Til barnebarns fÞdselsdag var der bestilt en stor "kagemand" - en hel bageplade. Kagen var meget, meget tÞr, og bar prÊg af ikke, at vÊre bagt samme dag. Kanten var nÊrmest tvebakketÞrt. "Fyldet... ãã£ãšèŠã
Generelt et godt bageri. Det bager dog kun gulerodsrugbrÞd til weekenden. Men jeg mÃ¥ igen konstatere, allerede kl 10.30 denne sÞndag, at gulerodsrugbrÞdet er udsolgt. Der stod ogsÃ¥ andre kunder end mi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Fantastisk bager kommer ofte deresâŠ
Fantastisk bager Haalsbageri Gistrup kommer ofte deres jordbÊrtÊrte er verdens bedste intet mindre lidt dyr meeen , sidst d. 21-5 Nets var nede og jeg havde ikke taget min mobil med sÃ¥ jeg kunne betale med mobilepay, de skrev mit navn og telefonnummer sÃ¥ kunne jeg komme forbi nÃ¥r jeg havde tid og betale, det er kundeservice sÃ¥ âïžâïžâïžâïžâïž store stjerner.
HÃ R I MAD!!!
Aldrig har jeg oplevet noget sÃ¥ ulÊkkert. Jeg kÞbte brÞd hos Haals Bageri og fandt et Hà R bagt direkte ind i brÞdet. FuldstÊndig uacceptabel hygiejne og Êrligt talt kvalmende. NÃ¥r man betaler overpris for âkvalitetsbagvÊrkâ, forventer man som minimum ordentlig renlighed. Hele oplevelsen Þdelagde min appetit, og jeg kommer aldrig tilbage igen. Hvis det her er standarden hos Haals, burde de seriÞst fÃ¥ styr pÃ¥ deres kÞkken og medarbejdernes hygiejne. Kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefales.
Meget dårlig og tÞr kagemand
"Fyldet" var meget smuldret, hårdt og nÊrmest krystalliseret, og var ikke ordentligt varmet sammen inden pålÊgningen.
Et stykke totalt venstrehåndsarbejde.
Kagen var så tÞr og dårlig, at ingen af 12 gÊster ville have stykker af overskydende kage med hjem. (Og der var meget).
Der er plads til forbedringer.
I dag sÞndag den21 dec fik jeg noget afâŠ
I dag sÞndag den21 dec fik jeg noget af en overraskelse vi har for det meste kÞbt rundstykker i FÞtex Ã
lborg Þst men efter vi fik stenkugler fra egen fryser (hatting) ja så fandt vi bageren i klarup der fik vi gode rundstykker og god leverpostej varm men de sidste par gange har rundstykkerne vÊret blÞde men ok de kunde da spises men i dag ja der var de frossen og så seje at det var svÊrt at skÊre dem min mor som har forloren tÊnder kunde ikke spise dem da de var seje leverpostejen som de tog ud af ovnen da jeg var der var varm uden på men kÞleskabs kold inden i og de spandauer jeg fik med var iskolde Þv for en morgen
Vi måtte smide det hele ud
nu skal vi igen finde et sted med ordeligt morgenbrÞd
Det kan vÊre det er brok brok men man betaler skam dyrt nok for det der stÃ¥r altid friskbagt brÞd ð³ð³ð³ð³Jow jow
Aalborgs bedste bager - uden sammenligning
1) Kvaliteten af de produkter jeg har kÞbt/smagt er fremragende.
2) betjeningen er prÊcis, hurtig og kundevenligt
3) flowâet er overraskende hÞjt; selv de dage, hvor kÞen starter uden for butikken, er ekspeditionstiden ikke et issue (med mindre det regner)
Bor i NÞrresundby, men cykler gladeligt til Gistrup efter brÞd.
DÃ¥rlig oplevelse ððð
Gammelt opvarmet brÞd,tÞr og cm tykâŠ
Gammelt opvarmet brÞd,tÞr og cm tyk skorpe.
2nd gang nu har jeg kÞbt dag gammelt opvarmet brÞd.
Bestemt ikke pengene vÊrd,vil du ha frisk brÞd så er det ikke her du skal handle.
Jeg har lige ( kl 12) fÃ¥et etâŠ
Jeg har lige ( kl 12) fået et franskbrÞd fra Halls Klarup, og jeg kan ikke forstå hvordan I kan sÊlge gammelt brÞd! Bliver der aldrig bagt hos bageren? FranskbrÞdet, ser ud og smager som om det er bagt i nat, skorpen er hård og sej , krummen virker som om brÞdet er fra i går, men det eneste der er i top er prisen, jeg troede når der blev solgt gammelt brÞd prisen blev sat ned.
SÃ¥ det jeg vil sige til slut, er at hvis der kunne gives minus stjerner ville jeg give 5 minus stjerner!!!!!!
UhÞflige
Jeg ankom lige fÞr lukketid, og de smÊkkede dÞren i hovedet på mig og sagde, at de allerede havde smidt al maden ud.
