Jeg har vÊret super glad for mit forlÞb hos HillerÞd C. Havde Jan Opperman som kÞrelÊrer, og han hjalp mig bÃ¥de med at komme godt igennem teoriundervisningen og kÞretimerne. Jeg bestod nemlig bÃ¥d... ãã£ãšèŠã
Min oplevelse med kÞreskolen var desvÊrre ikke helt, som jeg havde hÃ¥bet. Jeg syntes til tider, at undervisningen manglede fokus, blandt andet fordi der blev brugt tid pÃ¥ praktiske ting under kÞretime... ãã£ãšèŠã
Jeg kan kun tale godt om HillerÞd C KÞreskole. Jeg havde Jan som kÞrelÊrer, og jeg fÞlte fra starten, at mit forlÞb blev tilpasset mig og mit niveau. Jeg fÞlte mig tryg gennem hele forlÞbet, og... ãã£ãšèŠã
Bestod begge prÞver 1. Gang. Du ville blive en meget glad elev hvis du fik Fariba Nasiri som din kÞrelÊrer. Meget sÞd og tÃ¥lmodig, kan klart anbefale hende. Jeg tog turboholdet i vinterferien 2024 (s... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Lovpakke til kun 12.450 Vi starter nyt teorihold hver anden uge. Du har den samme kÞrelÊrer til kÞrsel i skolevognen. Det gÞr undervisningen helt personlig og mere nÊrvÊrende. Book via vores app og sammensÊt selv dit forlÞb så det passer til din hverdag
Torvet 3A, 2. sal, 3400, HillerÞd, ãã³ããŒã¯
- 71969652
- info@hillerodckoreskole.dk
- hillerodckoreskole.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Hurtigt forlÞb
Hurtigt forlÞb! Junaid er den bedste kÞrelÊrer, man er nÊsten garenteret at bestå fÞrste gang!
KÞrelÊrer Junaid var virkelig god ogâŠ
KÞrelÊrer Junaid var virkelig god og sjov. Resten af kÞreskolen var virkelig dårlig. Det er et meget sjusket og rodet system. Mange af de andre elever har vÊret igennem nogen mÊrkelige ting med de andre kÞrelÊrer. Jeg var heldig at jeg fik Junaid som kÞrelÊrer. KÞreskole C giver også praktiske meget senere end alle andre kÞreskole, flere på skolen har skulle vente flere måneder, selvom andre kÞreskoler kan få dem på få uger.
Dårlig kÞreskole
Jeg startede mit forlÞb på HillerÞd C kÞreskole godt ud med en god teori og kÞrelÊrer. DesvÊrre stoppede han da han selv var utilfreds med kÞreskolen og måden de behandlede eleverne på. Herefter gik det desvÊrre ned af bakke. Jeg blev kastet rundt imellem 4 forskellige kÞrelÊrer. Desuden forsÞgte min sidste kÞrelÊrer at snyde mig til kÞreprÞven, ved at krÊve 700kr for at mÞde op, udover belÞbet for leje af bil, bestille kÞreprÞve og opvarmning. Derudover prioriterer kÞreskolen de nye elever, fremfor at få de gamle elever igennem deres forlÞb, for at få gode anmeldelser. Hold jer langt vÊk fra denne kÞreskole!

HillerÞd C KÞreskole ããã®åç
Thank you for preparing me so well
Thank you for helping to prepare me so well for the theory and practical tests needed to convert my drivers license. Vipul was a patient and fun instructor and made sure I was ready before booking my practical.
Mega god kÞreskole!!!
Mega god kÞreskole!!!! Og takket vÊre Junaid bestÃ¥r man i fÞrste hugâºïž
Tog kÞrekort i efteråret
Tog kÞrekort i efteråret, overordnet godt styr på tingende, og det er nemt at booke og se kÞrelektioner osv. Gode videoer og teoriprÞver på go n drive.
Fin kÞreskole
Tog kÞrekort på denne skole dette efterår. Hele forlÞbet varede fra den 16. august til den 20. oktober, så lidt over 2 måneder fra fÞrste teori til praktisk prÞve (dette kan selvfÞlgelig variere med prÞver osv.).
Vores teorihold blev primÊrt undervist af Jan, som også grundlagte skolen. Han er en udmÊrket lÊrer, og man kommer da også igennem de ting man skal vide. Min eneste klage ville vÊre strukturen og måden hvorpå teoriundervisning bliver tilgået; Du bliver proppet med en masse information, som der forventes du derfra kan huske og udnytte. Hvorvidt dette er standarden inden for teoriundervisning på andre skoler, ved jeg ikke. Jeg ville da også mene, at der er en stor grad selvstudie op mod teoriprÞven. TeoriprÞverne gennem Go n' Drive er primÊrt gode til at lÊre reglerne, men selve svarteknikken og spÞrgsmålenes formulering til teoriprÞven passer bedre med de teoriprÞver man finder på teoriklar (og nok også andre ressourcer).
Den vigtigere del af undervisningen er formentligt den praktiske undervisning, og her har jeg ingen klager. Min kÞrelÊrer var Vipul, som i modsÊtning til nogle andre kÞrelÊrere, er yderst fokuseret på rent faktisk at undervise. Du kommer ikke til at vÊre i tvivl til den praktiske prÞve, for stort set alt du kunne blive udsat for, er noget som Vipul vil sÞrge for at du kender. Dette inkluderer alverdens mÊrkelige steder i HillerÞd.
