Lavede en ordre kl 20 om aftenen fÃ¥ dage fÞr min datters konfirmation. Da bestillingen var lavet opdagede jeg at jeg havde skrevet en fejl i datoen. Ringede til firmaet, samme aften (super service med... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig levering, nemt og lige til. Selv et lille kort med vejledning om at passer varen ikke til det forventede sÃ¥ ingen panik det sendes blot retur. Bestemt ikke sidste gang der handles hos jer ð
äŒæ¥ãåçããŸãã
Simpelthen den bedste kundeservice. Jeg faldt over den perfekte gave til min datter i pÃ¥skedagene og vidste godt at jeg var virkelig sent ude men jeg tog chancen og kontaktede hjertegaver for at hÞre... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig ekspedition, og professionelt arbejde. Ved små justeringer på produktet bliver der hurtigt fulgt op, så ens design-selv-produkt bliver lige, som det skal vÊre.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Personlige gaver er en hjertegaverâŠ. Det vil de altid vÊre fordi giveren har gjort sig ekstra umage for at glÊde modtageren. Vi kan hjÊlpe dig med at lave din helt egen personlige hilsen. Du designer det hele i vores online designer program â det er meget let og resultatet er professionelt og flot.
Spurvevej 3, 9575, Terndrup, ãã³ããŒã¯
Venlig og imÞdekommende personale.
Hurtig levering.

Hjertegaver ããã®åç
Fantastisk og hurtig service. supertilfreds med min bestilling af billederamme og kommer helt sikkert til at bruge jer igen.

Hjertegaver ããã®åç
De blev sendt i en smuk kasse.
Modtagelsen super hurtig
Smukke bordkort

Hjertegaver ããã®åç
Nemt at navigere rundt på hjemmesiden, hurtig levering og ordren er prÊcis som den skal vÊre.

Hjertegaver ããã®åç
God hjemmeside. Fint kvalitet T-shirt. Hurtigt levering. Varmeste anbefalinger.

Hjertegaver ããã®åç
Hurtig levering og moderen er glad for mors dags gaveb

Hjertegaver ããã®åç
Nemt at manÞvrere på hjemmesiden, super service og hurtig levering. Produktet levede helt op til forventningen.