レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Super vriendelijk. Aangename geur bij binnenkomst. Je voelt de rust. De behandeling was goed geen pijn ervaren of iets dergelijks. Adviezen meegekregen om toe te passen in mijn dagelijkse leven.

5぀星のうち5の評䟡

Zeer deskundig en hygienisch Vandaag hijama gedaan samen met mijn buurjongen en broertje. En kan dit zeer zeker aanraden aan iedereen. Nizar legde alles goed uit wat ging gebeuren en was heel erg v... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wat ben ik blij dat ik bij deze hijama praktijk ben binnengelopen voor een cupping sessie! Alhamdoullah mijn klachten zijn direct na de behandeling genezen. Het was een zeer fijn en aangename erva... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康ランド

圓該䌁業による蚘述

Welkom op het Trustpilot-profiel van Hijama Cupping Care Centrum in Utrecht! Bij Hijama Cupping Care in Utrecht streven we ernaar om uitzonderlijke therapieën aan te bieden die uw gezondheid en welzijn bevorderen. Ons team van ervaren therapeuten gebruikt traditionele technieken, aangepast aan de moderne behoeften, om een holistische benadering van uw gezondheid te garanderen. Onze Diensten: • Hijama: Een krachtige detoxificatiemethode die gebruik maakt van natte cupping technieken. • Droge Cupping: Een pijnloze behandeling die de bloedcirculatie verbetert en spierspanning vermindert. • Tuina Massage: Een vorm van traditionele Chinese manipulatieve therapie die helpt bij het herstellen van de balans in het lichaam. • Fire Massage: Een unieke therapie waarbij gebruik wordt gemaakt van warmte om diepe spierontspanning te bevorderen. • Moxa Therapie: Een techniek waarbij moxa (gedroogd bijvoetkruid) wordt gebruikt om bepaalde punten op het lichaam te verwarmen. • Kruidentherapie: Op maat gemaakte kruidenformules die helpen bij het herstellen en behouden van de gezondheid. Uw Ervaring, Onze Passie: Bij Hijama Cupping Care in Utrecht geloven we in de kracht van persoonlijke ervaringen. Deel uw verhaal met ons en laat ons weten hoe onze therapieën uw leven hebben verrijkt. Uw feedback helpt ons om onze diensten te verfijnen en biedt waardevolle inzichten aan anderen die op zoek zijn naar effectieve behandelingen. Doe mee met onze Community: Lees de ervaringen van onze klanten en deel uw eigen verhaal. Uw bijdrage is essentieel voor onze voortdurende verbetering en helpt anderen bij het maken van geïnformeerde beslissingen over hun gezondheid en welzijn. Ontdek Meer: Bezoek ons op https://hijama-utrecht.nl of boek een afspraak in onze nieuwe locatie in Utrecht aan de Admiraal Helfrichlaan 44. Ervaar zelf de voordelen van onze uitgebreide therapieën en begin uw reis naar een gezonder leven. Hijama Cupping Care in Utrecht - Toegewijd aan uw natuurlijke gezondheid en welzijn.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Fijne eerste hijama-ervaring, professioneel en zorgzaam

Vanmiddag ben ik voor het eerst geweest voor een hijama-behandeling en mijn ervaring was echt heel goed. Ik vond het van tevoren best spannend, maar dat gevoel verdween al snel. Ze stelde me meteen op mijn gemak en nam me stap voor stap mee in alles wat ze deed en waarom.
Ik voelde me echt gehoord en verzorgd. Alles werd heel duidelijk uitgelegd, wat mij veel rust gaf. Daarnaast was de praktijk super hygiënisch, en zij zelf was ontzettend vriendelijk, lief en zorgzaam.
Al met al een hele fijne eerste ervaring. Ik zou het zeker aanraden!

2026幎3月31日

Super vriendelijk

2026幎4月7日
5぀星のうち5の評䟡

Oprecht een enorm fijne ervaring gehad

Oprecht een enorm fijne ervaring gehad. Het was mijn eerste keer en de behandelaar Salima nam mij helemaal mee in het proces. Vertelde alles voordat ze iets deed. Stelde me heel erg gerust. Legde uit wat ze zag en was kalmerend.
Enorm hygiënisch wat ik persoonlijk heel belangrijk vindt. Ze keek goed mee naar mijn behoeftes. 10/10, dit wordt mijn vaste plek.

2026幎2月15日

Top ervaring

Super vriendelijke mensen! Wordt ook zorgvuldig aandacht aan je besteedt eb ze nemen ook echt de tijd voor je. Je ziet dat ze hun werk echt met het hart doen en niets afraffelen. Ook nemen ze je mee in het proces en geven ze advies!

2026幎1月22日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス