Jeg har tidligere haft et andet Marketingbureau som jeg fÞlte ikke hÞrte mig og ikke eksekveret pÃ¥ mine annoncer, men efter jeg har fÃ¥et hjÊlp af Sinan, begyndt med at gÃ¥ se en positiv vÊkst i min vir... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Sinan har vÊret altafgÞrende for Car Mania's succes. Hans ekspertise inden for eksekvering af vores paid social pÃ¥ bÃ¥de Facebook & Instagram, men ogsÃ¥ TikTok, har vÊret overvÊldende. Vi har des... ãã£ãšèŠã
Mine stÞrste anbefalinger til Sinan og Hero Media! Sinan er en hjÊlpsom og grundig person, som er en fornÞjelse at arbejde sammen med. Hvis du vil have et marketingbureau, som virkelig mÞder dig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Det fortrukne valg for ambitiÞse virksomheder, der Þnsker at vÊkste deres online tilstedevÊrelse gennem hardcore performance marketing
é£çµ¡å
ãã³ããŒã¯
- heromedia.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Working with Sinan is such a pleasure
Working with Sinan is such a pleasure! Communication is clear, friendly and professional. Always fast at responding, providing all the necessary information, while also giving good feedback on what to improve.
Positiv vÊkst
Jeg har tidligere haft et andet Marketingbureau som jeg fÞlte ikke hÞrte mig og ikke eksekveret på mine annoncer, men efter jeg har fået hjÊlp af Sinan, begyndt med at gå se en positiv vÊkst i min virksomhed. Jeg kan klart anbefale Hero Media, til at stå for ens annonceringer og marketing.
Fint samarbete
Snabba professionella lyhörda samt Àven kommer med nya egna idéer , mkt nöjd
Sinan har vÊret en kÊmpe hjÊlp for minâŠ
Sinan har vÊret en kÊmpe hjÊlp for min forretning. Han er super nem at arbejde med, altid til at fÃ¥ fat i og kommer med mange gode ideer. Man kan mÊrke han gÃ¥r op i det han laver og tÊnker altid langt og frem. Han har hjulpet mig med at se nye muligheder for min forretning og jeg fÞler mig i trygge hÊnder. Kan klart anbefale ham til andre. ð
From the very beginning
From the very beginning, Sinan impressed me with his professionalism and creative mindset. He has created ads for my three pages and took the time to truly understand my brand, my goals, and my expectations. I had many ideas and wishes, and Sinan listened carefully and delivered everything exactly as I hoped.
Advertising can feel overwhelming, especially when you want things done right, but Sinan made the entire process smooth and reassuring. Iâm extremely happy with the results and can clearly see the quality and dedication behind his work. I can warmly recommend Sinan â he is highly skilled and a pleasure to work with.
Sinan er super dygtig og megetâŠ
Sinan er super dygtig og meget professionel i sit samarbejde.
Han har virkelig lyttede til mine Þnsker og behov til min nye hjemmeside.
Og jeg har haft en del Þnsker må man sige men dem har Sinan virkelig opfyldt til punkt og prikke.
Det er min fÞrste hjemmeside så har vÊret lidt nervÞs for at finde den helt rigtige men nu er jeg bare så glad for resultatet og vil derfor give min varmeste anbefaling til Sinan han er super dygtig.
Vi har vÊret meget glade
Sinan har hjulpet os med at opbygge hjemmeside fra bunden og vÊret en rigtig god sparringspartner for os som helt nye og grÞnne.
Sinan er kommet med en masse innovative ideer som også er blevet implamenteret på sitet.
Kommunikationen med Sinan har vÊret nem og hurtig.
At arbejde med Sinan fra Hero Media harâŠ
At arbejde med Sinan fra Hero Media har vÊret en fantastisk oplevelse. Han er professionel, engageret og har haft en stor indflydelse på vores vÊkst. Samarbejdet har fÞrt til markante resultater, og vi ser frem til at fortsÊtte rejsen sammen.

