HillerÞd C KÞreskole レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har vÊret super glad for mit forlÞb hos HillerÞd C. Havde Jan Opperman som kÞrelÊrer, og han hjalp mig bÃ¥de med at komme godt igennem teoriundervisningen og kÞretimerne. Jeg bestod nemlig bÃ¥d... もっず芋る

Min oplevelse med kÞreskolen var desvÊrre ikke helt, som jeg havde hÃ¥bet. Jeg syntes til tider, at undervisningen manglede fokus, blandt andet fordi der blev brugt tid pÃ¥ praktiske ting under kÞretime... もっず芋る

Jeg kan kun tale godt om HillerÞd C KÞreskole. Jeg havde Jan som kÞrelÊrer, og jeg fÞlte fra starten, at mit forlÞb blev tilpasset mig og mit niveau. Jeg fÞlte mig tryg gennem hele forlÞbet, og... もっず芋る

Bestod begge prÞver 1. Gang. Du ville blive en meget glad elev hvis du fik Fariba Nasiri som din kÞrelÊrer. Meget sÞd og tÃ¥lmodig, kan klart anbefale hende. Jeg tog turboholdet i vinterferien 2024 (s... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所

圓該䌁業による蚘述

Lovpakke til kun 12.450 Vi starter nyt teorihold hver anden uge. Du har den samme kÞrelÊrer til kÞrsel i skolevognen. Det gÞr undervisningen helt personlig og mere nÊrvÊrende. Book via vores app og sammensÊt selv dit forlÞb så det passer til din hverdag

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

Super hurtigt

Super hurtigt, godt forberedt undervisning forlÞb. Fra start til kÞrekort, tog under 1 måned. Claus MÊrsk, var en super god kÞrelÊre, og i det hele taget en god og sjov underviser.

2023幎7月27日

Varm anbefaling 🚙🩵

Varm anbefaling 🚙🩵
Junaid som fantastisk teorilÊrer og Jan som meget dygtig kÞrelÊrer.
Hurtigt forlÞb, selv som fÞrstegangserhverver i en alder af 38 Ã¥r 😅 bestod alt fÞrste gang - kun en ekstra kÞrsel udover lovpakke. HÞjt til loftet, bestemte men kÊrlige rammer 🙏
Mange tak!

2023幎7月25日
自発的なレビュヌ

KÞrekort på HillerÞd C med Magnus Stilling som kÞrelÊrer.

Min oplevelse med at tage kÞrekort pÃ¥ HillerÞd C KÞreskole var helt fantastisk! Jeg havde bÃ¥de Magnus Stilling i teori og kÞrsel, hvilket jeg var vildt glad for. Magnus er god til at lÊre fra sig og skaber en god og rolig stemning som hjalp mig meget. Selv efter jeg var ude og rejse 4 mÃ¥neder midt i mit forlÞb, sÃ¥ kom jeg hjem og bestod pÃ¥ fÞrste forsÞg, hvilket jeg ikke kunne have gjort uden Magnus’ hjÊlp. Derfor vil jeg helt klart anbefale Magnus som kÞrelÊrer pÃ¥ HillerÞd C! Dermed 5 stjerner :D

2023幎5月17日

Dygtige lÊrere

Jeg havde både en dygtig teorilÊrer Per og kÞrelÊrer Vipul. I mit tilfÊlde var der ikke lang ventetid til kÞreprÞve. Mit forlÞb har vÊret overskueligt og dejlig nemt.

2023幎5月3日
HillerÞd C KÞreskole ロゎ

HillerÞd C KÞreskole からの回答

Hej Rena
Tak for de pÊne ord :-)
Korrekt, vi kan igen få de prÞver vi har brug for af FÊrdselsstyrelsen, så derfor ingen ventetid. Nu håber vi bare at det fortsÊtter på denne positive måde
vh
Jan Oppermann

Det var ikke udelukkende en ringe oplevelse

Det var ikke udelukkende en ringe oplevelse at forsÞge at tage kÞrekort ved HillerÞd C KÞreskole, men det var så sandeligt heller ikke noget, som jeg ville gÞre igen.
Jeg valgte at starte på baggrund af venners anbefalinger, hvilket de fleste gÞr. Så jeg startede der i efteråret 2021 sammen med en kammerat. Vores teoriundervisning forlÞb godt og gnidningsfrit med sÞde undervisere og hjÊlp til at kunne bestå teoriprÞve i fÞrste forsÞg. Så langt så godt.
Men i lÞbet af det oplevede vi desvÊrre også meget dårlig kommunikation og begrÊnset hjÊlp til at kunne få alle de kÞretimer, som er påkrÊvet i forlÞbet.

Personligt havde jeg Gitte som kÞrelÊrer, hvilket bestemt var en forfÊrdelig oplevelse, når jeg kigger tilbage på det. Jeg er ked af, at det har vÊret sådan, hun er et rart menneske inderst inde og gerne vil sine elever det bedste, men hun gjorde mig utryk og gav mig ikke den personlige undervisning, som jeg havde brug for. Dette resulterede i 3 dumpede kÞreprÞver med 3 måneders intervaller, hvor jeg bare gik uvished og uden hjÊlp for at forstå situationen.
Der var meget frustrerende og gjorde det til en rigtig dårlig oplevelse i sidste ende.

Her i 2023 formåede jeg på én måned at skifte kÞreskole, have 3 kÞretimer, få en kÞreprÞve OG bestå.

