レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Onze plantjes zijn vandaag aangekomen! We zijn er super blij mee! Het zijn echt mooie plantjes en er zijn veel verschillende soorten. We kijken er naar uit om ze uit te delen als geboortegeschenk... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Ik ben heel tevreden over hoe de zaken gelopen zijn. We hadden plantjes besteld voor een geboorte. Deze zijn in eerste instantie door de koerier niet met de nodige voorzichtigheid gebracht waardoor d... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Heel goed verpakt, alles goed beveiligd. Vetplantjes: mooi assortiment, wel te weinig aarde in 3 potjes, waardoor de vetplantjes scheef hingen. Hopelijk komen ze erdoor. Gepersonaliseerde prikkers... もっと見る

企業情報

1. 観葉植物サービス

当該企業による記述

Plantiful is een webshop waar je trendy kamerplanten zoals vetplanten en cactussen online kan kopen (binnen- & buitenplanten). Onze kamerplanten en succulenten komen recht uit de serres van onze Belgische kweker en worden hand-picked gekozen voor jouw bestelling zodat jij kan genieten van de mooiste planten. Kies dus meteen jouw favoriete plant-pot-combinatie, zo bespaar jij puzzelwerk. Eenvoudig online besteld en veilig geleverd aan huis.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Leuke mix vetplantjes

Onze plantjes zijn vandaag aangekomen! We zijn er super blij mee!
Het zijn echt mooie plantjes en er zijn veel verschillende soorten.
We kijken er naar uit om ze uit te delen als geboortegeschenk.
Super bedankt!

2024年3月12日
自発的なレビュー

Prima!

We kochten 50 miniplantjes en potjes voor de geboorte en alles is prima verlopen.
Stevig ingepakt, mooie plantjes, levering ging vlot, vriendelijke en duidelijke communicatie. Een aanrader!

2021年12月7日
自発的なレビュー

Zeer tevreden klant erbij

Vlotte en snelle communicatie. Levering op afgesproken moment. Plantjes zijn van goede kwaliteit en werden heel zorgvuldig ingepakt waardoor er geen enkel plantje beschadigd was. Ook de prikkertjes zijn mooi afgewerkt. Zeker een aanrader!

2021年9月23日

Héél tevreden over Plantiful.be

Héél tevreden over Plantiful.be, zowel over de service en de tijdige levering, als over de plantjes zelf. Een cactusje als bedanking voor en als herinnering aan een mooi feest is een gegarandeerd succes!

2021年9月22日

Geweldige klantenservice!

Ik zocht al een hele tijd naar leuke huwelijksgeschenken voor onze gasten. Op facebook kreeg ik een advertentie te zien van Plantiful. Nieuwsgierig als ik ben, ging ik meteen kijken wat zij allemaal te bieden hadden. En wat bleek dit een geweldige beslissing te zijn! Ze luisteren naar je wensen en proberen deze zo goed en zo snel als mogelijk waar te maken. Onze huwelijksgeschenken zijn nog niet aangekomen, maar met zo'n service, verwacht ik niets anders dan top-plantjes!

2021年8月27日

Trustpilot エクスペリエンス