レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hesselholm har nogle helt unikke og fantastisk smukke plankeborde. Vi ringede fÞrst, da vi skulle ud pÃ¥ en lÊngere kÞretur, hvis vi skulle se bordene. Allerede i telefonen var det en meget imÞd... もっず芋る

Efter at have sÞgt efter et rigtigt plankebord i lÊngere tid, lyttede vi til anbefalingerne fra venner og bekendte og kÞrte langt ud pÃ¥ landet i Odsherred. Hesselholm har ikke alle mulige forskell... もっず芋る

Vi er utrolig glade for vores nye plankebord fra Hesselholm. Kvaliteten er helt i top – et flot stykke hÃ¥ndvÊrk med masser af karakter og en virkelig lÊkker finish. Vi valgte selv at afhente bordet,... もっず芋る

Vi havde ledt lÊnge efter det helt rigtige planke sofabord, men da vi Þnskede en speciel stÞrrelse var det ikke muligt. Under et sommerhus ophold i NykÞbing SjÊlland fandt vi Hesselholm - ja her kunne... もっず芋る

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 15ä»¶

レビュヌを曞く

Virkelig flotte plankeborde

Rigtig god information omkring bordene, både iform af fortÊllingen om Douglas trÊ samt vedligeholdelse af bordet, ejen var også behjÊlpelig med at bÊre bordet ud i bilen.
Vi er så glade for spisebordet og er tÊt på at kÞbe et sofabord også.

2024幎11月3日

Plankebord

Spekulationer i mange år over model, farve og type.
SÞgninger på nettet og bom, hesselholm dukkede op.
Fede borde, farver og lÊngder.
Rigtig god service og behandling.
Kan kun varmt anbefale at handle plankebord hos hesselholm.
Lars Helmig

2024幎2月17日

Top kvalitet og service

Det er kvalitet i topklasse. Bordet blev bestilt, opbevaret (vi var ved at flytte) og leveret, da vi var klar til at modtage det. Det er ligeledes service i topklasse.
5 stjerner er nÊsten for lidt :)

2024幎11月7日
自発的なレビュヌ

Vi har lige kÞbt vores unikke

Vi har lige kÞbt vores unikke Plankebord fra Hesselholmplankeborde, og vi er ovenud tilfredse!
kvalitet og service går i sandt, hånd i hånd her.

Vis du ska havde et unik, enestående Plankebord, så skal du til Hesselholm savvÊrk

2024幎11月2日
自発的なレビュヌ

God kvalitet - kan helt klart anbefales

Vi har med stor fornÞjelse handlet spisebord hos Hesselholm Plankeborde. Klaus Boesen yder en rigtig fin service, og vejleder til rette valg. Douglasplankernes overflade imponerer, da de er meget modstandsdygtige for slag mÊrker, og har en helt perfekt glÞd i vores hjem. Kan helt klar anbefales.
Vi kommer gerne igen fra HillerÞd.

2024幎1月7日
自発的なレビュヌ

Unikke borde og god service

Vi kÞbte vores bord tilbage i Februar 2023 og er stadig meget glade for det og har fået mange komplimenter fra familie og venner.

Jeg mener at huske vi endte hos Hesselholm pga en facebook annonce, eller andet sted jeg faldt tilfÊldigt over det. Sikkert fordi jeg aktivt kiggede efter nyt bord.
De sÊdvanlige mÞbelbutikker var allerede besÞgt, og de fleste eller alle deres "plankeborde" består typisk af stave/brÊdder limet sammen for at imitere en stor planke, eller ligefrem plade med pålimet finér, og dem der så havde rigtige planker kostede måske 2-3 gange så meget som hos Hesselholm.

Det du får hos Hesselholm, er netop rigtige planker, store fede, brede og tykke planker :o)

Bordene fremstår stilede, men samtidig rustikke, man kan vÊlge store eller små årer i trÊet eller en blanding.

Klaus som ejer stedet fortÊller gerne om trÊet, processen, metallet til benene, vedligehold osv.

Vi endte også med at kÞbe en matchende bÊnk, lavet af en enkelt stor planke, til vores entré, men med samme lÊngde som bordet så den også kan bruges ved mange gÊster.

Det er også rart at hvis der skulle komme et hak eller en ridse, så kan man blot slibe det vÊk og give ny olie, og så kan man ikke se det bagefter.

2023幎2月26日
自発的なレビュヌ

Kvalitet i top hos Hesselholm plankeborde

SÃ¥ tilfÊldigvis en feed pÃ¥ Facebook at der var Ã¥bent hus i Vamdrup, og vupti sÃ¥ havde vi fundet vores Þnske spisebord😎, fantastisk service af Jacob som gjorde en dyd ud af at fortÊlle alt om disse fantastiske spiseborde.

Og nu pynter det vores nye hjem i Vamdrup👍

2023幎12月9日
自発的なレビュヌ

Endelig fandt vi vores bord!

Efter mange år fandt vi endelig vores bord! Smukke, unikke borde i fantastiske omgivelser på savvÊrket. Personalet var grundige i informationerne og ikke anmassende, så vi kunne trÊffe valget i ro og fred. Vores bord er helt perfekt til vores hjem!

2023幎12月11日
自発的なレビュヌ

Faldt over deres borde på Facebook.

Faldt over deres borde på Facebook.
Tog op og kikkede, hold nu op hvor var der mange flotte border, desvÊrre var der ikke lige i den strÞrrelse som vi skulle bruge.
Men her var de bare fantastiske, “hvad vil I gerne have og i hvilken stÞrrelse, sÃ¥ laver vi det til jer”
Det gjorde de, og vi har bare fået et sindsygt flot bord der lige passer ind i vores spisestue.
Jeg vil helt klart anbefalde dem, så dejligt service og super behagelig handel

2023幎10月14日

Fra fÞrste Þjekast pÃ¥ Hesselholm

Fra fÞrste Þjekast på Hesselholm Plankebordes udvalg, bliver man betaget af den uforlignelige skÞnhed og kvalitet, som disse plankeborde udstråler. Hver eneste bord fortÊller sin egen unikke historie gennem de nÞje udvalgte, naturlige materialer og det håndvÊrksmÊssige finesse, som er indarbejdet i hvert design.

Men hvad der virkelig adskiller Hesselholm Plankeborde fra konkurrenterne, er deres engagement i kundens fulde tilfredshed. Ved kÞb af et bord, fÞlger der ikke blot et mÞbel, men en hel oplevelse. Teamet bag Hesselholm yder en ekstraordinÊr service ved at tilbyde dybdegående rådgivning og vejledning om, hvordan man bedst behandler og plejer sit nye plankebord. Denne service sikrer, at man som kunde fÞler sig tryg og informeret om, hvordan man vedligeholder bordets skÞnhed og funktionalitet i mange år fremover.

Kvaliteten af bordene er ubestridelig. Hver planke er omhyggeligt udvalgt og bearbejdet med en prÊcision, der sikrer både holdbarhed og en Êstetisk appel. Det er tydeligt, at Hesselholm Plankeborde ikke går på kompromis med kvaliteten, hvilket afspejles i deres produkters holdbarhed og tidlÞse design.

Sammenfattende er Hesselholm Plankeborde et eksempel på Êgte håndvÊrk kombineret med kundeservice i verdensklasse. Deres plankeborde er ikke blot mÞbler, men kunstvÊrker, der beriger ethvert rum, de placeres i. Hesselholms engagement i kundens tilfredshed og deres ekspertise inden for vedligeholdelse og pleje af deres produkter, gÞr dem til en fremragende leverandÞr for enhver, der vÊrdsÊtter kvalitet og skÞnhed i deres hjem.

2023幎11月5日
自発的なレビュヌ

Virkelig flotte plankeborde og super service

Virkelig flotte plankeborde og super service!
Vi fandt det helt rigtige plankebord til vores hjem. Rigtig god service og vejledning fra vi trådte ind ad dÞren, så vi fik valgt et bord, der passede til netop vores behov - både til hverdag og gÊster. Masser af valgmuligheder i lÊngder, bredder og udtryk. Kan klart anbefale at kÞbe hos Hesselholm plankeborde.

2023幎10月22日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