企業情報

1. 観葉植物サービス

当該企業による記述

Betaalbaar groen voor elk interieur!

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Dik in orde

Heel goede verzending snel geleverd en alles was perfect ingepakt.
Zeer tevreden met de plantjes ze zien er zeer goed uit!

2025年10月29日

Hestia Plants からの回答

Tof dat je zo een goede ervaring hebt gehad! Bij ons staat dan ook zowel de klant als de plant op nummer één.

Levering

Verjaardag van de madam vergeten, alle chance was er snelle levering en had ik ze nog op tijd. + super kwaliteit.

2025年10月28日

Hestia Plants からの回答

Dat zal dan wel een heel tevreden madam zijn geweest!

Correcte verzending zonder problemen

Zeer tevreden over de bestelling! Ik koos het tropical giants duo en deze kwamen netjes en gezond aan. Dit was de eerste keer dat ik online planten bestelde, maar zeker niet de laatste!

2025年9月26日

Hestia Plants からの回答

Leuk dat je een goede ervaring hebt gehad! Je kan bij ons altijd terecht voor de beste plantendeals.

5つ星のうち4の評価

Top ondersteuning!

Ik had het bedroom trio besteld. Alles werd zeer snel geleverd alleen was er 1 van de potjes beschadigd geraakt bij de verzending. Ik heb hiervoor contact opgenomen met hestiaplants en zeer snel een nieuw potje opgestuurd gekregen!! Alles dik in orde en ik ben enorm dankbaar voor de snelle hulp.

2025年9月28日

Hestia Plants からの回答

Ik heb je met alle plezier geholpen Juul. Bij ons staat dan ook de klant als de plant op nummer één!

Nette verzending

Ik was bang dat het beschadigd aan zou komen, maar het was een nette verzending. Ben tevreden.

2025年9月28日

Hestia Plants からの回答

Onze grootste prioriteit is onze planten onbeschadigd te laten aankomen bij onze klanten!

Ignace van Hestia Plants

5つ星のうち5の評価

Snelle levering, goed verpakt en de plantjes zien er supergezond uit. Heel tevreden!

2025年9月27日

Hestia Plants からの回答

Leuk Kevin! Hopelijk haal je veel uit je plantjes! :)

Kwaliteit is geweldig

Kwaliteit is geweldig, levering en service waren top. Zeker een aanrader als je niet echt een veel weet over planten en dergerlijke!

2025年9月26日

Dag Mateo,

Bedankt voor je fijne review! Bij ons staat de klant altijd op nummer één.

Mooie bundel cactussen ontvangen

Mooie bundel cactussen ontvangen, ze waren goed verpakt, ben er heel blij mee!

2025年9月27日

Dag Patrice,

Wat leuk dat je tevreden bent over je bundel. Groen wonen hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。