Igen igen har Jeppe og Co leveret et klasse stykke arbejde! Prisen er igen både fair og gennemskuelig
レビュアーのコメントを見てみましょう
Anjas Hyundai skulle have et serviceeftersyn og hun fik så tilbud hjem. Hun valgte Hinnerup Auto, et for hende ukendt værksted. Ejeren, Jeppe, ringede og fortalte at der var nogle ting der nødvendigvi... もっと見る
Fremragende service og god pris. Bestilte nye fælge med vinterdæk i særlig grafitsort model som ellers ikke umiddelbart var at finde på nogen sites - men Jeppe fik dem skaffet hjem på få dage og mo... もっと見る
Jeg gentager den anden kundes beskrivelse, for jeg havde akkurat samme gode oplevelse. Tak kære Ivan. (Exceptionel service på Tesla - Hinnerup holder sine ord og fik skiftet på garantien - Det tog... もっと見る
perfekt service
Dejligt at blive kontaktet inden evt. yderligere reparationer igangsættes, med prisen.
Fuldt tilfreds
Min airbag blev ornet på kort tid, til en meget konkurrencesygtig pris.
Kommer helt sikkert igen.
God service, god kvalitet og fremfor alt en god pris.
Jeg fik en rigtig god behandling og jeg fik lavet det jeg havde bestilt og det tog ca en time hvilket er minimalt i fht. det der skulle laves. Mens bilen var ved at blive lavet fik jeg nogen gode råd med på vejen. Og det hele til den bedste pris i hele Aarhus og omegn. Kan varmt anbefales.
God service og godt veludført arbejde!
Fik laver anhænger træk og påsat vinterdæk- veludført stykke arbejde. Blev mødet af god imødekommende og god service da jeg kørte til Hinnerup og afleverede bilen. Jeg blev kørt til Hinnerup station (så jeg kunne komme med toget tilbage til Aarhus). Ligeledes blev jeg hentet ved stationen da jeg skulle hente bilen. Eneste grund til jeg ikke giver 5 stjerner er, at jeg måtte tage tilbage til Aarhus uden bilen da der var problemer med den påsatte reservedel. Dog blev dette hurtigt ordnet og HinnerupAuto afleverede bilen på adressen i Aarhus, så igen SUPER service. Kan varmt anbefale stedet til alle!
God kontakt og godt arbejde
Alle aftaler blev holdt. Der er god kontakt til værkstedet og arbejdet blev udført helt som aftalt.
Super service
Afleverede bilen til undervognsbehandling mandag og hentede den efter aftale onsdag morgen. Alt lige som lovet. Kan varmt anbefale Hinnerup auto.
Perfekt lavet, god behagelig modtagelse og service
Benyttet værkstedet 2 gange, skift af Tandrem og bremseskift. Begge gange til den forventede pris og tid
Kan kun anbefales
5 stjerner!
It was quick, and cheap! they found perfect car parts online in the aftermarket!
God og hurtig service
Altid god og grundig gennemgang af bilerne. Laver kun det der er aftalt, og absolut til rimelige priser. Er meget tilfreds.
Fantastisk service, til overkommelig pris.
Har repareret par ting i gamle Opel Vectra B fra 98. Kan godt anbefales
Fremragende hukommelse
Jeg tænkte: "Det var sørens" !
Jeg ringede og fortalte, at en kontrollampe lyste og fik det svar, at det nok skyldtes, at ved mit sidste besøg, havde de muligvis brændt en sensor.
Jeg kom, sensoren blev skiftet, herefter blev bilen testet for andre mulige fejl, uden beregning.
Jeg fik en undskyldning, som jeg kvitterede med roser til det ærlige og redelige team af fagfolk med den fremragende hukommelse.
-Det har jeg ikke prøvet før!
Nemt, hurtigt og god service
Jeg bestilte en undervognsbehandling og blev hurtigt kontaktet omkring den nærmere dato. Bilen var færdig før tid ved Pavacenteret, så alt i alt en god oplevelse.
Super service og alt som aftalt!
Alt helt som aftalt - det var udskiftning af bremser på en ford c-max. Prisen var fast og den holdt.
God service og fair priser
Se dette er et super godt værksted med . God service og fair priser og ikke mindst fagligt kompetent arbejde så rigtig mange tak.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。