åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Reluxe.dk finder du nÞje udvalgte preloved luksustasker og accessories fra ikoniske brands som Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Dior og Prada. Vores mission er at gÞre Êgte luksus tilgÊngelig pÃ¥ en ansvarlig og bÊredygtig mÃ¥de â uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvalitet, autenticitet eller oplevelse. Alle produkter gennemgÃ¥r en grundig Êgtheds- og kvalitetskontrol, sÃ¥ du altid kan handle med fuld tryghed. Vi samarbejder kun med pÃ¥lidelige, internationale leverandÞrer, og hver vare er inspiceret, verificeret og beskrevet med fuld gennemsigtighed. ð Derfor vÊlger kunder Reluxe.dk: 100% autentificerede luksusvarer Fri fragt & retur i Danmark BÊredygtig luksus â fordi mode og ansvar kan gÃ¥ hÃ¥nd i hÃ¥nd Personlig service og hurtig levering Dansk webshop med base i tillid og kvalitet Uanset om du leder efter din fÞrste designerklassiker eller Þnsker at investere i en tidlÞs taske med historie, hjÊlper vi dig med at finde den helt rigtige preloved luksustaske â med ro i sindet og stil i hÃ¥nden. âš Shop luksus med omtanke pÃ¥ www.reluxe.dk
6600, Vejen , ãã³ããŒã¯
- 71909492
- info@reluxe.dk
- redeluxury.com
Jeg har kÞbt flotte Louis VuittonâŠ
Jeg har kÞbt flotte Louis Vuitton nÞgleringe og en taske forlÊnger, samt en lÊkker Chanel taske.
Ikke sidste gang jeg handler hos jer.

Reluxe.dk ããã®åç
Fantastisk flot taske til en rigtig godâŠ
Fantastisk flot taske til en rigtig god pris. Hurtig levering. Er meget tilfreds.

Reluxe.dk ããã®åç
Super glad for service og lynhurtigâŠ
Super glad for service og lynhurtig forsendelse!! Blev rigtig glad for mit kÞb! KÊmpe anbefaling herfra!

Reluxe.dk ããã®åç
Fantastisk service og meget flotte varer
Hurtig forsendelse og meget fine varer. Det er anden gang jeg har kÞbt noget igennem denne side og må bare sige, at det er en kÊmpe anbefaling herfra. Jeg har vÊret så tilfreds med begge mine kÞb og altid meget hurtig forsendelse.

Reluxe.dk ããã®åç
Hurtig levering og god service
Jeg kÞbte fÞrst én taske, den var rigtig fin men jeg fortrÞd og ombytning/retur var intet problem.
Endte med at kÞbe en anden taske hos redeluxury i stedet - alt forlÞb fint og hurtig levering og svar ððð» kÞber helt sikkert derfra igen.

Stor anbefaling herfra
Stor anbefaling herfra. Super god vejledning og service. Tasken blev afsendt samme dag og lever helt op til forventningerne. Jeg vil klart handle hos redeluxury igenð€©

Reluxe.dk ããã®åç
Super oplevelse:-) tasken levede heltâŠ
Super oplevelse:-) tasken levede helt op til beskrivelsen og blev sendt afsted samme dag. Virkelig en god oplevelseð