Argon dab radio er super nem at tilgå, især med wifi og Spotify Connect er den et godt supplement udover radio delen. Derudover nem at sætte op både på engelsk og dansk. Derfor kan den varmt anbefal... もっと見る
企業が回答しました
Har netop indleveret en aktiv højttaler til rep. i Hifi Klubben i Hillerød. Virkelig god service i øjenhøjde. De 2 herre i butikken udviste service i særklasse. Fortsæt det :-)
企業が回答しました
Hurtig levering, fair pris.Oberon 9, spiller rigtigt fint all over, kræver ca 25 timers indspilnings tid, men klarer så også alt fra rock over jazz til klassisk. Lyd er jo en personlig opfattelse, men... もっと見る
企業が回答しました
Fantastisk god oplevelse med service. Handlede en Sonos sub mini hos butikken i Roskilde. Betalte online og fik at vide der var prismatch inden for 30 dage, hvis der kom et tilbud. Der kom ganske... もっと見る
企業が回答しました
I HiFi Klubben finder du den højeste kvalitet inden for høretelefoner, streaming, Hi-Fi, TV og surroundsound. Vi ses i HiFi Klubben!
Europaplads 4, 8000, Aarhus C, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Min næsten 2 år gamle høretelefoner var stået af, forventede at de skulle sendes til rep., i stedet fik jeg et par helt nye med hjem OG 300 kr. da de var faldet i pris i mellemtiden. Så udover produktkendskab, så har de også fantastisk kundeservice ;-)

HiFi Klubben Danmark からの回答
God service i den fysiske butik (Næstved). Dejlig overskuelig hjemmeside. Rimelig hurtig levering, Black friday efter dønninger taget i betragtning. Grunden til at der ikke er 5/5 stjerner er at ville være dejligt man kunne vælge andre leverandører end Bring (deres leveringsprocedure er helt forfærdelig).

HiFi Klubben Danmark からの回答
Jeg ved snart ikke hvor jeg jeg skal begynde? Bestilt en par hovedtelefoner for over en uge siden. Brugte Bring og betalte for at for dem sendt hjem. Men efter at have snakket med fire medarbejdere hos Hifi der lover at kontakte bring. Har jeg stadig ingen pakke og kan stadig hente den 1000 forskellige steder. Jeg vil have mine penge tilbage og så må de selv få den pakke hjem. Mega dårlig oplevelse.

HiFi Klubben Danmark からの回答
Købet af en B&O bordhøjttaler så ud til at blive forsinket pga leveringsproblemer. Et opkald til kundeservice løste problemet på bedste måde. Super service.

HiFi Klubben Danmark からの回答
God dialog online med mine spørgsmål til køb af pladespiller og super hurtigt service med bestilling opg levering 🤙

HiFi Klubben Danmark からの回答
Ringede i panik da mit Sonos system havde mistet lyd til mit TV . Havde forsøgt de fleste sluk knapper men uden held . Flink medarbejder i Taastrup guidede mig pr. telefon og det virkede . Så tak for brugbar hjælp

HiFi Klubben Danmark からの回答
Jeg har købt et Sony QD-OLED via deres online butik/Åboulevarden. Fik bestilt levering og alt det der, intet negativt at sige der, selvom udgifterne til dette endte med at blive ret dyrt, men det er hvad det er.
På leveringsdagen, efter et par timers brug, opdager jeg så nogle fejl på tv'et.
En død pixel/sub pixel oppe omkring højre hjørne.
Et lettere buet/warped panel når man ser det fra siden, dette ses ikke som en direkte defekt men fik alligevel lidt af et chok da jeg opdagede det da det ser lidt mere voldsomt ud end jeg personligt synes burde være acceptabelt.
Selve frontpanelet har nogle mærkelige striber/mærker tværs hen over skærmen i øvre region, dette ses bedst i almindeligt dagslys, og har ikke nogen umiddelbar effekt på selve billedkvaliteten, men er alligevel en defekt som jeg finder meget irriterende/ærgelig på så dyrt et tv.
Og så er Panel - Homogeniteten heller ikke det bedste, det er dog heller ikke det værste, men oven i alle de andre ting, har jeg utroligt svært ved at være tilfreds med et tv der viser sig at have en god håndfuld defekter fra helt ny af.
I hele denne proces, skriver jeg til HiFi klubben/Åboulevarden, hvor en af deres medarbejdere er ganske hjælpsom ift at få stillet mig videre til Sony support som ender med at gerne vil tale med mig efter jeg har sendt dokumentation på nævnte problemer med TV'et.
Her begynder så den frustrerende proces, med at jeg skal forklare og bevise nævnte problemer over mail til support som ikke snakker dansk(ikke at dette er et umiddelbart problem for mig men stadig lidt belastende) og som lader til at ville trække tiden ud på sagen ved at påstå at beviserne skal videresendes til 'produkt specialister' hvor jeg til sidst ender med at sige til dem, at jeg ikke ønsker at sagen skal gå derhen hvor jeg godt kan mærke at den gør, så HiFi klubben er i sidste ende gået med til at returnere/afhente tv'et.
'Opdatering'
Jeg vil gerne sige tak til en bestemt medarbejder fra hifi klubben på Åboulevarden som fuldt ud har forstået min frustration i denne sag, og har valgt at acceptere en fuld returnering, som jeg gerne vil påpege er super god service, og gør at jeg gerne handler i HiFi klubben igen engang i fremtiden.
Det jeg personligt har været frustreret over er, at jeg blev sendt videre til Sony support som ærligt talt var sløve i optrækket, ikke talte dansk, og generelt virkede som om at de bare ville trække tiden ud.
Jeg vil gerne give en personlig stor tak til Anders fra HiFi klubben for at hjælpe mig med at få lukket denne sag.
Det sætter jeg enormt stor pris på.
Mvh
Dennis Nielsen

HiFi Klubben Danmark からの回答
Nem bestilling på hjemmeside. Hurtig og sikker indpakket forsendelse!

HiFi Klubben Danmark からの回答
Dejlig hurtig levering og har fået den bedste biogralyd i mine ører når jeg er indendørs og virkelig god og dejlig lyd i ørerne når jeg er udenfor. Har købt Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 Trådløse in-ear høretelefoner og det er det bedste køb indtil videre. Så godt jeg endte med at købe hos jer, i stedet for at søge alle andre steder.

HiFi Klubben Danmark からの回答
Jeg bestilte en Era100-højttaler online hos Hi-Fi Klubben under Black Friday, og oplevelsen var rigtig god. Bestillingen gik nemt, prisen var fornuftig, leveringen hurtig, og højttaleren fungerer helt perfekt. Meget tilfreds!

HiFi Klubben Danmark からの回答
Super nemt og deres outlet produkt er bare super.

HiFi Klubben Danmark からの回答
Jeg bestilte en ting fra hjemmesiden og fik lige præcis den ting, som jeg bestilte.

HiFi Klubben Danmark からの回答
Nem online bestilling og hurtig levering.
Kan næppe gøres bedre. Så nu kører mit bluesound opsætning uden besvær
Tak for det

HiFi Klubben Danmark からの回答
Vi har lige købt Samsung TV til super god pris.
Havde lidt problemer med installation - HiFi Klubbens kundeservice hjalp os fuldstændig igennem og gav sig rigtig god tid til at hjælpe os 2 ældre mennesker.
Vi handler altid hos HiFi Klubben.

HiFi Klubben Danmark からの回答
Mange gode råd og meget fin vejledning fra Simon på Åboulevarden. Kan bestemt kun anbefales.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。