Super god kÞreskole med rigtig dygtig og behagelig kÞrerlÊrer. Jeg fÞlte mig tryg under hele forlÞbet og blev altid mÞdt med tålmodighed og god vejledning. Kan klart anbefales.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Virkelig god oplevelse hos hjortskÞreskole, havde bÃ¥de teori og kÞretimer med Michael. Det har vÊret mega hyggeligt. Hele forlÞbet var overskueligt og der var altid tid til os elever. Kan 100% anbefal... ãã£ãšèŠã
HjortskÞrerskole er en virkelig god kÞrerskole med kÞrerlÊrer der vil eleverne det bedste. De tilpasser sig til dine behov og er meget forstÃ¥ende overfor de svingninger man gÃ¥r igennem nÃ¥r man skal lÊ... ãã£ãšèŠã
Virkelig god og hurtigt kÞreskole. Efter mine teori timer og kÞretimer bestod jeg alt i fÞrste hug.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÞreskole i Herlev - Ballerup - Skovlunde & BagsvÊrd. Skolen har fokus på ro til lÊring, at der er plads til vi alle lÊrer på forskellige måder. På samme tid skal det vÊre sjovt at tage kÞrekort. Teorilokalerne er meget moderne og i lÊkre omgivelser. Vi tager kÞrekort seriÞst, og sÞrger for dit forlÞb er godt planlagt.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Anmeldese af en med autisme
For nogle få år tilbage blev jeg diagnoseret med aspergers så det var meget vigtig for mig at jeg fandt en god kÞreskole/kÞrelÊrer og jeg er glad for at kunne rapportere at det gjorde jeg.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse på Hjort KÞreskole. Mikael er sÞd, rar, tålmodig og sÞrger altid for at man har det godt. Man kan mÊrke når man er med ham at han vil gerne give dig en god oplevelse med noget som kan vÊre meget stressende og ubehagligt. Vi har grint og haft nogle sjove snakke imens vi har vÊret ude og kÞre. Jeg sÊtter meget stort pris på at Michael gjorde det til sådan en god oplevelse og jeg er glad for det kÞrekort han har hjulpet mig med at få.
Hvis du tvivler om at starte på Hjort KÞreskole, så lad vÊr med det for det er det bedste sted man kan få et kÞrekort.
-Johan K. MÞller
Virkelig god kÞreskole
Virkelig god kÞreskole, den tilbyder massere af lÊring og du kan med garanti få en utrolig god kÞrelÊre. Kan klart anbefale det.
KÊmpe og varm anbefaling
Super fedt sted, som har styr på tingene. Michael har gjordt oplevelsen så suverÊn, med sjove kÞre- og teori timer samtidig med at kunne gÞre oplevelsen så nem og hurtig som muligt.
Helt klart en kÊmpe anbefaling at tage sit kÞrekortet på Hjorts kÞreskole!!!
Perfekt sted til kÞrekort
Super sÞd kÞrelÊrer og så syndes jeg at undervisningen var virkelig god fordi man lÊrte en masse.
Alt i alt rigtig dejligt sted at tage kÞrekort
Tryg kÞreskole med styr på det hele, lige fra start til den endlige prÞve
Det, der gjorde det rart for mig at tage kÞrekort hos Hjorts KÞreskole var:
-DER ER STYR PÃ
DET! jeg var aldrig i tvivl om hvor jeg skulle mÞde op, eller hvad jeg skulle medbringe til teori og kÞreprÞve, samt glatbane og manÞvrebane. Jeg fÞlte mig 100% klÊdt på til både teori- og kÞreprÞve (procentdelen af dem som består fÞrste gang er så vidt jeg ved ret hÞj her)
- som noget af det fÞrste fik vi udleveret en liste mad alle de teori/kÞre timer vi skulle igennem, så man hele tiden var sikker på hvad man skulle den givne uge.
- man kan selv vÊlge og se sine kÞretider digitalt (de fleste andre steder bliver man fortalt hvornår man skal kÞre, og så må man bare ryde sit skema efter det)
- der er ret få på hvert hold, så jeg kunne mÊrke at der blev taget hÞjde for mig og de andre på holdet personligt
jeg vil derfor klart anbefale at tage kÞrekort hos Hjorts KÞreskole
kÊmpe anbefaling!
kÊmpe anbefaling!
hvis du skal finde en kÞreskole i Herlev, så skal du kigge mod Hjorts kÞreskole. Michael er den rareste kÞrelÊrer og så er han meget god til at lÊre fra sig.
Teoritimerne lyder altid kedelige når man hÞrer det fra sine venner, men Michael formår at gÞre det sjovt og hyggeligt at komme.
Michael er utroligt rolig og formår at give en tryghed helt fra fÞrste gang man sidder bag rettet.
Super god kÞreskole
Super god kÞreskole
Michael tager sig tid til lÊringen.
Teorien taler for sig selv. Humoristisk og lÊrerig og ikke mindst rigeligt med pauser.
Hvis du overvejer en kÞreskole i Herlev, så vÊlg Michael.
Super fed kÞreskole
Virkelig god oplevelse at tage kÞrekort her. God undervisning og yderst saglig og konstruktiv kritik under kÞrelektionerne. Meget fleksibel ifb job/skole. Kan varmt anbefales herfra!
Den bedste kÞreskole og kÞrelÊrer 100%
Den bedste kÞreskole og kÞrelÊrer 100%
Jeg vil uden tvivl anbefale Hjorts KÞreskole til alle, der Þnsker et trygt, overskueligt, rolig og sjov kÞrekortsforlÞb!
Det har vÊret en fornÞjelse at tage kÞrekort nogen gode teori og kÞretimer.
Michael er en super god kÞrelÊrer altid utroligt rolig helt fra fÞrste gang man sidder bag rettet, han giver en tid og sikker sig man er tryg og hjÊlper en i den rigtigt retning
og har et super overblik over hele forlÞbet og kan altid give et smil på lÊben og god humÞr.
Jeg har vÊret så super tilfreds med min oplevelse med kÞrelÊrer og kÞreskolen vil ikke havet taget mit kort et andet sted henne ind på hjorten kÞreskole hos Michael kan kun varmt anbefale det.
Tak til Michael for en tryg og sikker opleves med at tage kÞrekort og gode kÞretimer stunder kÊmpe fornÞjelse.
TrovÊrdig og tryg kÞreskole
Jeg vil uden tvivl anbefale Hjorts KÞreskole til alle, der Þnsker et trygt og overskueligt kÞrekortsforlÞb!
Det har vÊret en absolut fornÞjelse at tage kÞrekort både til teori- og kÞretimerne.
Michael er altid utroligt rolig helt fra fÞrste gang man sidder bag rettet, og der er overblik over hele forlÞbet og begge prÞver helt fra starten af.
Super fed oplevelse at tage kÞrekortâŠ
Super fed oplevelse at tage kÞrekort her! Kunne ikke have valgt en bedre kÞreskole, og kunne ikke have haft en bedre kÞrelÊrer. Kan STÃRKT anbefales
Dejlig trykt og rart at kÞre med hjorts kÞreskole!
Bedste kÞreskole
Michael er den mest tålmodige og rareste kÞrelÊrer. Han er virkelig god til at lÊre fra sig, samt få sine elever til at fÞle sig trygge bag rettet. Hans undervisning er super forståelig, og hvis man har brug for ekstra hjÊlp grundet forskellige ting, er han altid klar. Så hvis du skal have en verdensklasse kÞreskole skal du vÊlge hjortskÞreskole.
En service minded lÊrerâŠ
En service minded lÊrer, der tilpasser sig de enkeltes elevers behov, når det er muligt. Et godt struktureret program med god plads til humor mellem seriÞsiteten.
På Hjorts KÞreskole bliver der skabt et miljÞ, hvor man ikke er bange for at lave fejl, men en del af ansvaret ligger selvfÞlgelig også på eleven ude for lektionerne, til forberedning af prÞverne.
Denne kÞrer skole har vÊret hvad jeg har haft brug for, for at bestå og få midt kÞrekort og samt med at give skolen 5 stjerne håber jeg på, at flere elever vil tage chance og tage kÞrekort hos Hjorts KÞreskole.
KÞreskole
Jeg har haft fornÞjelsen af at tage kÞrekort hos Hjorts KÞreskole, hvor min kÞrelÊrer var Michael. Selvom teoritimerne blev afholdt om aftenen, formåede Michael at gÞre undervisningen spÊndende og engagerende.