Jeg har kun hÞrt historier om de resterende kÞrelÊrere, som indikerer varierende kvalitet og seriÞsitet, så lÊg mÊrke til, at din oplevelse kan vÊre anderledes.
Fantastisk undervisning
Fantastisk undervisning, hurtig til at fÃ¥ teori og kÞreprÞveððœ
Det har vÊret en fornÞjelse at tageâŠ
Det har vÊret en fornÞjelse at tage kÞrekort hos HillerÞd C KÞreskole og Claus MÊrsk.
Jeg bestod både teori og praktisk prÞve på lovpakken i fÞrste forsÞg og blev fÊrdig på under tre måneder på trods af et par ugers pause over efterårsferien.
Teoritimerne med Claus var gode, effektive og hyggelige. KÞreskolens egne teoriprÞver i Go nâ Drive er vÊsentligt svÊrere end dem til den rigtige prÞve. SÃ¥ hvis du kan svare pÃ¥ dem, er teoriprÞven intet problem.
Claus var god til at bruge nok tid på det basale, så jeg var tryg til at komme ud i trafikken og god til at prioritere de steder, som man kan komme ud for til prÞven. Når man har kÞrt et par gange, og er ved at have mere styr på tingene, kan han godt lige tage et kort telefonopkald mens man kÞrer, men det gjorde ikke mig noget - han misser aldrig en vejvisning eller rettelse og fik mig på intet tidspunkt til at fÞle mig utryg.
KÞreskolens egen fÞrstehjÊlpskursus var nemt og ukompliceret, men lidt langtrukkent, hvis man har nogen form for fÞrstehjÊlpserfaring - sådan er det vist bare med det. Det er lidt dyrere end andre steder, men så slipper man for det administrative bÞvl.
Jeg vil varmt anbefale HillerÞd C kÞreskole.
God kÞrelÊrer
Det har virkelig vÊret et godt forlÞbâŠ
Det har virkelig vÊret et godt forlÞb hos skolen. Jeg har vÊret meget glad for detâºïž De har styr pÃ¥ tingene og altid hjÊlpsomme ift til spÞrgsmÃ¥l. Vil helt klart anbefaldeð€©
Jeg har vÊret super tilfreds medâŠ
Jeg har vÊret super tilfreds med HillerÞd C kÞreskole. Det var vÊre super nemt og alt har vÊret i orden. Jeg kÞrt med Claus, som bare var mega hjÊlpsom, og kom med god konstruktiv kritik:)
Har kÞrt med Claus MÊrsk
Har kÞrt med Claus MÊrsk. Alt er gÃ¥et som det skal super god kÞrerskole og kÞrerlÊrerð
Super gode kÞrelÊrer
Virkelig god kÞreskole
Virkelig god kÞreskole, teori går hurtigt og kÞrelÊrerne gÞr det nemt at forstår. Havde Junaid som kÞrelÊrer og kan ikke andet end at anbefale ham. Super sÞd og flink kÞrelÊrer som er mega hjÊlpsom. Kan kun anbefales!
Super god oplevelse
Super god oplevelse
Har kÞrt med Claus MÊrsk
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. KÞrelÊrerne var dygtige og flinke. Hele processen var hurtig.
Turbo forlÞb
Turbo forlÞb, bestod teori og praktisk i fÞrste hug. Fra da jeg satte mig foran rettet for fÞrste gang til jeg havde mit kÞrekort i hånden, gik der prÊcis én måned. Det for vildt at tÊnke på! ForlÞbet har hele vejen igennem vÊret over al forventning. Super lÊrere, god service og overraskende sjovt!
Meget uheldig oplevelse.
HillerÞd C KÞreskole bryster sig af at kunne kapere unge med diverse diagnoser.
Dette var så ikke tilfÊldet alligevel og forståelsen for anderledes tÊnkende bÞrn, var så godt som ikke eksisterende på trods af at kÞrelÊrer var fuldt bekendt med det på forhånd.
Han stoppede samarbejdet midt i fÞrste kÞre time - og han virkede stresset og han sagde" han ikke fÞlte han var et godt "match" med min sÞn"
Meget uheldig og unÞdvendig oplevelse for en ung mand med autisme diagnose som kan have brug for tillid og hjÊlp i nye situationer.

HillerÞd C KÞreskole ããã®åç
Vildt god kÞreskole, kan 100% anbefale den :)
Min oplevelse på HillerÞd C KÞreskole har vÊret rigtig fornÞjelig.
Jeg havde ikke nemt ved mine teoriprÞver og havde brug for lidt ekstra hjÊlp. Det var intet problem, kÞreskolens venlige personale fik straks fundet en lÞsning og jeg bestod teoriprÞven uden problemer.
Min kÞretimer har hver gang vÊret en god oplevelse, det blev ikke nÞdvendigt ekstra kÞretimer og klarede kÞrekortet på lovpakken.
Jeg startede på kÞreskolens Turbohold den 01-07-23 og fik kÞrekort 02-08-23 med 1 uges ferie i lÞbet.
Jan Oppermann har vÊret en rigtig god kÞrelÊrer og kan helt klart anbefales :)