Argon dab radio er super nem at tilgå, især med wifi og Spotify Connect er den et godt supplement udover radio delen. Derudover nem at sætte op både på engelsk og dansk. Derfor kan den varmt anbefal... もっと見る
企業が回答しました
Har netop indleveret en aktiv højttaler til rep. i Hifi Klubben i Hillerød. Virkelig god service i øjenhøjde. De 2 herre i butikken udviste service i særklasse. Fortsæt det :-)
企業が回答しました
Hurtig levering, fair pris.Oberon 9, spiller rigtigt fint all over, kræver ca 25 timers indspilnings tid, men klarer så også alt fra rock over jazz til klassisk. Lyd er jo en personlig opfattelse, men... もっと見る
企業が回答しました
Fantastisk god oplevelse med service. Handlede en Sonos sub mini hos butikken i Roskilde. Betalte online og fik at vide der var prismatch inden for 30 dage, hvis der kom et tilbud. Der kom ganske... もっと見る
企業が回答しました
I HiFi Klubben finder du den højeste kvalitet inden for høretelefoner, streaming, Hi-Fi, TV og surroundsound. Vi ses i HiFi Klubben!
Europaplads 4, 8000, Aarhus C, デンマーク
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Dyrt og dårligt.
Jeg har to gange købt trådløse høretelefoner i Hifi klubben. Første gang et sæt Jabra Elite 8, og anden gang Soundscape Liberty Plus. Begge gange har varen været defekt, med sus i en eller begge høretelefoner, ekstremt ringe forbindelse, og ikke-fungerende ANC. Jeg har for travlt i min hverdag til at jeg gider gå ned og bede jer om at gøre jeres arbejde, jeg vil hellere bare købe et produkt der virker. Jeg handler ikke hos jer mere, og jeg vil anbefale dem jeg kender at holde sig væk fra jer.
I er elektronik-verdenens svar på Lagkagehuset. Man får ikke et ordentligt produkt, prisen er tosset, men man kan i det mindste lege fin på den.

Super kundeservice
Kommer ind med ide om et tv vægbeslag, men vælger at istedet spørge og få rådgivning - pludselig står man med en markant bedre vare i forhold til det man troede det skulle være. Kan varmt anbefale den ekspertise der er at finde i HiFi Odense et sted jeg gerne kommer igen

HiFi Klubben Danmark からの回答
Servicen er helt igennem i top!
Meget kompetente og venlige mennesker som jeg har haft kontakt med :)

B&W er godt men dyrt...
Fede in-ear head phones der demonstrer luksus ved første øjekast og leverer noget, der minder om hifi. Prisen kan man altid diskutere men de er lysår bedre end Apple Pro Airpods 3 og andre alternativer. Klart de bedste in ear headphones, som jeg har testet. De kan være lidt svære at placere i øret, men når de sidder der, så spiller det altså. Tung bas er der ikke, men detalje rigdom og skarpt stereo perspektiv sidder lige i skabet. Den daglige brug er simpel - og meget simple at forbinde til de respektive devices. Vi skal nok blive gode venner.

HiFi Klubben Danmark からの回答
Havde brug for en streamer til en god pris og her var en Bluesound Nano et godt køb, fordi jeg havde brug for en streamer, som kan fungere som transport til en god DAC.Leveringen gik som smurt og jeg modtog min vare den næste dag, efter bestillingen var afgivet.

Meget tilfreds med oplevelse af min nye Lyngdorf forstærker 😃

Købt nyt TV.
Super behandling i butikken i Vejle
Professionel rådgivning.

HiFi Klubben Danmark からの回答
Havde købt en sort Marantz forstærker i Næstved. Den faldt absolut ikke i den feminine del af husstandens smag. Dagen efter blev den taget retur i Slagelse (det flaskede sig lige sådan ift arbejde) og en ny i sølv blev bestilt til levering med PostNord. Blot få timer efter kom besked om, at den var afsendt.
Tak Hifi-Klubben for en helt igennem god oplevelse.

HiFi Klubben Danmark からの回答
Man var ikke interesseret at sælge de købte højttalerne fra butikken men hellere noget dyrere, så det blev en kedelig nethandel

HiFi Klubben Danmark からの回答
Jeg har haft gode oplevelser med at handle hos HiFi klubben. Nem bestilling og hurtig levering. Jeg skrev til kundeservice, efter jeg havde købt varen, fordi varen skal gives som gave halvanden måned efter købet. Jeg ville sikre mig, at varen kan byttes og det er ikke et problem. Det synes jeg er god kundeservice. Jeg kan varmt anbefale HiFi Klubben.

HiFi Klubben Danmark からの回答
Køb af højttalere på Amagerbrogade.
God oplevelse. Super vejledning af personale. Klart et besøg værd.

HiFi Klubben Danmark からの回答
Jeg plejer simpelthen at være så glad for hi-fi klubben, og derfor forventede jeg et kvalitetsprodukt som matcher kriterierne når jeg køber herfra. Jeg har inden købet slået op at mit Samsung TV går med VESA standard og køber derfor en Bülow TV stander til mit 50” TV, fra hifiklubben: Standeren kommer med hjul som IKKE kan klikkes på (er det mon virkelig meningen de bare skal sidde løst under pladen, det er jo for dumt). Jeg er endt med at montere IKEA-hjul på, men med de bittesmå skruer der fulgte med originalhjulene, fordi finerpladen er meget sart! Værktøj kommer i sort, så når man har købt standeren i hvid kommer der smuds over det hele. Vejledningen er heller ikke ligefrem til at råbe hurra for. Og endeligt er der ikke de rigtige skruer med til de to nederste huller i mit Samsung TV… så nu skal jeg på jagt efter det… spændt på om mit TV overhovedet kommer op på denne stander. 3000kr lige ud af vinduet :(((( øv!

HiFi Klubben Danmark からの回答
Bedste pris på markedet og med ekstra 1 års garanti. Leveringen som ønsket - Det kan ikke gøres bedre :-)

HiFi Klubben Danmark からの回答
Oplevelse? Nu var det ikke for underholdningens skyld at jeg foretog et køb hos hifiklubben.
Men jo, en fin lille højtaler Marshall Stanton, det spiller bare og er en god oplevelse

HiFi Klubben Danmark からの回答
Det har været en god oplevelse .. jeg har manglet højtalerne et stykke tid .. det var hurtig og nem levering..

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。