I bilen viste Michael sig som en utrolig tålmodig og rolig kÞrelÊrer. Hans beroligende tilstedevÊrelse og konstruktive feedback hjalp mig med at opbygge selvtillid bag rattet. Uanset hvor mange fejl jeg begik, var han altid forstående og opmuntrende, hvilket gjorde, at jeg fÞlte mig tryg og motiveret til at blive en bedre.
Jeg kan varmt anbefale Hjorts KÞreskole.
Bedste kÞreskole!
Jeg vil gerne dele min oplevelse af Hjorts kÞreskole, hvor jeg har haft en fantastisk oplevelse. FÞrst og fremmest vil jeg sige, at man bliver mÞdt med en utrolige forståelse og rummelighed. Micheal som var min kÞrelÊrer var god til at lytte og forstå mine individuelle behov.
En anden ting, der gjorde min oplevelse så positiv, var teoritimerne hos Hjorts kÞreskole, som også en fornÞjelse. Micheal formåede at gÞre teoriundervisningen sjov og nemt at overskue. Han brugte forskellige undervisningsmetoder, der gjorde det lettere at forstå og huske vigtige begreber og regler.
Alt i alt kan jeg varmt anbefale Hjorts kÞreskole til alle, der Þnsker en positiv og behagelig kÞreoplevelse. Deres forståelse, tålmodighed og hyggelige atmosfÊre skaber de bedste betingelser for at lÊre at kÞre bil.
SkÞn kÞrelÊrer der altid er fokuseret på at få eleverne bedst igennem
Som en lidt vel moden kvinde, har det vÊret super svÊrt for mig at lÊre at blive tryg ved at kÞre bil. Michael har under hele forlÞbet udvist enorm tålmodighed og har tilpasset hver kÞretur til det jeg havde mest behov for at lÊre.
Det har vÊret en fornÞjelse, og jeg kan på det varmeste anbefale denne kÞreskole
Du tager kun dit kÞrekort en gang - TRÃF DET RIGTIG VALG OG VÃLG HJORT
Michael er nok den mest personlige, dygtige og forstående kÞrelÊrer jeg har mÞdt. Mit forlÞb har vÊret bumlet med en brÊkket ankel undervejs, men det var absolut intet problem. Vi fandt en lÞsning, og jeg fik kortet i fÞrste forsÞg.
GÞr jer selv en tjeneste, og tag kÞrekortet et godt og trygt sted. Michael kan man ikke gå galt i byen med.
Vil du have en rar og sikker kÞretid? Så skal du vÊlge Hjorts kÞreskole!
Da jeg for fÞrste gang trådte ind i teorilokalet, blev jeg mÞdt af den sÞdeste, mest ungdommelige og gladeste, kÞre- og teorilÊrer, Michael. Dette fortsatte gennem hele mit forlÞb, og jeg endte med faktisk ikke at ville stoppe hos ham. Michael sÞrgede altid for alle var trygge både i bilen og i teorien, hvilket også gjorde det at tage kÞrekort meget sjovere. ForlÞbet fungerede som det skulle og intet var uoverskueligt, da alt blev forklaret nemt og perfekt. Man skulle ikke tÊnke på noget, for det klarer Michael!!
Derfor vil jeg virkelig anbefale "Hjorts kÞreskole". Man vil aldrig vÊre i tvivl og kun tÊnke tilbage på de sjove måneder hos Michael.
Jeg har i hvert fald aldrig vÊret gladere for mit valg!

Hjorts KÞreskole ããã®åç
StÊrk anbefaling!
Kan virkelig anbefale at tage kÞrekort hos Michael. Forståelig og overskuelig teoriundervisning (med pauser) samt hyggelige og lÊrerige kÞretimer booket gennem et smart og nemt kÞretimebooking-system. Fik allerede mit kÞrekort på kun 4 måneder, så hvis du Þnsker et effektivt, hyggeligt samt sikkert/stabilt kÞrekortforlÞb, vil jeg anbefale at tage kÞrekort hos Hjorts KÞreskole.

Hjorts KÞreskole ããã®åç
Jeg kan bestemt anbefale Hjorts KÞreskole
God oplevelse hele vejen i gennem. Han er meget fleksibel, det har vÊret et KÃMPE plus. Der er plads til lÊring i dit tempo. Jeg er glad for at have taget mit KÞrekort hos ham.
Jeg kan bestemt anbefale Hjorts KÞreskole.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã