レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Anjas Hyundai skulle have et serviceeftersyn og hun fik sÃ¥ tilbud hjem. Hun valgte Hinnerup Auto, et for hende ukendt vÊrksted. Ejeren, Jeppe, ringede og fortalte at der var nogle ting der nÞdvendigvi... もっず芋る

Fremragende service og god pris. Bestilte nye fÊlge med vinterdÊk i sÊrlig grafitsort model som ellers ikke umiddelbart var at finde pÃ¥ nogen sites - men Jeppe fik dem skaffet hjem pÃ¥ fÃ¥ dage og mo... もっず芋る

Jeg gentager den anden kundes beskrivelse, for jeg havde akkurat samme gode oplevelse. Tak kÊre Ivan. (Exceptionel service pÃ¥ Tesla - Hinnerup holder sine ord og fik skiftet pÃ¥ garantien - Det tog... もっず芋る

䌁業情報

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

246件のレビュヌ

Klasseservice og betjening

Nogle gange skal man bare holde det enkelt: Det er ikke sidste gang vi benytter dette vÊrksted. Og det må da vÊre den bedste ros man kan få.

2013幎8月27日

Meget pålidelig

For fÞrste gang, fÞlte jeg, at jeg kunne stole på en mekaniker. Super god service, og så er tillid en meget vigtig parameter for mig, når jeg skal vÊlge mekaniker. Og den har jeg til Hinnerup Auto.

2013幎7月28日
自発的なレビュヌ

Jysk service når det er bedst. Brug dette firma

MÞdte op kl. 07.30. Lånebil var klar og vi havde aftalen på plads inden. Jeg fik lavet service, skift af klodser og skiver bagpå og bilen kÞrt til syn. Dette på samme dag. Blev ringet da bilen var fÊrdig. Ved afhentning gik vi tingene igennem og jeg betalte det jeg forventede.

2013幎7月17日

Billig og effektiv service

Jeg indhentede tilbud flere steder inden jeg sendte min bil til mekaniker for at få skiftet tandrem. Hinnerup Auto var suverÊnt billigst og indikerede tydeligt at de havde forstand på min bilmodel.
På dagen ringede de og gjorde opmÊrksom på at v-remmen også burde skiftes og at jeg kun skulle betale for reservedelen.
Priserne var som aftalt og jeg kÞrte derfra med en oplevelse af kompetent personale og god behandling.

2013幎7月4日
自発的なレビュヌ

Vi har benyttet Hinnerup Auto gennem flere år og har altid oplevet fantastisk service og absolut rimelige priser. Tingene bliver altid lavet til tiden og aldrig med ubehagelige overraskelser når bilen afhentes. Kan varmt anbefale stedet.

2013幎5月29日
自発的なレビュヌ

Man får hele pakken. Hurtig service af hÞj kvalitet til en god pris

Jeg ringede til vÊrkstedet om morgenen - afleverede bilen, fik en god lånebil til en fair pris og kunne hente bilen igen om eftermiddagen. Arbejdet blev udfÞrt til aftalt pris. Prisen var yderst konkurrencedygtig - 26% lavere end tilbud fra autoriseret vÊrksted.
Jeg vender helt sikkert tilbage til Hinnerup Auto.

2013幎5月1日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。