Super god kÞreskole med rigtig dygtig og behagelig kÞrerlÊrer. Jeg fÞlte mig tryg under hele forlÞbet og blev altid mÞdt med tålmodighed og god vejledning. Kan klart anbefales.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Virkelig god oplevelse hos hjortskÞreskole, havde bÃ¥de teori og kÞretimer med Michael. Det har vÊret mega hyggeligt. Hele forlÞbet var overskueligt og der var altid tid til os elever. Kan 100% anbefal... ãã£ãšèŠã
HjortskÞrerskole er en virkelig god kÞrerskole med kÞrerlÊrer der vil eleverne det bedste. De tilpasser sig til dine behov og er meget forstÃ¥ende overfor de svingninger man gÃ¥r igennem nÃ¥r man skal lÊ... ãã£ãšèŠã
Virkelig god og hurtigt kÞreskole. Efter mine teori timer og kÞretimer bestod jeg alt i fÞrste hug.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÞreskole i Herlev - Ballerup - Skovlunde & BagsvÊrd. Skolen har fokus på ro til lÊring, at der er plads til vi alle lÊrer på forskellige måder. På samme tid skal det vÊre sjovt at tage kÞrekort. Teorilokalerne er meget moderne og i lÊkre omgivelser. Vi tager kÞrekort seriÞst, og sÞrger for dit forlÞb er godt planlagt.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hjorts KÞreskole
Det har vÊret en helt fantastisk kÞreskole. Man kom igennem sit forlÞb til tiden, og der var god mulighed for at vÊlge kÞrelektioner, som passer ind i ens egen kalender. Kan klart anbefales.
Fantastisk kÞreskole
Hele mit forlÞb kÞrte som det skulle. Ekstra ros til Michael for hans medmenneskelighed, forståelse og ambition for hans elever. Specielt gennemsigtigheden og kommunikationen var i top, hvilket gjorde forlÞbet simpelt og klart.
âïžâïžâïžâïžâïž
Både teori og alt det praktiske sad lige i skabet. Men isÊr kÞretimerne har Michael styr på at gÞre sjove, lÊrerige og super hyggelige - stor anbefaling
10/10 kÞreskole oplevelse
Michael har vÊret en helt igennem fantastisk kÞrelÊrer! Fra en der fÞr har haft dårlig oplevelser hos andre kÞreskoler, kan lykkeligt kan sige at oplevelsen hos HjortskÞreskole har vÊret fremragende.
En roligsindet, humoristisk og dygtig kÞrelÊrer.
Hjorts KÞreskole
Det der gÞr Hjorts KÞreskole speciel er dets bedste kÞrelÊrer, nemlig Michael.
Michael gÞr kÞrslen betryggende og behageligt at vÊre i, samtidig med at man lÊrer i trafikken. Der er altid fleksibilitet ift. dage med kÞrelektioner, så man kan få dage tilpasset til ens egen hverdag.
Helt klart et rart og sikkert valg.
Hjorts KÞreskole er helt klart detâŠ
Hjorts KÞreskole er helt klart det bedste valg! Michael er utroligt imÞdekommende, fleksibel og snaksalig. Her får du ikke blot hurtigt dit kÞrekort, men du bliver også set og hÞrt. Michael giver dig alle redskaberne til at klare både teori og kÞreprÞve med succes. Hjorts kÞreskole er et sted, hvor lÊring bliver til en sjov og givende oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Hjorts KÞreskole til alle, der Þnsker at opnå deres kÞrekort på en effektiv og behagelig måde.
Hjorts KÞreskole er uden tvivl detâŠ
Hjorts KÞreskole er uden tvivl det bedste valg, når det kommer til at lÊre at kÞre bil. Michael er virkelig flink og sÞrger for en professionel og behagelig kÞreoplevelse, der skrÊddersys til den enkelte elevs behov og fÊrdigheder. Med en god blanding af teori og praktisk kÞrsel er jeg sikker på, at du vil fÞle dig tryg bag rattet og vÊre godt forberedt til kÞreprÞven. Jeg kan varmt anbefale Hjorts KÞreskole til alle, der Þnsker at opnå kÞrekortet med succes.
Jeg kan klart anbefale Hjorts KÞreskole!!
Super godt forlÞb når man tager kÞrekort på Hjorts KÞreskole. Hyggelig teoritimer i et flot lokale! Der var både plads til pauser, spÞrgsmål og sjov i teoritimen. Michael er en super dygtig kÞrelÊrer, der mÞder dig og dine behov. Han er super nem at snakke med, og der er aldrig akavet stilhed, hvilket har gjort forlÞbet til en god oplevelse. Han er god til at lÊre fra sig, og fortÊller gerne tingene flere gange.
Alt i alt en super oplevelse! Jeg kan klart anbefale Hjorts KÞreskole.
Jeg kan varmt anbefale HjortsâŠ
Jeg kan varmt anbefale Hjorts kÞreskole. Michael er meget rummelig og god til at lÊrer fra sig. Man fÞler sig tryg, i hans selskab og han trÊkker på ingen måde kÞrekortet ud i langdrag. Han har styr på tingene, og opfordre til at gå til kÞreprÞve, så snart at man er klar.

