äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har fÃ¥et opereret en tand ud hos tandlÊgerne i HolbÊk i dag. Det er i sig selv jo ikke en rar oplevelse. Men jeg mÞdte den sÞdeste klinik assistent der pÃ¥ forhÃ¥nd talte mig gennem forlÞbet sÃ¥ je... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kan varmt anbefale tandplejer Pardis! Hun er utrolig dygtig, grundig og professionel, samtidig med at hun skaber en venlig og tryg atmosfÊre. Hun tager sig tid til at forklare behandlinge... ãã£ãšèŠã
Jeg lider meget af tandlÊgeskrÊk, men allerede da jeg trÃ¥dte ind af dÞren, blev jeg taget sÃ¥ pÊnt i mod, af den sÞde klinikassistent. TandlÊge og klinikassistent guidede og forklarede hele vejen... ãã£ãšèŠã
Sanadent tandlÊgerne på Frederiksberg og i HolbÊk er topmoderne tandklinikker med sunde holdninger, hÞj etik og fokus på mennesket bag tÊnderne. Vores dygtige tandlÊger lÊgger vÊgt på hÞj faglig kvalitet, smertefri behandling og nÊrvÊr. Du kan lÊse mere om vore grundlÊggende vÊrdier her. Vi har blandt andet stor erfaring med implantatbehandling, som giver dig faste tÊnder at tygge med og med tandretning og bidhÊvning i korrekt bidhÞjde, som ikke bare giver dig et smukt smil, men også en optimalt bid, som ikke slider dine tÊnder ned. Sanadent tandlÊgerne er meget bevidste om "hvem vi vil vÊre". Vi har defineret et sÊt af grundlÊggende vÊrdier, som du kan lÊse her: https://sanadent.dk/tandbehandlingmedvaerdier/ F.eks. tror vi på, at respekt for mennesker, Êrlighed og generÞsitet er vÊsentligt, hvis man vil udfÞre de bedste tandbehandlinger.
ç±³åœ
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Jeg bookede tid til en hovedpine konsultation, fordi de havde en reklame kÞrende, hvor der blev sagt, at de gratis ville undersÞge ens bid. De ville sende en e-mail, hvilket jeg aldrig modtog. Jeg blev nÞdt til at flytte min tid. Jeg fik at vide at jeg skulle betale et gebyr, hvilket jeg ikke havde fået nogen besked om eller anvisninger om og der stod intet på deres hjemmeside. Jeg får dermed en ny tid også modtager jeg en regning i e-Boks, hvor jeg skal betale forud for min konsultation, som via deres reklame skulle vÊre gratis. Jeg kan ikke anbefale dem. EfterfÞlgende sender de mig denne besked: tak fordi du har gjort os opmÊrksom på dette. Vi har desvÊrre ikke fået opdateret vores hjemmeside. Dette er en gammel kampagne. Hvilken e-mail? Den I aldrig sendte til mig??????
Jeg har ikke lyst til at besÞge jeres klinik efter denne behandling. Jeg skal til eksamen i morgen, husk på, det er ikke alle mennesker som lyver, selvom det åbenbart er, hvad I tror. SÞrgeligt! Det er sÞrgeligt, hvordan I behandler kunderne og hvordan I besvarer denne anmeldelse. Det er sÞrgeligt.

Sanadent tandlÊgerne ããã®åç
Jeg har fået opereret en tand ud hos tandlÊgerne i HolbÊk i dag. Det er i sig selv jo ikke en rar oplevelse.
Men jeg mÞdte den sÞdeste klinik assistent der på forhånd talte mig gennem forlÞbet så jeg var tryg i det der skulle ske. Derefter foretog den sÞdeste tandlÊge operationen, hele tiden med fokus på om jeg var okay. Jeg fÞlte mig godt passet på gennem hele forlÞbet.

Sanadent tandlÊgerne ããã®åç
Jeg har for nylig skiftet fra Godt Smil Roskilde til Sanadent, og jeg må sige, at jeg er super glad for det. Jeg fÞler mig tryg hos dem. TandlÊgen Sahar er meget sÞd og samtidig utrolig dygtig til sit arbejde. Jeg kÞrer gerne 40 minutter for at komme til HolbÊk for at blive behandlet hos Sahar.
KÊmpe anbefaling herfra.
Efter 4 år uden en fast tandlÊge grundet private omstÊndigheder ,faldt valget på Sanadent.dk
Med sommerfugle i maven mÞdte jeg op 26 -5-25 som aftalt tid.Der var intet at frygte med hensyn til tandlÊge skrÊk, en fantastisk og sublim oplevelse meget proffesionelt ,en meget nÊr oplevelse med alt hvad jeg kun forvente af information omkring mine tÊnder . For ikke at tale om kÊrligheden til deres job,der havde en hÞj udstråling .Det fÞltes som en liv stil, der ikke var til at tage fejl af ,de havde hjertet med at tage hånd om deres kunder. Dette vidunderlig personale ,de vil frem over blive min faste tand lÊge.Jeg kan kun sig godt gået Piger i var skÞnne.
Jeg lider meget af tandlÊgeskrÊk, men allerede da jeg trådte ind af dÞren, blev jeg taget så pÊnt i mod, af den sÞde klinikassistent.
TandlÊge og klinikassistent guidede og forklarede hele vejen igennem, hvad der skulle ske og hvad der skulle gÞres.
Jeg fÞlte mig meget tryg igennem behandlingen.
Stor anbefaling herfraâïž âïž
âïž âïžâïž
âïžâïžâïž
Super behagelig oplevelse.
Og den unge klinikassistent (Kia) var virkelig dygtig og imÞdekommende.
God til at forklare hvad opgaven var.
SÃ¥ en rigtig god anbefaling herfra.
Tommel op.
Jeg fik rÞntgen scanning og tandeftersyn meget billigt. Som en del af en kampagne de kÞrte. Meget tryg og grundig gennemgang af mine tÊnder. En god start på min dag.
Hun tager sig tid til at forklare behandlingen, arbejder med stor prÊcision og sikrer, at man fÞler sig godt tilpas hele vejen igennem. Hendes rolige og imÞdekommende vÊsen gÞr en stor forskel â jeg har aldrig fÞlt mig mere tryg hos en tandplejer!
Hvis du leder efter en kompetent og omsorgsfuld tandplejer, sÃ¥ er Pardis helt klart et godt valg. Fem stjerner herfra! ððð
HÞj faglighed, fantastisk behandling, empatisk og forstående

