レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hesselholm har nogle helt unikke og fantastisk smukke plankeborde. Vi ringede fÞrst, da vi skulle ud pÃ¥ en lÊngere kÞretur, hvis vi skulle se bordene. Allerede i telefonen var det en meget imÞd... もっず芋る

Efter at have sÞgt efter et rigtigt plankebord i lÊngere tid, lyttede vi til anbefalingerne fra venner og bekendte og kÞrte langt ud pÃ¥ landet i Odsherred. Hesselholm har ikke alle mulige forskell... もっず芋る

Vi er utrolig glade for vores nye plankebord fra Hesselholm. Kvaliteten er helt i top – et flot stykke hÃ¥ndvÊrk med masser af karakter og en virkelig lÊkker finish. Vi valgte selv at afhente bordet,... もっず芋る

Vi havde ledt lÊnge efter det helt rigtige planke sofabord, men da vi Þnskede en speciel stÞrrelse var det ikke muligt. Under et sommerhus ophold i NykÞbing SjÊlland fandt vi Hesselholm - ja her kunne... もっず芋る

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 15ä»¶

レビュヌを曞く

DÃ¥rlig service ifm. reklamation

Vi kÞbte et umiddelbart flot plankebord i december måned og fik fin service og vejleding ifm. kÞbet. Efter ca. 2 uger begynder bordet at "rejse" sig i enderne, således at det gaber ca. 15 mm. fra kant til midt. Vi har henvendt os flere gange og er blevet lovet et nyt bord, men der sker intet. Vi har rykket flere gange. Vi kan desvÊrre ikke anbefale bordene herfra.

2025幎1月2日

Selv acetone overlever bordet

Jeg har fået den bedste service og kÞbt de smukkeste borde i NÞrre Asmindrup efter mål (sofabord og spisebord ). Fik at vide ved fÞrste kÞb at det nÊsten kun var en brand der kunne ÞdelÊgge bordet og det tror jeg på nu . En vÊltet flaske acetone flaske ud over spisebordet var lige til at tÞrre af !!. Her går i ikke galt i byen og I har et bord der kan holde i mange år og stadig står som nyt

2025幎2月9日

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, fantastisk flotte borde, god vejledning og service i NÞrre Asmindeup, som gjorde at vi kom hjem med det helt rigtige plankebord. Vi er så glade for det.

2025幎2月2日
自発的なレビュヌ

Har fået verdens flotteste bord

I dag har vi hentede bordet i hvide olieret planke bord da vi Þnskede det
vi har besÞgt savvÊrket og fortalt om vores Þnsker klaus fandt planker efter vores Þnske ud til os og i dag har vi det perfekte
planke bord dejlig betjening selvom man Þnsker noget der er anderledes Kan varmt anbefale Hesselholm savvÊrk og planke bord hvis man Þnsker et rigtig planke bord som er unikt og special og findes kun et af
så er det denne butik du skal i
hilsen Heidi og Sonny

2025幎2月1日

Planke bord

Vi kÞbte i påsken et spisebord i Vamdrup og vi er superglade for det god betjening og sÞd ung mand vi var tilbage i december og kÞbte et sofabord igen blev vi mÞdt god betjening vi kan klart anbefale dem

2024幎12月23日
自発的なレビュヌ

Super oplevelse ved kÞbe af vores lÊkre

Super oplevelse ved kÞbe af vores lÊkre planke bord.

Vi var forbi vÊrksted/ udstilling og fik en virkelig god information samt service. Vi valgte vores bord og hentede det samme dag.

Vi fik hjÊlp med at lÊsse det. God service.
Vi er virkelige glade for vores valg. bordet står bare lÊkkert.

2024幎3月27日
自発的なレビュヌ

Som vi siger her i huset

Som vi siger her i huset: Vi har VÆRTENS flotteste bord. Vi kÞbte et plankebord pÃ¥ 275 x 98 cm. i oktober i Vamdrup. Fik en supergod og kompetent betjening og rÃ¥dgivning om det unikke i at fÃ¥ et bord fra eget savvÊrk og om pleje og vedligehold. Vore gÊster er imponerede over bordet og vi selv er MEGET glade og tilfredse over hele forlÞbet fra kÞb og til levering. De bedste anbefalinger herfra.
Anette og Steen Brockstedt

2024幎11月29日

Vi kÞbte et spisebord pÃ¥ 3 meter og et

Vi kÞbte et spisebord på 3 meter og et sofabord på 1 meter.
I showroom fik vi fantastisk god betjening og service. Fik tid til at gå selv og se hvad der var af flotte borde. Super rådgivning og vejledning når vi havde brug for det.
Hurtig levering og hjÊlp til at få bordene ind.
Fantastisk beslutning at vi handlede med jer.

2024幎11月30日

Super fin oplevelse!

Super fin oplevelse!
Vi kÞbte 2 plankeborde på hver 2,5 m. ve Hesselholm i Vamdrup.
Dygtig og kompetent betjening.
Fik de 2 borde, så de passede perfekt sammen.
Hurtig ekspedition - fra valg til fÊrdigt bord til afhentning.
Virkelig flot arbejde!
Elsker Alt ved vores borde!
Stor anbefaling herfra?

2024幎12月1日

Vi kÞbte plankebord i Kongerslev

Vi kÞbte plankebord i Kongerslev, og oplevede en ualmindelig god service. Oplysninger om pleje og vedligehold.
Levering efter aftale, og efterfÞlgende ser vi en skramme pÃ¥ det ene bordben. Efter fÃ¥ dage kom de og skiftede benet, uden problemer 👍
Kan kun give de bedste anbefalinger, til Hesselholm plankeborde i Kongerslev.

2024幎11月21日

Service udover det sÊdvanlige

Vi fik i dag leveret et helt fantastisk flot plankebord til vores adresse, ovenikÞbet fÊrdig behandlet og klar til brug. Kanon service og et bord, vi bliver helt vildt glade for.
Meget anbefalelsesvÊrdigt 😊

2024幎12月2日
自発的なレビュヌ

God service og kvalitetsrigt bord

Efter mange spekulationer om hvilke bord der ville passe ind i vores nye stue, så vi hesselholm på Facebook, og kÞrte straks afsted.
Super imÞdekommende personale, og god hjÊlp til at finde det helt rigtige bord, som passede til vores behov, og så kunne vi ovenikÞbet få bordet med hjem, med det samme.
Alt i alt en meget god oplevelse, 5 stjerner herfra.

2024幎9月6日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