Ekstremt uhÞflig og arrogant fyr og pige!
Generelt et godt bageri
Generelt et godt bageri. Det bager dog kun gulerodsrugbrÞd til weekenden. Men jeg må igen konstatere, allerede kl 10.30 denne sÞndag, at gulerodsrugbrÞdet er udsolgt. Der stod også andre kunder end mig, der kom for at kÞbe gulerodsrugbrÞdet. Jeg har tidligere her på trustpilot opfordret jer til at bage nogle flere, men I lÊser måske aldrig disse sider. Vi er normalt tilfredse med jeres kvalitet, men i dette/disse tilfÊlde er der kun plads til 3 stjerner.
Ansvarsfuld mester
Vi bestilte en kagemand hos Haals i Gistrup, til vores 9 årige barnebarn, det skulle vÊre med hendes navn på.
2 gange forklarede vi hvordan det SKAL staves, fordi vi véd, hvormeget det betyder for en på 9, at det er HENDES kagemand.
DesvÊrre staver de det forkert.. giisp et skuffet barn.. Jeg ringede og forklarede mig, og bagermester tilbyder pengene retur, og tilmed et gavekort på en valgfri tÊrte.. det er da god service.
SÃ¥ er den gal igen
Så er den gal igen, vi kom to min for sent til en too good go, og de gik i butikken, bankede på og fik det mest flabede svar om at den var smidt vÊk, og de havde andet at lave, og jeg kunne jo bare se på skiltet at de lukkede kl 17.30. sjÊlden har jeg mÞdt mere ukompetent medarbejder. Jeg vil fremad rettet ikke tale kÞnt om denne butik, og stÞtter aldrig igen, bliver et stort tab da vi er mange der kÞber morgenbrÞd både til skoler og mÞder, så tak for denne gang, ps ingen kan holde for trafikken og kunne forstå hvis jeg kom til min for sent
DÃ¥rlig oplevelse vendt til en rigtig god.
Fredag den 28. juni 2024 kÞbte jeg 35 rundstykker mv. til at dele ud i firmaet pga fÞdselsdag.
Rundstykkerne var desvÊrre meget seje og jeg ringede til Haals i Gistrup og forklarede en venlig kvinde om problemet.
Jeg fik en ny portion gratis idag 5. juli. Denne gang var brÞdet perfekt! Tak for god behandling :-)
Tak for kagemand den smagte godt
Opvarmet smurte birkes der smagte brandt!
Opvarmet smurte birkes der smagte brandt og smÞr der smagte af kÊrnemÊlk. Det er sku ikke den service jeg er vandt til at fÃ¥ i den butikð
Min datter og jeg kÞbte rundstykker ogâŠ
Min datter og jeg kÞbte rundstykker og morgen kager imorges. Vi kom hjem og skulle spise en hyggelig morgenmad.
Vi smed hele skidtet i skraldespanden. Rundstykkerne var så tÞre og seje at de ikke var til at spise. Morgenkagerne var så tÞre og hårde at de rÞg samme vej. Aldrig i mit liv har jeg fået så ringe bager mad... Vi kommer aldrig der igen.. Hvis i tÊnker på at tage til haals bageri i klarup vil i få mere ud af at smide pengene ud af vinduet. Hold op en skuffelse! Til den pris burde det dÊlme vÊre nybagt. Jeg vil aldrig nogensinde anbefale nogen at kÞbe noget ved haals bager i klarup.
Ringere end benzintank bake off
Denne anmeldelse er af Halls Klarup.
Nok det ringeste franskbrÞd jeg nogensinde har kÞbt ved en"bager" var der kl 8 om morgenen og det brÞd var helt sikkert ikke friskbagt men opvarmet overskud fra igår,tÞrt og med en tyk skorpe og lige til at smide ud :(
At man kan få sig til at sÊlge sådan noget gammelt skidt som friskt brÞd fy for den.
At betjening oven i kÞbet var uforskammet gÞr ikke oplevelsen bedre.
Undgå for en hver pris det er ikke på nogen måder pengene vÊrd.
Rundstykkerne er gode men kagerne harâŠ
Rundstykkerne er gode men kagerne har vi ikke vÊret heldige med . Den var tÞr. Sagde det til pigen men hun sagde ikke meget til det
Romkugler eller ?
Romkugler eller ?
Vi efterspurgte bagerens romkugler men blev istedet mÞdt af en rullet stang med krymmel på, der var skåret ud i meget varierende str. hvorpå pris lÞd på 5 stk for 33kr. Vi fik 3 meget små stykker og 2 stÞrre stk med hjem. Men svÊrt at dele de ujÊvne klumper ud til gÊsterne da str var så svingende. Ligner mest af alt Dovenskab og manglende lyst til at rulle, vejr og prÊsentere sine produkter ens artet.
Altid sÞd og venlig personale
Altid sÞd og venlig personale, og deres bagvÊrk er i topklasse.