig godt passet på gennem hele forlÞbet.

2025幎11月19日

Sanadent tandlÊgerne からの回答

Dejligt, at du havde en ok oplevelse i en svÊr situation, Laila ❀ God bedring!

Bedste tandlÊge

Jeg har for nylig skiftet fra Godt Smil Roskilde til Sanadent, og jeg må sige, at jeg er super glad for det. Jeg fÞler mig tryg hos dem. TandlÊgen Sahar er meget sÞd og samtidig utrolig dygtig til sit arbejde. Jeg kÞrer gerne 40 minutter for at komme til HolbÊk for at blive behandlet hos Sahar.
KÊmpe anbefaling herfra.

2025幎5月28日

Efter 4 Ã¥r uden en fast tandlÊge

Efter 4 år uden en fast tandlÊge grundet private omstÊndigheder ,faldt valget på Sanadent.dk
Med sommerfugle i maven mÞdte jeg op 26 -5-25 som aftalt tid.Der var intet at frygte med hensyn til tandlÊge skrÊk, en fantastisk og sublim oplevelse meget proffesionelt ,en meget nÊr oplevelse med alt hvad jeg kun forvente af information omkring mine tÊnder . For ikke at tale om kÊrligheden til deres job,der havde en hÞj udstråling .Det fÞltes som en liv stil, der ikke var til at tage fejl af ,de havde hjertet med at tage hånd om deres kunder. Dette vidunderlig personale ,de vil frem over blive min faste tand lÊge.Jeg kan kun sig godt gået Piger i var skÞnne.

2025幎5月26日
自発的なレビュヌ

Jeg lider meget af tandlÊgeskrÊk

Jeg lider meget af tandlÊgeskrÊk, men allerede da jeg trådte ind af dÞren, blev jeg taget så pÊnt i mod, af den sÞde klinikassistent.
TandlÊge og klinikassistent guidede og forklarede hele vejen igennem, hvad der skulle ske og hvad der skulle gÞres.
Jeg fÞlte mig meget tryg igennem behandlingen.
Stor anbefaling herfra⭐ ⭐
⭐ ⭐⭐
⭐⭐⭐

2025幎4月15日
自発的なレビュヌ

Fantastisk tandplejer – professionel og venlig!

Hun tager sig tid til at forklare behandlingen, arbejder med stor prÊcision og sikrer, at man fÞler sig godt tilpas hele vejen igennem. Hendes rolige og imÞdekommende vÊsen gÞr en stor forskel – jeg har aldrig fÞlt mig mere tryg hos en tandplejer!

Hvis du leder efter en kompetent og omsorgsfuld tandplejer, så er Pardis helt klart et godt valg. Fem stjerner herfra! 🌟🌟🌟

2025幎2月19日

HÞj faglighed

HÞj faglighed, fantastisk behandling, empatisk og forstående

2025幎2月14日

Sanadent tandlÊgerne からの回答

Tak fordi du tog dig tid til at skrive disse smukke ord :-)

KÊre Alle i HolbÊk

KÊre Sahar, Samari og receptionist (jeg fik desvÊrre ikke fat i dit navn).
I gjorde alle min akut-tid i dag til en positiv oplevelse. I var hele vejen så sÞde og oplysende, at nervÞsitet aldrig indfandt sig (selvom Sahar råbte: den tand skal ud!). Det vidste jeg godt, men alt blev forklaret så fint og roligt, at det er den mest positive tandlÊge-oplevelse, jeg har haft i mange år. Så jeg glÊder mig til at vi får ryddet op i resten af mine forsÞmte tÊnder.
Og i modsÊtning til andre tandlÊger, som jeg har indladt mig med, var der intet i forhold til: Du skal også have lave det, og det, og det.... Jeg måtte selv insistere på, at jeg også gerne vil have lavet alt det andet, som jeg har forsÞmt i flere år.
Det skal måske tilfÞjes, at jeg (min mund) åbenbart har et problem med ting for tÊt på tungen: Jeg får brÊk-fornemmelser. Det havde Sahar et råd for. Hun satte simpelthen en akupunktur-nål på min hage, og så var det problem lÞst. Amazing :)

Så alt i alt: Jeg fÞlte mig i den grad set og hÞrt.

