Het Camouflagenet レビュー

TrustScore 5段階評価の3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Contact met dit bedrijf is erg slecht. Het lijkt of je het product in Nederland koopt, maar als je het wil retourneren moet dat naar Frankrijk. Ik heb het pakket aangetekend retour gestuurd voor 30... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Camouflagenetten besteld. Daarna op trustpilot gekeken en erg geschrokken. Zouden we ons geld kwijt zijn ? Tot onze verrassing ontvingen we toch een pakket. Helaas met de verkeerde bestelling er in... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Eigenlijk een 0! Het camouflagenet (kokosvezel) bleek bij aanvang toch te klein. Retourproces komt zeer moeilijk op gang. Contact gaat via een chatbot. Ik dacht aanvankelijk een schaduwdoek uit Nederl... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Helaas keek mijn man niet naar deze reviews voordat hij mijn verjaardagscadeau hier bestelde ter waarde van ongeveer €230. Na de bestelling zag hij pas de slechte reviews. Er kwam wel een pakket maar... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 6

レビューを書く

Slechtste site ever

Slechtste site ever, er is op geen enkele manier contact te krijgen anders dan een chatbot met steeds hetzelfde bericht zonder antwoord op de vraag. Waardeloos net en wil retourneren maar niet duidelijk hoe wat waar. Bespaar je de moeite hier ook maar ooit iets te bestellen.

2024年9月23日
5つ星のうち1の評価

Had ik de recensies maar opgezocht

Had ik de recensies maar opgezocht. Helaas helemaal eens met wat er al is geschreven. Het product kwam na weken en is van een uitermate slechte kwaliteit.
Geen contact met het bedrijf mogelijk.

2024年9月20日

Ik mis de knop met '0-sterren'

Ik mis de knop met '0-sterren'. Geen communicatie via chat, mail of telefoon. Ze doen alsof het binnen één a twee werkdagen wordt verstuurd, maar zeggen niet dat het uit China komt en eigenlijk weken duurt. Verder duurt het dagen/weken voordat ze reageren en zoals het erop lijkt kan ik fluiten naar mijn retourgeld.

2024年9月15日
5つ星のうち1の評価

Helaas kan ik geen nul sterren geven

Helaas kan ik geen nul sterren geven, maar trap er niet in! Het net kwam veel te laat aan (doordat het gewoon via china komt en dus niet uit Europa) en er is de verkeerde kleur geleverd. Ze reageren niet meer op mail, er is geen telefoonnummer beschikbaar en je kan fluiten naar je geld. Dus bestel hier niets!!

2024年9月3日

Goedkope rommel

Goedkope rommel. Levering (uit China) duurt weken! Echt niet de moeite en geld waard. Bevestigingstouwtjes scheuren al direct los. Zit geen touw/kabel rondom het net waardoor de boel enorm zwak is. Ik heb zelf een touw rondom gevlochten en ik hoop daarmee dat het net wat wind kan doorstaan, maar ik heb zo mijn twijfels. Triest dat men dit durft te verkopen! Ik raad af hier te bestellen.

2024年8月15日
5つ星のうち1の評価

Duur waardeloos spul en uit China ook…

Duur waardeloos spul en uit China ook ik te laat op trustpilot gekeken en ga voor 200 euro de boot in .KOOP HIER NIET GEENFEEDBACK BIJ RETOUR JE KAN HET NIET RETOUR STUUREN .
REAGEEREN ZOWEL NIET O MAIL OF CHAT TRIEST DAT DEZE NIET UIT DE LUCHT GEHAALD WORDEN .
VERKOOP ONDER NEDERLANDS BEDRIJF MAAR IS GEWOON CHINEESE ROTZOOI WAAR JE OOK NOG EENS DE HOOFDPRIJS VOOR BETAALD .DUS PAS OP BESTE MENSEN VOOR JE BESTELD !!!!!!!!!.

2024年8月18日

Oplichters

Te laat gekeken op trustpilot , het internet wordt steeds onbetrouwbaarder, camouflage net besteld met bevestiging materiaal €150 diverse mails krijg je ook een mail na een paar dagen dat het geleverd is , als je dan wil reageren dat het NIET geleverd is krijg je geen antwoord niet per mail en ook niet per chat , niet bestellen bij camouflage.net
Ga in het vervolg beter opletten als ik via internet wat bestel komen steeds meer oplichters ,

2024年8月12日

Nooit hier bestellen!

Helaas zelfde ervaring, pure oplichterij!
Het schaduwdoek wel ontvangen (uit China) maar ontzettend goedkope troep. Bij vraag om retourlabel krijg je geen contact, alleen automatische antwoorden.
Ik hoop anderen hiermee te waarschuwen nooit hier iets te bestellen, helaas zelf niet eerst op Trustpilot gekeken!

2024年7月8日
5つ星のうち1の評価

Bestel NOOIT iets bij dit bedrijf

Bestel NOOIT iets bij dit bedrijf! Ik betaalde 250 euro voor een net, maar kreeg de verkeerde kleur bezorgd. Het lukt niet om het juiste net bezorgd te krijgen. Het bedrijf is alleen per chat bereikbaar alwaar niet op je bericht wordt gereageerd. Na 3 weken heb ik nog steeds geen contact of hulp. Ik ga nu mijn rechtsbijstandsverzekering inschakelen.

2024年8月5日

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit, geen reactie op klachten. Teruggestuurd en nooit een cent terug ontvangen. Niet bij kopen. Chinese meuk. Slechte kwaliteit en geen service. Contact klantenservice niet mogelijk.

2024年6月7日

Slecht…

Helaas dezelfde ervaring als alle anderen. Slechte kwaliteit!! Ik wil t terugsturen, maar telefoonnummer is niet te vinden, mail en app reageren ze niet. Ik hoop dat ze alsnog gaan reageren, zodat ik hier kan laten weten dat t wel meevalt.

2024年7月8日
5つ星のうち1の評価

Bestelling duurde erg lang voordat het…

Bestelling duurde erg lang voordat het aankwam, kwaliteit valt tegen/ maat klopte niet. Teruggestuurd en tot op heden geen enkele reactie. Ben bang dat ik naar het geld kan fluiten. Ik raad iedereen aan een melding te maken bij de payment provider van deze onlineshop

2024年6月2日
5つ星のうち2の評価

Bestelling is lang onderweg

Bestelling is lang onderweg, blijkt rechtstreeks uit China te komen. Retourneren lukt niet, retour aanmelden is slecht aangegeven en als eenmaal aangemeld wacht men zolang met reageren dat retourtermijn van 14 dagen al is verstreken.

2024年6月21日
5つ星のうち1の評価

Misleiding, slechte kwaliteit, geen contact mogelijk

Dit bedrijf heeft een vertrouwenwekkende website. Men geeft aan een Nederlandse website winkel te zijn, maar men blijkt alleen in Bordeaux een kantoor te hebben. Het product arriveerde vanuit China en was van slechte kwaliteit. Van de geld terug garantie kan geen gebruik gemaakt worden. Contact is op geen enkele manier mogelijk, terwijl men aangeeft op werkdagen aanwezige klantenservice te hebben die snel reageert. Echter op geen enkele wijze is contact mogelijk, via de website, email, telefoon. Geld weg, vertrouwen weg. Zie overigens ook de trustpilot reviews op de Duitse variant Tarnnetz.com van deze web shop.
Inmiddels heb ik mijn geld ontvangen.

2024年6月3日

Trustpilot エクスペリエンス