Jeg håber, at de i HillerÞd C KÞreskole fremover vil forsÞge at hjÊlpe eleverne til en mere personlig oplevelse. Det fÞles som et samlebånd, der moser dig, hvis du ikke kan fÞlge med strÞmmen eller den fart, der bliver sat af kÞreskolen. Jeg har hÞrt flere historier som min, så jeg håber, at du/I vÊlger en anden kÞreskole indtil, at de har fået styr på det.

2023幎3月31日

Skift til Magnus!

Jeg skiftede til Magnus Stilling nÊr slutningen af mit forlÞb og frygtede, at det ville tage lang tid at lÊre den nye bil og kÞrelÊrer at kende. Men i stedet viste det sig at jeg blev langt mere rolig med hans undervisning. Tak for det!

2023幎4月25日

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse. Tak til Dennis og Magnus og kÞreskolen, for den fantastiske forlÞb. Det gik simpelthen sÃ¥ stÊrkt det hele, og bÃ¥de kÞrelÊrerne og kÞreskolen have fuld fokus pÃ¥ den inviduelle personer. Jeg startede med at har Dennis som kÞrelÊrer, han lÊrt mig en masse gode ting og var altid sÃ¥ rolige og flink over for en. Det hjÊlp meget!!! 2 uger fÞr kÞreprÞven , fik jeg en ny kÞrelÊrer Magnus som skulle kÞrer mig frem til kÞreprÞven, var nervÞs i starten da jeg tÊnk ohh noo. Men det viser sig at fra fÞrste kÞretime var Magnus en sindsyg dygtige kÞrelÊrer , som viste var han skulle sige og gÞre for at man fÞlte sig tryg, det viser sig ogsÃ¥ at med hans hjÊlp sÃ¥ fik man lige bestod kÞreprÞven i fÞrste huk🀩KÊmpe oplevelse . Kan helt klar anbefale den kÞreskole og de kÞrelÊrer der er der.

2023幎4月21日
自発的なレビュヌ

Tak til Amir og Nabeil samt skolen for en super god oplevelse.

Jeg var så heldig at have hele to kÞrelÊrer i min tid hos HillerÞd c kÞreskole, den fÞrste var Nabeil som havede en god rolig tilgang til en som mig der jo siger sig selv at jeg jo var helt ny. Og så fik jeg efterfÞlgende Amir som gav mig frie tÞjler til at udvikle mig til den chauffÞr jeg nu er blevet.

Tak til jer bÊkke for en super professionel og sjov oplevelse.

Omkring selve skolen så syntes jeg kun godt der omkring også. Det var nemt at bruge den digitale portal gondrive og bare det at man kunne gennemgå de samme ting flere gange indtil man var sikker nok til at tage prÞven var super dejligt.
Det er ligeledes også super dejligt at der var/er aften teori så selv en gammel rotte med fuldtids job fra morgen til aften stadig havede muligheden for at tage et kÞrekort.
SÃ¥ tusinde gange tak for jeres skole.

2023幎4月14日
自発的なレビュヌ

1,5 uge fra skift af kÞreskole til kÞrekort.

Simpelthen fantastisk. Skiftede kÞrerskole til HillerÞd C, 1,5 uge skulle Jan bruge på at forandre mig fuldstÊndig. Jeg havde på
min anden skole haft store problemer, men Jan er simpelthen genial og lÊrer dig det du har brug for og ikke alt muligt ligegyldigt. Kan klart anbefale HillerÞd C, og isÊr Jan Opperman.

2023幎4月12日
自発的なレビュヌ

BrÊkket ryg og ingen hjÊlp at hente

Min mor kÞrte galt med denne her kÞreskole og brÊkkede dertil ryggen. KÞreskolen har ikke vÊret til hjÊlp, tvÊrt imod har de truet med regninger og tilbageholdt de (mange) penge, som der til at starte med var blevet betalt. Magen til grådighed og fuldstÊndig urimelig service skal man lede lÊnge efter. Deres behandling af hele situationen har vÊret forkastelig og direkte modbydelig. Efter at have snakket med samtlige andre kÞreskoler samt Dansk KÞrerlÊrer-Union, står det klart at de har ageret utrolig uhÊderlig ulig normen i branchen. Hvis man kÞrer galt under deres supervision, skal man ikke regne med at denne her kÞreskole yder nogen service.

Jeg kan stÊrkt anbefale imod at begive sig ud i et samarbejde med dem.

2023幎3月6日
HillerÞd C KÞreskole ロゎ

HillerÞd C KÞreskole からの回答

Hej Ditte

Vi beklager meget at din mor kÞrte galt på MC ude på manÞvrebanen, og jeg forstår godt at du er oprÞrt over din mor er kommet til skade, men din fremstilling er ikke korrekt.
Din mor har Þnsket at tage kÞrekort til motorcykel, og starter (som alle andre elever) med at kÞre på manÞvrebanen.
Problemet er at din mor ikke fÞlger kÞrelÊrerens anvisninger, og kÞrer uheldigvis galt.
KÞrelÊreren ringer efter en ambulance, som kan kÞre din mor på hospitalet.

EfterfÞlgende Þnsker din mor at få det fulde belÞb refunderet. Vi har refunderer det belÞb din mor ikke allerede har brugt på sit kÞrekort, men kan ikke refundere hele belÞbet, som din mor Þnsker.
Ligeledes oplyser vi at der er sket skader på motorcyklen, og der er en selvrisiko som din mor reelt skal betale.

Det er hvad der reelt er sket.

Jan Oppermann
HillerÞd C KÞreskole