2025幎1月29日

Sanadent tandlÊgerne からの回答

KÊre Lizette. Tusind tak fordi du tager dig tid til at skrive disse smukke ord om din oplevelse.

Over al forventning - Imponerende

Jeg fik for nylig bleget mine tÊnder hos Sanadent og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds med resultatet! Fra det Þjeblik, jeg trådte ind ad dÞren, blev jeg mÞdt af venligt, imÞdekommende og professionelt personale, som fik mig til at fÞle mig helt tryg hele vejen igennem. FÞrst fra den flinke sekretÊr, herefter den utrolig dygtige tandplejer som fik efterset mine tÊnder, og til sidst kom tandlÊgen også ind og lavede en vurdering.

TandlÊgen og tandplejeren forklarede hele processen grundigt, så jeg vidste prÊcis, hvad der skulle ske, og jeg fÞlte mig i trygge hÊnder fra start til slut
Jeg fik udfÞrlig gennemgang af hvad jeg skulle gÞre, og hvordan jeg skulle gÞre, så jeg fik så gode resultater som muligt.

Jeg vil varmt anbefale dem til alle, der overvejer tandblegning eller andre behandlinger. Deres hÞje faglighed og personlige service er i en klasse for sig :)

2024幎12月3日

Hold jer vÊk

Hold jer vÊk. Aldrig i mit liv har jeg mÞdt sÃ¥ dÃ¥rligt et service og kommunikations niveau. Jeg hÃ¥ber sgu de lukker snart. Man bliver lokket ind med tilbud, men pludselig skal man have behandling til mange tusinde. Som de sÃ¥ villigt gir’ 50% på  altsÃ¥ 50 % af hvad? De lyver, og kunne ikke engang finde ud af at sende en mail det rigtige sted hen. Jeg turde ikke blive behandlet af dem her. Øv for en dÃ¥rlig oplevelse.

2024幎12月4日
自発的なレビュヌ

Meget "ung" tandlÊge skal pudse lille

Meget "ung" tandlÊge skal pudse lille uregelmÊssighed men foreslår straks behandlinger for bid korrektion og alt muligt andet til 12000+. Han er voldsomt forsinket, arbejder uden klinikassistent, så hygiejnen kan ikke opretholdes (Tastatur osv). Helt igennem en oplevelse af salgs fikseret sekunda klinik. Trods kontant betaling i klinikken kommer tillÊgsregning i e-boks efter en måned, det Þger ikke trovÊrdigheden, jeg forstår ikke hvordan det kan lade sig gÞre, men den er så også betalt.

2024幎10月1日

KÊre Stig
Jeg er virkelig ked af, at du har oplevet dit besÞg hos os sådan. Ordene "salgsfikseret" og "sekundaklinik" ligger milevidt fra vores vÊrdigrundlag, som du kan se her: https://sanadent.dk/tandbehandlingmedvaerdier/. Vi gÞr alt, hvad vi kan, for at stå på mål for respekt for mennesker, Êrlighed, generÞsitet, respekt for regler mv., så det gÞr ondt helt ind i hjertet, når du har oplevet os anderledes, men jeg vil egentlig sige dig tak, fordi det giver os anledning til endnu en gang at gennemgå vore procedurer og naturligvis at tale med alle involverede om, hvordan vi lever op til vore grundlÊggende vÊrdier ved hvert eneste besÞg, så tak for det :-)

