Igen igen har Jeppe og Co leveret et klasse stykke arbejde! Prisen er igen både fair og gennemskuelig
Anjas Hyundai skulle have et serviceeftersyn og hun fik sÃ¥ tilbud hjem. Hun valgte Hinnerup Auto, et for hende ukendt vÊrksted. Ejeren, Jeppe, ringede og fortalte at der var nogle ting der nÞdvendigvi... ãã£ãšèŠã
Fremragende service og god pris. Bestilte nye fÊlge med vinterdÊk i sÊrlig grafitsort model som ellers ikke umiddelbart var at finde pÃ¥ nogen sites - men Jeppe fik dem skaffet hjem pÃ¥ fÃ¥ dage og mo... ãã£ãšèŠã
Jeg gentager den anden kundes beskrivelse, for jeg havde akkurat samme gode oplevelse. Tak kÊre Ivan. (Exceptionel service pÃ¥ Tesla - Hinnerup holder sine ord og fik skiftet pÃ¥ garantien - Det tog... ãã£ãšèŠã
SamsÞvej 28, 8382, Hinnerup, ãã³ããŒã¯
- 86 112 112
- mail@Hinnerupauto.dk
- hinnerupauto.dk
Super, fin service til aftalt pris.
Super, fin service til aftalt pris.
Kan kun anbefale Hinnerup Auto
Har aldrig fået bedre service
UdemÊrket service til lav pris
Der blev aftalt pris i forvejen, som blev overholdt, og jeg fik nogle tips til evt. problemer der kunne opstå i fremtiden.
Godt og seriÞst udfÞrt, alt som aftalt.
Skift af tandrem og vandpumpe på Clio blev udfÞrt som aftalt.
Jeg anbefaler gerne Hinnerup Auto til andre og godt de nu modtager dankort :-)
God pris, god service og til tiden :0)
Der blev lavet det vi aftalte, til prisen og til tiden. Vil bruge dem igen.
Godt arbejde til en fornuftig pris.
Jeg fik udfÞrt 100000 km eftersyn, årseftersyn af aircondition, og et par andre ting. alt
blev udfÞrt som aftalt, og til den aftalte pris. Jeg kan kun anbefale Hinnerup auto, jeg vender helt sikkert selv tilbage. Alt i alt godt arbejde til en fornuftig pris.
Billigt vÊrksted - god kvalitet
Hinnerup Auto var en rigtig god lÞsning for mig. Jeg troede ikke det kunne ikke svare sig at reparere bilen, der skulle gennem syn - en Êldre Citroën Saxo i forhold til at kÞbe ny bil. Ny bil har jeg dog kÞbt, men har brug for Saxo'en indtil den kan leveres. Fik et super tilbud fra dette vÊrksted. Det blev ca. halv pris for reparation i forhold til et Citroën vÊrksted, og opgaven blev udfÞrt i en virkelig god kvalitet
Super betjening.
Har for anden gang fået monteret trÊk på bilen. Der er ingen slinger i valsen. Fornuftig pris og lynhurtig montering. Det kÞrer jeg gerne 100 km for.
Aftalt arbejde til aftalt pris.
Fik tilbud via [External link remvoed] fra Hinnerup Auto, lavede det aftalte arbejde til den aftalte pris (det var omsyn) kÞrte den til omsyn, ringede da den var klar til afhentning, uden ekstra omkostninger udover omsynsgebyr på 200 kr.
Kvalitet til en god pris, imÞdekommende personale
Rigtig god oplevelse med Hinnerup Auto. De er fleksible og imÞdekommende, og så er man tryg ved deres arbejde, som hverken savner kvalitet eller prÊcision.
God og hurtig service til fair priser
godt håndvÊrk og fair priser. kan varmt andbefales
Super service, lav pris!
Super god service! Fra vi afleveret bilen til vi fik der igen var, jeg ikke i tvivl om, at den var i gode hÊnde! Da en uforudset del skulle skiftes blev jeg kontaktet, og delen blev skifte med det samme, så bilen ikke skulle afsted igen!
Min bil skal helt sikkert have lavet services der for efter tiden!
Billigt, hurtigt, godt
Fik lavet min startmotor, og den blev skiftet på omkring 40 min, og betalte kun for en halv time. Super service.
Super oplevelse!!
Super billigt og meget prof arbejde.
Kan anbefales til alle!
Billigt og godt
De lavede det, vi havde bestilt dem til. En uventet ting var også gået i stykker, og det tog derfor en dag mere end ventet. Vi havde lånt en lånebil, som vi kun betalte 1 dag for selvom det kom til at tage 2 dage. Alt i alt var det en god service, og vi synes de var billige.
God og hurtig service,godt håndvÊrk og fair priser. kan varmt andbefales.
God og hurtig service,godt håndvÊrk og fair priser. kan varmt andbefales
Super service
Der var god service og en god pris på reparationen, kan sagtens finde på at bruge dem igen.