レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg giver Hidden Luxury Project min varmeste anbefaling! Ønsker du at købe en brugt designertaske, så tager Hidden Luxury project dig både i hånden og lytter til dine ønsker. Deres hjemmeside er... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Hidden Luxury Project. Standene på taskerne er præcis som beskrevet – virkelig god kvalitet og velholdte produkter. Derudover er kundeservicen helt i top.... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Hos Hidden Luxury Project finder du ægte preloved designertasker fra Louis Vuitton, Chanel, Gucci og Prada – altid verificeret af eksterne kompetente eksperter indenfor branchen og leveret med premium autenticitetskort samt livstidsgaranti på ægthed. Alle tasker er professionelt renset og plejet, så du undgår ubehagelige lugte og får en taske, der er klar til brug. Du kan spare op til 90 % af nyprisen – og priserne starter allerede fra 999 kr. Vi sender i over 90 % genanvendelig emballage og forlænger livscyklussen på luksusprodukter. Ingen kopier. Kun klassikere. Se mere på hiddenluxuryproject.dk
Rigtig god service og SÅ fine tasker.
Rigtig god service og SÅ fine tasker.
Kan klart anbefales!!
De varmeste og bedste anbefalinger
De varmeste og bedste anbefalinger! Jeg købte en Noé taske på Finders Keepers og oplevede den bedste service, imødekommenhed og en fyr med styr på sine ting. Kæmpe forskel at tasken ikke lugter second hand. Jeg kommer aldrig til at købe tasker andre steder!
Fantastisk oplevelse med Hidden Luxery
Fantastisk oplevelse med Hidden Luxery!
Super god service, hurtig kommunikation og virkelig høj kvalitet. Alt levede op til – og overgik – mine forventninger. Kan klart anbefales!
Top oplevelse…
Super dejlig oplevelse.Nem og hurtig køb/leveringsproces samt suveræn info omkring levering top prof varm anbefaledes.
Kan kun anbefale<3
Så flotte tasker og et virkelig godt udvalg! Er så glad for den taske jeg har købt og vil klart købe mine fremtidige tasker her🌞 virkelig sød, professionel og god service! Alt godt!
Jeg har samarbejdet med Benjamin fra…
Jeg har samarbejdet med Benjamin fra Hidden Luxury Project af flere omgange gennem den seneste tid, og kan kun anbefale at købe hos ham. Fra første gang jeg mødte ham, har han været så uendeligt sød, hjælpsom og professionel, og man mærker virkelig hans engagement. Jeg har set hans tasker på messer flere gange, hvor man tydeligt kan se, hvor omhyggelig han er. Alle taskerne er i så fin stand, og bliver virkelig rengjort og plejet. Han kører nogle helt vildt gode priser, som man næsten ikke kan sige nej til. Hvis man overvejer at købe en preloved designer taske, kan jeg KUN anbefale at købe den gennem ham.
Super lækker taske
Super lækker taske, jeg købte hos dem. Flot pakket ind og hurtig levering🤗
Bestilte 7/1-2026 morgen kunne hente den 8/1-2026 formiddag.

Hidden Luxury Project からの回答
Jeg giver Hidden Luxury Project min…
Jeg giver Hidden Luxury Project min varmeste anbefaling!
Ønsker du at købe en brugt designertaske, så tager Hidden Luxury project dig både i hånden og lytter til dine ønsker. Deres hjemmeside er meget velfungerende og servicen er magnifik.
Bestemt ikke sidste gang jeg søger deres vej mod designertasker, til gode priser! De er klart min fortrukne forhandler af brugte designer tasker.

Super sød
Benjamin, der står bag brandet, er altid klar til at hjælpe på en sød måde! Jeg købte en designertaske af ham, som jeg bruger hver dag. Jeg var nervøs for, om den ville lugte, da jeg modtog den - men den var helt perfekt, og alt var tjekket grundigt igennem. Kæmpe anbefaling herfra

Fantastisk service
Virkelig god service og enormt flot og velholdt taske, som lever 100% op til billederne på hjemmesiden.
Handler helt sikkert her igen.

Hidden Luxury Project からの回答
Super fin handel og god service.
Super fin handel og god service.
Det bedste herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hidden Luxury Project からの回答
Jeg kan varmt anbefale Hidden Luxury…
Jeg kan varmt anbefale Hidden Luxury Projekt.
Jeg har kun haft gode oplevelser, med dem. Jeg ser til dagligt forskellige takser fra Hidden Luxury projekt, da jeg arbejder i Reshoppit hvor vi sælger deres tasker. Dermed kan jeg på daglig basis se de fine tasker, til en rigtig fair pris. Derudover er der en suveræn kundeservice, hvor man kan mærke at der bliver taget sig godt af alle taskerne, og det samme med kunderne. Jeg kan skrive under på at der bliver passet om taskerne med omhu. Jeg kan dermed kun anbefale at købe derfra:)

Fantastisk oplevelse!
Fantastisk oplevelse fra start til slut!
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med hiddenluxeryproject. Hele processen – fra bestilling til levering – var både nem og professionel. Produktet lever fuldt ud op til forventningerne og kvaliteten er i top. Man kan tydeligt mærke, at der er fokus på detaljer og eksklusivitet.
Kundeservicen fortjener også ros: hurtig respons, venlig kommunikation og stor hjælpsomhed. Det er sjældent, man oplever så høj service kombineret med så flotte produkter.
Jeg kan varmt anbefale hiddenluxeryproject og handler helt sikkert her igen!

Hidden Luxury Project からの回答
Virkelig fin taske til prisen
Det er virkelig stedet, du skal gå hen, hvis du er på udkig efter luksustasker, men ikke vil købe dem fra ny!

Rigtig fin oplevelse
Har haft en rigtig fin oplevelse hos Hidden Luxury Project. Hjemmesiden er nem at bruge, og varen svarede præcist til beskrivelsen og billederne. Leveringen gik hurtigt, og tasken var pænt pakket ind. Alt i alt en tryg og problemfri handel.

Hidden Luxury Project からの回答
Luxury, quality, and integrity all in one!
I’ve had the pleasure of working with Benjamin and his team at Hidden Luxury Project several times now, mainly for restoration projects. From the very first interaction, Benjamin has been nothing but professional, friendly, and incredibly responsive — no question ever goes unanswered for long.
What really stands out is their transparency and honesty about every detail, especially when it comes to their bags and accessories. You always know exactly what you’re getting, yet their pricing remains surprisingly reasonable — true luxury without the crazy markup.
It’s also great to see how accessible they are - with showrooms across Denmark that allow you to see and try on the bags/accessories in person.
Hidden Luxury Project absolutely lives up to its name — hidden gems offering luxury, quality, and integrity all in one. I couldn’t recommend them more highly!

Hidden Luxury Project からの回答
Overskuelig hjemmeside med gode…
Overskuelig hjemmeside med gode billeder og beskrivelser.
Fedt at man også kan se tasker fysisk i de store byen.

Jeg kan varmt anbefale Hidden Luxury Project
Derudover er kundeservicen helt i top. Hurtige svar, venlig kommunikation og en følelse af tryghed gennem hele købsprocessen.
Jeg handler helt sikkert her igen og kan varmt anbefale Hidden Luxury Project til andre, der leder efter luksus til gode priser.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。