Det er helt korrekt, at den tandlÊgen, som havde mulighed for at tage imod dig, da du bestilte en akut tid, er ung og dermed ikke voldsomt erfaren. Måske kan du erindre, hvordan det var for ca. 40 år siden, hvor jeg tÊnker, at det var rart med en bagvagt eller en 1. reservelÊge at spÞrge til råds ind i mellem, og jeg tÊnker også, at du selv tilsvarende har hjulpet mange yngre lÊger fremad gennem tiden. Netop derfor var vores unge tandlÊge sammen med to erfarne tandlÊger på klinikken, og han gjorde egentlig det, som han skulle, nemlig at registrere tilstanden i din mund tand for tand og derefter rådfÞre sig med klinikkens ejer, som er sÊrdeles erfaren og holder mange kurser for andre tandlÊger indenfor såvel avanceret plast-behandling, bidfunktionsrelateret behandling og struktureret behandling af parodontitis (se f.eks. https://dentalkvalitet.dk/kursus-struktureret-haandtering-af-pa-patienter/). Jeg er helt med på, at din oplevelse måske har vÊret usikkerhed fra den unge tandlÊge, og måske har han ikke tydeligt nok fortalt, at han ville gennemgå din case med sin mere erfarne kollega, som han, så vidt jeg har forstået, også anbefalede dig at finde tid til at mÞde. Tilbage står, at du ikke har oplevet fÞlelsen af at blive serviceret godt nok, og det er jeg rigtig ked af.

Jeg har meget svÊrt ved at forestille mig, at hygiejnen på vores klinik ikke har vÊret i top, men selvfÞlgelig kan noget vÊre smuttet. Det krÊver ikke en dedikeret klinikassistent at opretholde en god hygiejne, og hvis du bemÊrkede det, så var tastaturet pakket ind i en plasticpose, netop for at sikre hygiejnen. Vi sÊtter en stor Êre i at leve op til alle de mange krav i de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (du kender dem sikkert fra dit tidligere virke :-)), og igen har Leila og jeg faktisk holdt kursus for hundredevis af klinikejere netop om, hvordan man lever op til disse og andre regler (se f.eks. https://dentalkvalitet.dk/kursus-bestaa-tilsyn-fra-stps/).
Jeg vil gerne tilbyde dig to ting, Stig. For det fÞrste vil jeg tilbyde at refundere hele din regning og betale det fulde belÞb tilbage. Vi lever af glade og tilfredse kunder og dem har vi heldigvis mange af. Som du kan se, er din anmeldelse helt atypisk - normalt giver vore kunder os 5 stjerner. For det andet vil jeg tilbyde dig en gratis konsultation hos Leila, hvor du kan få grundig information om, hvad du og dine tÊnder vil vÊre bedst tjent med. Du er altid velkommen til at kontakte klinikken på 59442811.

Sublim behandling!

Jeg havde syltet tandlÊgebesÞg lidt for lÊnge, så der skulle en grundig oprensning/rensning til. Aldrig har jeg vÊret i så gode hÊnder som hos Sahar! Sahar går tillige meget op i det Êstetiske udtryk og rettede på en kedelig plastfyldning på min ene fortand samt rester fra fordums tid med bÞjle! En af de bedste oplevelser ever!

2024幎10月3日

Ordentlige tandlÊger

Man er i trygge, ordentlige hÊnder hos Sanadent TandlÊgerne. Rolig, hyggelig atmosfÊre og super dygtig og lydhÞr tandlÊge og tandplejere. Mine bedste anbefalinger til Sanadent

2024幎2月29日

Sanadent tandlÊgerne からの回答

Hej Mette, man bliver da helt glad af at lÊse din anmeldelse! Vi har et vÊrdigrundlag, og det er netop vÊsentligt for os at vÊre "ordentlige" og åbne, Êrlige og lydhÞre overfor "hele mennesket". Så, TAK for det! https://sanadent.dk/tandbehandlingmedvaerdier/

Bedste tandlÊge klinik.

Fantastisk Mennesker og en behagelig oplevelse ... bedste tandlÊge klinik nogensinde.

2024幎4月25日

Sanadent tandlÊgerne からの回答

Tusind tak, Salman - måske får man det, man fortjener :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。