En virkelig god kÞreskole
En virkelig god kÞreskole, hvor der er plads til at lave fejl, i et dejligt lÊreringsmiljÞ. En rar og sjov kÞrelÊrer, der gÞr teori-undervisning til noget at se frem til og glÊde sig til. Formår virkelig at gÞre det at tage kÞrekort til noget sjovt og fedt. 5 stjerner

KÊmpe anbefaling!
Super godt forlÞb når man tager kÞrekort på Hjorts KÞreskole.
Rigtig fine lokaler med god teoriundervisning, hvor der var plads til pauser, spÞrgsmål og sjov. Super hyggelige kÞrelektioner. Michael er helt nede og jorden og super nem at snakke med hvilket har gjordt hele forlÞbet til en virkelig god oplevelse. Han er også rigtig god til at lÊre fra sig og gÞr det på en måde, så man får en klar forståelse for det han mener.
KÊmpe anbefaling herfra:)

Top-notch!
Wow, det her sted er seriÞst det fedeste sted at tage kÞrekort! Michael er simpelthen top-notch! Han går virkelig ind for at lÊre dig at kende som person, og det gÞr hele oplevelsen så meget bedre. Det er ikke bare et kÞrekort, det er en rejse, og Michael er med hele vejen.
Han er skarp til at håndtere alle slags aldre og tankemÞnstre. Det er som om, han har en sjette sans for at forstå, hvad der får dig til at klikke. Og ved du hvad? Han er ikke bleg for at indrÞmme, når han begår fejl. Det gÞr ham bare endnu mere Êgte og relaterbar. Han er sådan en cool fyr som man kan snakke med om alt. Michael er virkelig jordnÊr, og det er prÊcis det, der gÞr ham fantastisk. Når man skal tackle nye udfordringer, er det rart at have en kÞrelÊrer, der er lige så chill som ham. Så hvis kÞrekort er vigtigt for dig, så er Michael med til at gÞre hele processen afslappet og sjov.
Fem stjerner er ikke nok til at beskrive, hvor glad jeg er for at have valgt dette sted. Klar anbefaling herfra!

Hjorts KÞreskole ããã®åç
bedste sted at tage sit kÞrekort
Teori var faktisk sjovt mens man lÊrte det. Har altid fÞlt mig sikker på vejen og blevet lÊrt godt op. Kan helt klart anbefales da det er et hyggeligt lÊringsmiljÞ og nemt og overskueligt konstrueret.
KÃMPE anbefaling herfra
KÃMPE anbefaling herfra. Michael er imÞdekommende, fleksibel og snaksalig. Hvis du leder efter en kÞreskole hvor du temmelig hurtigt fÃ¥r kortet, men samtidig blive set og hÞrt, sÃ¥ kigger du pÃ¥ den rigtige kÞreskole. Michael giver dig alle de redskaber du skal have for at bestÃ¥ bÃ¥de teori og kÞreprÞve i fÞrste hug, alt i alt et hyggeligt og fedt sted at komme. Og derfor en kÊmpe anbefaling herfra
Et helt perfekt sted at tage kÞrekort
Et helt perfekt sted at tage kÞrekort. Michael er meget venlig og rolig, at kÞre med. Teorien bliver aldrig kedelig eller langtrukkent. Derudover er han flexibel, hvis man fortryder sin kÞretid(man er selv med til at bestemme hvornår man vil kÞre). Jeg bestod fÞrste gang begge gange(tog 3 måneder), og det er 100% pga Michaels tålmodighed. KÊmpe anbefaling her fra.

Hjorts KÞreskole ããã®åç
Skide god mand super kÞretimer
Skide god mand super kÞretimer. Sympatisk og glad det bliver aldrig en kedelig kÞre time med Michael. Hans teori er tilpas og ikke lang trukket.

Verdens bedste kÞrelÊrer â¥ïžâ¥ïž
Jeg har i dag bestÃ¥et min kÞreprÞve, og jeg vil give min bedste og varmeste anbefaling til Micheal. Han er en fantastisk kÞrelÊrer, som er hjertevarm, morsom, engagerede og fantastisk til at lÊre fra sig. Han tager udgangspunkt i dig som person, og han har alt den tÃ¥lmodighed som man har brug for. Han er god til at presse en, nÃ¥r han ved man kan, og hvor man mangler selvtillid pÃ¥ egne evner. Jeg har vÊret meget nervÞs ude i trafikken nÃ¥r jeg har kÞrt bil, men med Michaels rolige vÊsen er jeg blevet tryg ved at kÞre bil. Han prioritere dig som elev, og er altid parat til at finde en lÞsning hvis man har et problem. Alle burde finde en kÞrelÊrer som Micheal, det blive en sjov og lÊrerig oplevelse, han er nemlig den bedste kÞrelÊrer âºïž

Fantastisk kÞreskole
Fantastisk kÞreskole, og god kÞrelÊrer som tager sig god tid, og som gÞr at man fÞler sig i trygge rammer.
Det er en god kÞreskole
Han er en god kÞrelÊrer, man fÞler sig tryg når man kÞrer med ham, han er der virkelig også for hans elever. Min fÞrste kÞreprÞve blev aflyst pga sygdom, og han fandt den hurtigst mulige tid til mig, det er en god egenskab som kÞrelÊrer.
Tak for god service Michael
DEN BEDSTE KÃRESKOLE!
Uden spÞrgsmål den bedste kÞreskole, med den bedste lÊrer!
Alle siger teori er mega kedeligt, man kunne nÊsten glÊde sig til hver torsdag. Michael sÞrgede altid for at Stemningen var behagelig og sjov. Ingen forkerte sprÞgsmål og en hjÊlpende hånd igennem hele forlÞbet.
KÞretimerne var bare en fornÞjelse, kommer vitterligt til at savne dem;)
Kan ikke sige andet end at Michael sÞrger for du har alt hvad du har brug for og så mere til. Han er fleksibel, hjÊlpsom og super god til at lÊrer fra sig - for ikk at nÊvne virkelig hygge at vÊre sammen med.
Det vigtigeste for mig var at jeg fÞlte mig 100% tryg hver eneste gang.
Tusind tak for et fantastisk forlÞb!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã