Himmelrum レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering😊samt en lille håndskrevet tekst “god fest🫶🏻” på følgeseddel. Skønt med en personlig hilsen. ♥️

5つ星のうち5の評価

Jeg skulle holde fest og ville gerne pynte op med heliumballoner med LED-lys. Jeg var i tvivl om hvor længe ballonerne kunne holde sig svævende, så jeg ringede til Anitta og hun var så sød at tes... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Efter en bestilling hos en anden forhandler indså jeg at jeg manglede lidt flere ting til min datters 2 års fødselsdag i weekenden. Jeg lavede en bestilling onsdag aften i håb om at få varerne... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Fuldstændig fantastisk kundeservice! Jeg skulle bestille pynt til min søns fødselsdag for børnehaven. Jeg troede bare de blev 17 og fandt ud af (efter bestilling og betaling) at de er 22 børn.... もっと見る

企業情報

1. パーティー用品店
  2. ノベルティグッズ店

当該企業による記述

Himmelrum sætter kulør på enhver festlig anledning- Masser af festpynt til mærkedage. En flot fest behøver ikke sprænge budgettet- Derfor sælges så meget som muligt i enkelt stk. så der ikke skal betales for mere, end der reelt er brug for.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 18

レビューを書く

Kære Hanne
YAHHH 🥳 Tusind tak for din fine anmeldelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk at høre du har haft en god oplevelse 🤩 Håber at ‘se’ dig en anden gang 🎉

5つ星のうち5の評価

Denne virksomhed er hurtig til at svare…

Denne virksomhed er hurtig til at svare på mail og sender hurtigt ordrer afsted. :) alt i alt rigtig god service.

2024年5月1日

Kære Louise
Yahhhhh 🥳🥳🥳 Kæmpe tusind tak for din bedømmelse af os ❤️ Vi ELSKER når vi lever op til vores kunders forventning. TAK 🫶🏼
Anitta

Hurtig levering - tilfreds kunde

Hurtig levering - alt var som forventet☺️

2024年5月6日

Kære Tinna 🥰
Tusind tak for dine rosende ord 🤩 Fantastisk at høre din oplevelse med Himmelrum har været som forventet 🫶🏼🫶🏼
Anitta/ Himmelrum 🎉

Hurtig fejlfri levering

God hjemmeside at bruge og fejlfri hurtig levering (ved begge bestillinger som jeg lavede).
Og fint udvalg af varer.

2024年4月30日

Kære Mette
YEAHHH!!! 🤸🏽‍♀️🤸🏽‍♀️🤸🏽‍♀️ Vi slår flik flak mellem reolerne over dine rosende ord 🤩 TAK!!

God oplevelse hos Himmelrum

Hjemmesiden har et stort udvalg og er let at finde rundt på. Det blev afleveret hurtigt og der var en lille håndskrevet note hvor der stod “god fest❤️”. Det var en god oplevelse

2024年4月23日
自発的なレビュー

Kære Andrea
Hvor blev jeg bare glad over at læse din anmeldelse 🥰 SKØNT at høre du haft en god oplevelse ved os 🤩

God hjemmeside

God hjemmeside
Hurtig levering 👍🏻

2024年4月2日

Kære Line
Sikke en skøn feedback at modtage 🥳 Tusind tak, det betyder alverden for os, at du har haft en god oplevelse med service!! YAY 🎈💪🏼
K.h/ Anitta- Himmelrum

Rigtig godt tilfreds

Rigtig godt tilfreds

2024年4月5日

Kære Nynne
Kæmpe TUSIND tak 🙏🏼for din feedback. Fantastisk at høre du er tilfreds med din bestilling ❤️

Hurtig og god service.

2024年4月3日

Kære Helle
Tusind tak for din feedback 🤩 Fantastisk at høre du har været tilfreds med din handel hos os ❤️ Vi håber at ‘se’ dig igen 🎈
// Anitta- Himmelrum 🎉

God varer

Hurtig service

2024年3月8日

Kære Maja
KÆMPE TAK for din feedback 🥳 Hvor er vi glade for at høre, at du har haft en god oplevelse ved os🤩

5つ星のうち5の評価

Virkelig hurtig levering og alle…

Virkelig hurtig levering og alle produkter, som de skulle være. Varm anbefaling herfra 👌

Kære Diana
KÆMPE TAK for din feedback 🤩 Hvor er vi glade for at høre, at du har haft en god oplevelse ved os 🥳

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og super god service

Hurtig levering og super god service! Her handler jeg igen :D

2024年3月5日

Kære Helle
TUSIND TAK 🙏🏼 for den fine bedømmelse 🤩 Fantastisk at høre du har haft en god oplevelse med os 🥳 Vi glæder os allerede til du besøger os igen!!
// Anitta- Himmelrum 🎈

5つ星のうち5の評価

Fin hjemmeside og rigtig god og hurtig…

Fin hjemmeside og rigtig god og hurtig kundeservice

2024年3月10日
自発的なレビュー

Kære Sandra
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🤩 Fantastisk at høre du har haft en god oplevelse med både hjemmeside og kundeservice ❤️💪🏼

5つ星のうち4の評価

Varen kom hurtig men ballonerne lugter kemiske

Varen kom hurtig og var som jeg forventede.
Men ballonerne i Pokemon Festpakken lugter meget kemiske. Forbrugerrådet tænk har tidligere testet balloner for nitrosaminer og nitroserbare stoffer, som er kræftfremkaldende. Jeg stoler ikke på atd e meget kemisk-lugtende balloner er helt uden farlige stoffer og derfor giver 5 jeg ikke stjerner. Ligesom jeg ikke tror jeg kommer til at købe en pakke med balloner en anden gang fra himmelrum.dk

Kære Thora
Tusind tak for din anmeldelse 🤩 Vi er meget glade for at du er tilfreds med din ordre, selvom det selvfølgelig er træls, at du oplever lugt gener fra ballonerne- Vi håber i havde en fantastisk fest 🎈

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. Gode priser og super service.

Kære Anne-Mette
FANTASTISK feedback at modtage her midt i weekenden 🥳 Tusind tak, det betyder alverden, at du har haft en god oplevelse med os!! YAY 🎈💪🏼
Kh// Anitta- Himmelrum

Trustpilot エクスペリエンス