Argon dab radio er super nem at tilgå, især med wifi og Spotify Connect er den et godt supplement udover radio delen. Derudover nem at sætte op både på engelsk og dansk. Derfor kan den varmt anbefal... もっと見る
企業が回答しました
Har netop indleveret en aktiv højttaler til rep. i Hifi Klubben i Hillerød. Virkelig god service i øjenhøjde. De 2 herre i butikken udviste service i særklasse. Fortsæt det :-)
企業が回答しました
Hurtig levering, fair pris.Oberon 9, spiller rigtigt fint all over, kræver ca 25 timers indspilnings tid, men klarer så også alt fra rock over jazz til klassisk. Lyd er jo en personlig opfattelse, men... もっと見る
企業が回答しました
Fantastisk god oplevelse med service. Handlede en Sonos sub mini hos butikken i Roskilde. Betalte online og fik at vide der var prismatch inden for 30 dage, hvis der kom et tilbud. Der kom ganske... もっと見る
企業が回答しました
I HiFi Klubben finder du den højeste kvalitet inden for høretelefoner, streaming, Hi-Fi, TV og surroundsound. Vi ses i HiFi Klubben!
Europaplads 4, 8000, Aarhus C, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
God hjemmeside let at finde produktet. Hurtig levering.

HiFi Klubben Danmark からの回答
Danmarks Hifi- klub er stedet hvor du køber god lyd og får en eminent service af dedikerede medarbejdere....sådan

HiFi Klubben Danmark からの回答
Alt var som det skulle være!
Meget hurtigere end forventet afsendt (samme dag, mens der kun var lovet dagen efter da vi bestilte), super indpakning og gode opdateringer under hele forløbet selv på en lille bitte ordre.

HiFi Klubben Danmark からの回答
Pålidelig og hurtig ekspedition og rigtig fin information pr. telefon.

HiFi Klubben Danmark からの回答
Fantastisk service og råd i butikken i Lyngby. Som “ikke-lydnørd” (endnu), blev vi vejledt helt perfekt og respektfuldt

HiFi Klubben Danmark からの回答
Fantastisk service, endnu bedre produkter og hurtig levering - what's not to like 🤩

HiFi Klubben Danmark からの回答
Jeg købte en Marshall Middleton i april 2025 hos Hifi-klubben. Den har fungeret fremragende indtil i dag, hvor jeg ville oplade højttaleren, som jeg har gjort flere gange. Jeg prøvede lidt at finde usb-c-opladestikket, og trykker let ind mod stillet 2-3 gange da jeg pludselig mærkede noget give efter i stikket på højttalerne, og der kom en raslende lyd. Stikket var forsvundet ind i højttalerne. Jeg var irriteret, men tænkte, at jeg ville få det løst med det samme, så jeg tog den med til Hifi-klubben. Til min forbløffelse var medarbejderen der meget rolig og afvisende og sagde, at garantien ikke dækkede det ødelagte opladestik, og at Marshalls politik var, at enhver skade på opladestikket per definition ville være et tilfælde af overdreven kraftbrug fra brugerens side. Den beskrivelse af mine handlinger kan jeg slet ikke genkende. Det forbløffer mig, at Marshall og dermed Hi-fi Klubben på forhånd bebrejder kunden for noget, som jeg ser som en fejl i produktets kvalitet. Det er, som om de på forhånd frikender sig selv for eventuelle problemer med opladestikket, det er per definition kundens skyld. Det virker endnu mere absurd i tilfældet hvor det er et transportabelt produkt med en bæreren og med batteri beregnet til at blive transporteret rundt og som gerne skulle være robust. Men det værste ved Hifi-klubbens reaktion er, at de afskrev min fortælling om hvad der var sket og erstattede den med den på forhånd nedskrevne historie, at deres produkt per definition er fejlfrit og så er der kun en mulighed, så er det mig der lyver og mig der har ødelagt produktet med overdreven vold. Jeg er lidt rystet over, at dette er Hifi-klubbens værdisæt.

HiFi Klubben Danmark からの回答
Meget lækkert headset B&O PX7 S3, virkelig flot, og det fungerer perfekt og er nemt at bruge

HiFi Klubben Danmark からの回答
Meget god service om produktet pr telefon. Meget fin lyd i højtaler. Det fortjener 5 stjerner.

HiFi Klubben Danmark からの回答
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos HI-FI Klubben. Det er tydeligt, at medarbejderne er eksperter i de produkter, de sælger, og man føler sig tryg i deres rådgivning.
En særlig tak til Rene fra butikken i Kolding, som hjalp mig med mine højttalere, som pludselig ikke lød rigtig til min PS5. Jeg fik kompetent vejledning, god service og svar på alle mine spørgsmål, som fixet problemet. Han hjalp endda med problemet igennem et telefon opkald, og kunne snildt forklar hvor problemet var, uden at stå her fysik og se tingene for sig. Så ved man det er en expert :)!
Det er rart vi har en dansk butikskæde som har ansatte der går op i sit arbejde og ved hvad de taler om.
Det gælder også Kundeservice chat, hvor de hjalp mig med at finde de rigtige højtalere til mit behov. Det handlede ikke om at sælge det dyreste og bedste, men det der passede til mit behov!
Der er mange af de store butikker som Power, Elgiganten, Bilka, hvor deres ansatte intet aner som de produkter som de sælger og som de står og skal rådgive i.....
Jeg vil til hver en tid vælge HI-FI klubben igen hvis jeg skal købe Højtalere, soundbar osv :)!

HiFi Klubben Danmark からの回答
God pris på TV 75” under black friday😉 1 års extra garanti pga. kundeklubben. Direkte fragt til døren fra Samsung. Det var nemt👍

HiFi Klubben Danmark からの回答
Jeg bestilte to adaptere til høretelefoner med forgyldte kontaktflader. Giver god lyd. Hurtig leveret.

HiFi Klubben Danmark からの回答
Hurtig levering og fint produkt som opfylder mine forventninger

HiFi Klubben Danmark からの回答
Jeg har gennem et par år haft et sæt Sennheiser Momentum in-ear, som desværre gav problemer undervejs. Hver eneste gang jeg kom forbi HiFiKlubben i Taastrup, blev de ombyttet uden tøven – uden spørgsmål og uden bøvl.
Selv tredje år, hvor jeg igen oplevede problemer, blev jeg mødt af venligt personale, der lyttede, forstod problemet og håndterede reklamationen helt uden “fuzz”.
Det, som i udgangspunktet var en frustrerende oplevelse med produktet, blev derfor til en meget positiv oplevelse med butikken og deres service. Og for god ordens skyld: jeg er stadig rigtig glad for mine Sennheiser – det er håndteringen, der virkelig har gjort forskellen her.
Måden HiFiKlubben i Taastrup har håndteret hele forløbet på, har givet dem min respekt og min loyalitet. Jeg gider ærligt talt ikke længere bruge tid og penge i webbutikker, når jeg kan gå ind ad døren her og få ordentlig service – også efter købet.
Det betyder også, at jeg ikke har noget imod at betale lidt mere for et produkt, når jeg ved, at der bliver taget ansvar, hvis noget går galt.
Tusind tak fra en loyal kunde – og undskyld, at anmeldelsen først kommer nu, selvom den gode oplevelse fortjente den allerede dengang.
Sidde og lytte på springsteen fra 78 nu med en fed lyd fra marantz 70 stereo og dali højttalere mange tak hifi for lyde

HiFi Klubben Danmark からの回答
Hurtig levering og varen levede helt op til det forventede.

HiFi Klubben Danmark からの回答
Jeg vil simpelthen bare gerne give en kæmpe anbefaling på hi-fi klubben i Taastrup, og specielt et kæmpe skulder klap til Alexander for hans ydmyghed og fantastiske service. Rart med en sælger som faktisk lytter til kundens behov fremfor bare at forsøge at oversælge. Hi-fi klubben Taastrup og Alexander er min nye hi-fi pusher

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。