Sanadent tandlÊgerne ããã®åç
KÊre Sahar, Samari og receptionist (jeg fik desvÊrre ikke fat i dit navn).
I gjorde alle min akut-tid i dag til en positiv oplevelse. I var hele vejen så sÞde og oplysende, at nervÞsitet aldrig indfandt sig (selvom Sahar råbte: den tand skal ud!). Det vidste jeg godt, men alt blev forklaret så fint og roligt, at det er den mest positive tandlÊge-oplevelse, jeg har haft i mange år. Så jeg glÊder mig til at vi får ryddet op i resten af mine forsÞmte tÊnder.
Og i modsÊtning til andre tandlÊger, som jeg har indladt mig med, var der intet i forhold til: Du skal også have lave det, og det, og det.... Jeg måtte selv insistere på, at jeg også gerne vil have lavet alt det andet, som jeg har forsÞmt i flere år.
Det skal måske tilfÞjes, at jeg (min mund) åbenbart har et problem med ting for tÊt på tungen: Jeg får brÊk-fornemmelser. Det havde Sahar et råd for. Hun satte simpelthen en akupunktur-nål på min hage, og så var det problem lÞst. Amazing :)
Så alt i alt: Jeg fÞlte mig i den grad set og hÞrt.

Sanadent tandlÊgerne ããã®åç
Jeg fik for nylig bleget mine tÊnder hos Sanadent og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds med resultatet! Fra det Þjeblik, jeg trådte ind ad dÞren, blev jeg mÞdt af venligt, imÞdekommende og professionelt personale, som fik mig til at fÞle mig helt tryg hele vejen igennem. FÞrst fra den flinke sekretÊr, herefter den utrolig dygtige tandplejer som fik efterset mine tÊnder, og til sidst kom tandlÊgen også ind og lavede en vurdering.
TandlÊgen og tandplejeren forklarede hele processen grundigt, så jeg vidste prÊcis, hvad der skulle ske, og jeg fÞlte mig i trygge hÊnder fra start til slut
Jeg fik udfÞrlig gennemgang af hvad jeg skulle gÞre, og hvordan jeg skulle gÞre, så jeg fik så gode resultater som muligt.
Jeg vil varmt anbefale dem til alle, der overvejer tandblegning eller andre behandlinger. Deres hÞje faglighed og personlige service er i en klasse for sig :)
Hold jer vÊk. Aldrig i mit liv har jeg mÞdt sÃ¥ dÃ¥rligt et service og kommunikations niveau. Jeg hÃ¥ber sgu de lukker snart. Man bliver lokket ind med tilbud, men pludselig skal man have behandling til mange tusinde. Som de sÃ¥ villigt girâ 50% på⊠altsÃ¥ 50 % af hvad? De lyver, og kunne ikke engang finde ud af at sende en mail det rigtige sted hen. Jeg turde ikke blive behandlet af dem her. Ãv for en dÃ¥rlig oplevelse.
Meget "ung" tandlÊge skal pudse lille uregelmÊssighed men foreslår straks behandlinger for bid korrektion og alt muligt andet til 12000+. Han er voldsomt forsinket, arbejder uden klinikassistent, så hygiejnen kan ikke opretholdes (Tastatur osv). Helt igennem en oplevelse af salgs fikseret sekunda klinik. Trods kontant betaling i klinikken kommer tillÊgsregning i e-boks efter en måned, det Þger ikke trovÊrdigheden, jeg forstår ikke hvordan det kan lade sig gÞre, men den er så også betalt.

Sanadent tandlÊgerne ããã®åç
Jeg havde syltet tandlÊgebesÞg lidt for lÊnge, så der skulle en grundig oprensning/rensning til. Aldrig har jeg vÊret i så gode hÊnder som hos Sahar! Sahar går tillige meget op i det Êstetiske udtryk og rettede på en kedelig plastfyldning på min ene fortand samt rester fra fordums tid med bÞjle! En af de bedste oplevelser ever!
Bliver mÞdt med empati og hensynstagning.
Fin behandling
Nemt at få en tid

Sanadent tandlÊgerne ããã®åç
Altid forberedt så jeg ved hvad der skal ske
Ingen angst da tilliden holder.
Det er den bedste tandlÊge jeg har haft.

Sanadent tandlÊgerne ããã®åç
Altid sÞde og rare, samt super professionelle.

Sanadent tandlÊgerne ããã®åç
Man er i trygge, ordentlige hÊnder hos Sanadent TandlÊgerne. Rolig, hyggelig atmosfÊre og super dygtig og lydhÞr tandlÊge og tandplejere. Mine bedste anbefalinger til Sanadent

Sanadent tandlÊgerne ããã®åç
Fantastisk Mennesker og en behagelig oplevelse ... bedste tandlÊge klinik nogensinde.

Dygtige tandlÊger.
Rolig og tryg atmosfÊre.