Het Camouflagenet レビュー

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 6

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Dag geld en schaduwdoek na retour sturen

Contact met dit bedrijf is erg slecht. Het lijkt of je het product in Nederland koopt, maar als je het wil retourneren moet dat naar Frankrijk. Ik heb het pakket aangetekend retour gestuurd voor 30 euro! Wordt het daar niet aangenomen en weer teruggestuurd naar NL. Net als een eerdere review op deze site. Betaald met Klarna en daar het verzendbewijs toegevoegd, maar die doen dus ook niks als het bedrijf het retourpakket niet accepteert.
Dag geld en schaduwdoek!!
Dus 1 ster in nog veel!

2026年7月10日

Bestellingen nooit aangekomen

We hebben meerdere keer samples besteld, die nooit aangekomen zijn omdat de verzender deze steeds naar het verkeerd adres blijven sturen. Gelukkig geen grote bestelling geplaatst.

2026年6月22日
5つ星のうち5の評価

De bestelling was na een paar dagen al…

De bestelling was na een paar dagen al binnen en we zijn er erg blij mee! De factuur werd ook meteen aangepast. Omdat we een bedrijf in Spanje hebben moest er een NIF nummer op komen te staan. Heel erg bedankt voor de snelle en goede service! ♥️

2026年2月23日

Camouflagenetten besteld

Camouflagenetten besteld. Daarna op trustpilot gekeken en erg geschrokken. Zouden we ons geld kwijt zijn ? Tot onze verrassing ontvingen we toch een pakket. Helaas met de verkeerde bestelling er in. Per mail vlot contact gehad met de klantenservice. Label ontvangen om het pakket te retourneren. Enige dagen later ontvingen we de juiste bestelling. De netten zien er echt prima uit ! Hangen onder onze pergola. We zijn er erg blij mee !

Besloten om ook deze positieve ervaring op Trustpilot te plaatsen.

2025年8月22日
5つ星のうち1の評価

Let op levering en dropshipping

Twee weken geleden een net besteld via mooie website. Meteen betaald en adres goed ingevuld. Pakket na twee weken nog steeds niet binnen. Volgens klantenservice kon vervoerder adres niet goed achterhalen en moet ik zelf van Amersfoort naar Veenendaal om het op te halen ?! Nederlandse website maar het product komt dus gewoon ergens uit buitenland en typsich geval dropshipping waar ik blijkbaar in stink. Ik wacht even hoe ze het oplossen en als dat netjes gebeurt zal ik dat hier ook netjes melden!

2025年8月25日

Eigenlijk een 0

Eigenlijk een 0! Het camouflagenet (kokosvezel) bleek bij aanvang toch te klein. Retourproces komt zeer moeilijk op gang. Contact gaat via een chatbot. Ik dacht aanvankelijk een schaduwdoek uit Nederland te bestellen, maar ik moest het doek via een omslachtige manier en veel kosten (20 euro) opsturen naar Frankrijk. Alles keurig verpakt, toch kreeg ik zojuist een bericht dat het weer retour komt. Waarschijnlijk kan ik dus ook fluiten naar het geld. Gouden tip; Bestel nooit producten via deze website!

2025年8月11日
5つ星のうち5の評価

Een cocosdoek besteld bij…

Een cocosdoek besteld bij Camouflagenet.nl
Nadat ik hem had besteld las ik de reviews. Ik schrok en dacht het zal toch niet. Niets is minder waar want ik kreeg binnen 72 uur netjes via dpd het doek afgeleverd en hij is super mooi en kwalitatief ook top!

Na aanleiding van de mails had ik voordat ik hem kreeg toegestuurd nog een mail gestuurd en kreeg een keurig antwoord terug!

2025年6月30日
5つ星のうち5の評価

Die Bestellungsehr gute Qualität und schnelle Lieferung. *** Empfehlung *** war schnell und gut…

Die Bestellung war schnell und gut verpackt geliefert worden. Qualität des Netzes waren wie erwartet ebenfalls sehr gut und die Befestigungsseile, welche außen am Netz angebracht sind, haben eine hochwertige Qualität.
Ich kann hier nur sagen, dass ich es weiter empfehlen werde und würde wieder hier bestellen.
Danke und beste Grüße, Uwe

2025年6月10日

Super slechte service

Super slechte service. Kokosvezel net besteld, maar niet geheel naar wens. Wij wilden deze retourneren, maar werd afgewezen omdat wij deze bedrijfsmatig willen gebruiken.
Prima! als dit hun voorwaarden zijn.... maar met zo'n bedrijf willen wij geen zaken doen.\

2025年5月22日
5つ星のうち5の評価

Een prachtig kokosvezel schaduwdoek…

Een prachtig kokosvezel schaduwdoek besteld en ontvangen. Wel iets langer op moeten wachten dan de aangegeven 48-72 uur, maar dit vond ik geen probleem. Het doek ziet er erg mooi uit en is makkelijk op te hangen. Doet wat het moet doen en geeft een sfeervolle tuin. Aanrader!

2025年5月2日
5つ星のうち1の評価

Had ik maar de revieuws gelezen

Had ik maar de revieuws gelezen. Beloven binnen 72 uur te leveren. Als dat niet lukt krijg je geen contact met het bedrijf. Na 4 mailtjes een onpersoonlijk bericht dat ze geld tetugstorten. Kokosschaduwdoek niet op voorrraad.
En dit is de informatie na 9 dagen radiostilte.
Hoop nu maar dat het geld sneller wordt teruggestort. Wat een slechte service!

2025年4月22日
5つ星のうち4の評価

Na de bestelling zag ik de recensies

Na de bestelling zag ik de recensies, ik maakt me toen wel zorgen dat het pakket nooit zou aankomen.

De communicatie was ook niet heel best.
MAAR uiteindelijk kwam het Kokosdoek wel en de kwaliteit was goed. Dus geen slechte recensie. Vervelend dat andere mensen slechte ervaringen hebben gehad met dit bedrijf.

2025年4月21日
5つ星のうち1の評価

Helaas keek mijn man niet naar deze…

Helaas keek mijn man niet naar deze reviews voordat hij mijn verjaardagscadeau hier bestelde ter waarde van ongeveer €230. Na de bestelling zag hij pas de slechte reviews. Er kwam wel een pakket maar niet het bestelde camouflagenet, nee het was een plastic dierenren. Ná contactformulier ingevuld te hebben kwam er nog antwoord of we de barcode wilden delen. En daarna helemaal geen reactie meer.. geld weg. Boos, teleurgesteld . Iemand interesse in een dierenren?
Uiteindelijk na vele mails toch het camouflagenet ontvangen!

2025年1月27日

OPLICHTING

Net gekocht en die zag er niet uit.
Retour gestuurd in de zomer, maar ons geld niet terug gekregen nu 4 maanden later.

Oplichting, absoluut nooit een aankoop doen!!

2024年10月16日

Trustpilot エクスペリエンス