Hero Media ããã®åç
Sinan har virkelig vÊret en kÊmpe hjÊlpâŠ
Sinan har virkelig vÊret en kÊmpe hjÊlp i processen med at planlÊgge og udvikle webshoppen ByAlisha. Han er ikke bare dygtig til det strategiske og tekniske â han er ogsÃ¥ super rar, tÃ¥lmodig og altid klar med god sparring, nÃ¥r man har brug for det.
Man fÞler sig virkelig mÞdt og stÞttet, og det betyder så meget, når man står med tusind idéer og ikke helt ved, hvor man skal starte.
Kan virkelig anbefale at arbejde med Sinan â bÃ¥de som menneske og som professionel. Tak for alt, Sinan!

Hero Media ããã®åç
Har haft super god sparring med SinanâŠ
Har haft super god sparring med Sinan omkring annoncering og strategi. Han kommer altid med skarpe input og er utrolig hjÊlpsom. Kan varmt anbefales. âïž
They know their stuff!
They know their stuff! The team at Hero Media have been great at helping me get results for my business. Been a game changer since day one. Growing online is not easy in this day and age but they've always given me the support I need. Thanks for everything Sinan!

Hero Media ããã®åç
Vi har haft et super godt samarbejdeâŠ
Vi har haft et super godt samarbejde med Hero Media og Sinan. Han er professionel, lydhÞr og kommer altid med gennemtÊnkte input, der har hjulpet os med at lÞfte vores markedsfÞring. Man mÊrker tydeligt, at han brÊnder for sit arbejde. Vi kan varmt anbefale Hero Media!

Hero Media ããã®åç
Jeg har sparret med Sinan i flere år
Jeg har sparret med Sinan i flere år, og han er virkelig dygtig til at levere kvalificerede leads til virksomheder. Sinan har en evne til at forstå og imÞdekomme vores behov, og hans lÞsninger har haft stor betydning for vores vÊkst. Super professionel og altid tilgÊngelig med brugbare indsigter og råd. Kan varmt anbefales
Super professionelt bureau
Super professionelt bureau! Man kan virkelig mÊrke, at ens virksomhed bliver taget seriÞst, og den lÞbende eksekvering af vores markedsfÞring har givet os mange nye kunder.
Sinan er fantastisk til annoncer
Sinan er fantastisk til annoncer!
Hans evne til at målrette prÊcist og skabe engagerende indhold har gjort en mÊrkbar forskel for adskillige kunder.
Resultaterne taler for sig selv med hÞjere klikrater og Þget konvertering. Kan varmt anbefales til enhver, der Þnsker at lÞfte deres annoncering til nÊste niveau.
Fantastisk service
Vi har haft store problemer med vores hjemmeside trods hjÊlp fra to andre bureauer! Sinan har virkelig vÊret en kÊmpe hjÊlp - vejledning, kommunikation og servicen har virkelig vÊret i top! De stÞrste anbefalinger herfrað

Fantastisk oplevelse
5/5
Jeg har haft fornÞjelsen af at samarbejde med Hero Media. Kommunikation er on point, og kompetencerne sidder i skabet.
Sinan er utrolig venlig og hjÊlpsom
Sinan er utrolig venlig og hjÊlpsom. Han har en professionel og dynamisk tilgang til sit arbejde og har den tekniske intelligens til at hjÊlpe din virksomhed med at vokse og nå ud til din målgruppe. Det, der virkelig får Sinan til at skille sig ud fra andre, er, at han investerer sig selv i din virksomhed, ofte ved at bruge udtryk som "vi", hvilket får det til at fÞle, at han er en del af dit team. Vi kan varmt anbefale Sinan og Hero Media!
Jeg har opnÃ¥et kÊmpe succes takket vÊreâŠ
Jeg har opnået kÊmpe succes takket vÊre Sinan! Han er et Êrligt og professionel menneske og står indenfor hans ord. Endnu engang tak for samarbejdet og den succes jeg har opnået pga dig!
5 stjerner herfra sinan gav ikke op daâŠ
5 stjerner herfra sinan gav ikke op da mit facebook drille og faktisk brugt han ufattelig lang tid på få det op og kÞre 10 stjerner herfra.
Amir fra akutflyt.dk
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