Argon dab radio er super nem at tilgå, især med wifi og Spotify Connect er den et godt supplement udover radio delen. Derudover nem at sætte op både på engelsk og dansk. Derfor kan den varmt anbefal... もっと見る
企業が回答しました
Har netop indleveret en aktiv højttaler til rep. i Hifi Klubben i Hillerød. Virkelig god service i øjenhøjde. De 2 herre i butikken udviste service i særklasse. Fortsæt det :-)
企業が回答しました
Fantastisk god oplevelse med service. Handlede en Sonos sub mini hos butikken i Roskilde. Betalte online og fik at vide der var prismatch inden for 30 dage, hvis der kom et tilbud. Der kom ganske... もっと見る
企業が回答しました
I HiFi Klubben finder du den højeste kvalitet inden for høretelefoner, streaming, Hi-Fi, TV og surroundsound. Vi ses i HiFi Klubben!
Europaplads 4, 8000, Aarhus C, デンマーク
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg har typisk tillid til Hi-Fi klubben og er glad for at jeg kunne købe min Mini-Marshall gennem dem.

HiFi Klubben Danmark からの回答
Bestilte kabler til SONOS d. 4. marts. Den 6. marts fik jeg mail om jeg kunne forvente levering d. 19. marts. Den 13. marts blev den forventede leveringsdato endnu engang bekræftet til d. 19. marts. Så fik jeg d. 17. marts besked om at jeg kunne forvente levering d. 27. marts. Og til sidst fik jeg d. 20, marts mail om at varen ikke kan leveres alligevel og at der ikke er noget alternativ. Det er fint med opdateringer, men at det tager 16 dage at konstatere man ikke levere, er noget sjusk.

HiFi Klubben Danmark からの回答
Mine høretelefoner var gået i stykker, og garantien udløbet, så måtte købe nogen nye! Det er åbenbart ikke så nemt når man har en iPhone! Det er noget med Codec, iPhone eller Android, hvor iphone er lidt mere begrænset. Jeg købte så nogen nye, af samme mærke som mine gamle, men men en 2 generationer nyere model. Da jeg begynder at lytte på dem skratter de ret meget, som om de nærmest er sprunget, så tager tilbage til Hi-fi klubben i Tåstrup og fortæller om det, og uden problemer får jeg nogen andre, jeg vælger så at købe nogen der er en del dyrere, men problemet er det samme, og det står faktisk på 4 gange, hvor jeg alle 4 gange har fået verdensklasse service og rådgivning af de to gutter der står derude, Alexander og Mark! 👌🏼 virkelige nogen gode drenge, tålmodige, forstående og lyttende! Og hvis jeg kunne give 5 stjerner til dem hver, havde jeg gjort det! Nu har jeg så endelig fundet de perfekte høretelefoner for mig!

HiFi Klubben Danmark からの回答
Fantastisk kundeservice i butikken i Aalborg City Syd. På trods af fejlkøb (min egen fejl), var servicen lige så god ved tilbagelevering af varen, som da jeg hentede varen. Fik pengene tilbage uden nogen form for besvær.

HiFi Klubben Danmark からの回答
Giver aldrig feedback på en handel - MEN det her er en undtagelse- midi anlæg med et navn som denon skal man have forventninger til men de små argon højtalere håbede jeg på de var ok og ikke mere så her blev jeg overrasket- der burde ikke være den lyd i de små kasser kan absolut anbefales

HiFi Klubben Danmark からの回答
God beskrivelse af produktet, hurtig levering.
Købte en centerhøjttaler til surround, den lever til fulde op til mine forventninger. Den blev endda hurtigere afsendt end lovet.

HiFi Klubben Danmark からの回答
En fantastisk online kundeservice fra Emil. Han gav en meget detaljeret gennemgang med billeder af, hvad jeg skulle bruge for at kunne tilslutte en CD-afspiller til mine aldrende SONOS-højttalere.
Jeg købte de anbefalede produkter, som ankom efter et par dage, og de virker perfekt.

HiFi Klubben Danmark からの回答
vi skulle opgradere vores musikanlæg, og Hi-fi klubben i vejle er stedet for den bedste service, vi kom der to gange inden vi havde besluttet os, men vi blev mødt med lige stor begejstring, og da jeg havde lidt udfordringer med opsætning, ringede jeg til dem, og dagen efter stod der en skøn und mand ved min dør, klar til at hjælpe, det var en fornøjelse, tak for det.

HiFi Klubben Danmark からの回答
Super produkt virker perfekt og har en skøn lydkvalitet .

HiFi Klubben Danmark からの回答
Som altid hurtig levering og god service efter salget

HiFi Klubben Danmark からの回答
HiFi Klubben får 3 stjerner af mig, da man skal betale for fragt på 500kr. af mit SONY 77” QD OLED TV+ de lovede at ringe fra deres fragtmand 30 min. før levering, men det fik de ikke gjort!!! HiFi klubben skulle ellers have haft en stjerne, men de får 2 ekstra stjerner, som tak for at de lover mig alle fragt penge på 500kr. retur + gavekort

HiFi Klubben Danmark からの回答
Hurtig levering, fair pris.Oberon 9, spiller rigtigt fint all over, kræver ca 25 timers indspilnings tid, men klarer så også alt fra rock over jazz til klassisk. Lyd er jo en personlig opfattelse, men syntes faktisk, de er værdige afløsere for Trapez xi fra F3, bruger dem sammen med en audiolab 7000a, fin kombination😃

HiFi Klubben Danmark からの回答
Købte en NAD 3030 og det hele spiller bare. Fantastisk lyd, streaming, pladespiller indgang. m.m. Kan varmt anbefales! :)
ordre nr: 407ANDANDW597027

HiFi Klubben Danmark からの回答
Bedste og mest venlige vejledning på Åboulevarden i København, hvor jeg skulle vælge mine nye højtalere.

HiFi Klubben Danmark からの回答
Jeg købt en microfon hos hifiklubben, til at brug i forbindelse med at opload dirac live til min powernode n330, wowww! Hvad en forskel! Lyden er 10 gamg bedre nu!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。