Super god service, super flot resultat, fik lavet mine originale Audi rotor hjul, der bÃ¥de var kedelige, skÊve og matte i malingen udover kosmetisk grimme efter kantstensskys. Efter diamant C... ãã£ãšèŠã
Hjulfix leverede et super flot resultat og god service. FÊlgene stÃ¥r som fabriksnye selvom de var ret slemt skadede og ridsede, og hele forlÞbet var hurtigt og effektivt. Ekstra plus for dÊkskift samt... ãã£ãšèŠã
BesÞgte Hjulfix i SÞborg i dag. Blev mÞdt af Adrian, som tjekkede min fÊlge for skÊvheder. Ingen skÊvheder, men skÊvslidte dÊk grundet forkert sporing. Ingen forsÞg pÃ¥ at sÊlge noget - bare super r... ãã£ãšèŠã
Perfekt resultatet hver gang! Det er nu anden gang jeg bruger Hjulfix. FÞrste gang kom jeg med 4 fÊlge der skulle have lavet kantstenskys, males og dimontcuttes, og resultatet var perfekt, ik... ãã£ãšèŠã
Gladsaxe MÞllevej 21, 2860, SÞborg, ãã³ããŒã¯
- Website@hjulfix.dk
- hjulfix.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Super god service ð
Fuld tilfreds for den service ogâŠ
Fuld tilfreds for den service og vejledning de giver. Vil helt klart komme hos dem frem over.
Jeg troede ikke at fÊlgeopretning villeâŠ
Jeg troede ikke at fÊlgeopretning ville gÞre en så stor forskel. Fantastisk arbejde, rådgivning og professionel tilgang. Jeg er fast kunde!
Jeg har en 20â fÊlg der var revnet ogâŠ
Jeg har en 20â fÊlg der var revnet og dette fik jeg lavet hos en anden fÞrst hvilket lignede noget der var lÞgn da jeg hentede den. Jeg kÞrte sÃ¥ til hjulfix med den og spurgte om den kunne redes. Det kunne de godt og dette gjorde de os. Det er blevet sÃ¥ pÊnt ! De har kun vÊret sÞde og hjÊlpsomme og jeg er virkelig glad for at de kunne rede min fÊlg. KÊmpe ros her fra !
Super service og rigtigt godt arbejde
Super service og pris i den hÞje ende.
Hjulfix reparerede mit hjul hvor andreâŠ
Hjulfix reparerede mit hjul hvor andre ikke kunne.
Kvalitetsarbejde til god pris
Har brugt Hjulfix flere gange nu og er godt tilfreds. God service..
Jeg har to fÊlg som er skÊve og villeâŠ
Jeg har to fÊlg som er skÊve og ville have rettet hos hjulfix. Jeg har pÃ¥ forhÃ¥nd ringet til hjulfix samt sendt en video pr mail, hvor jeg har en fÊlg som var ret skÊv, da jeg ville vide om den ville kunne rettes fÞr jeg kom derud, hvilket de sagde ja til. I min forvirring afleverer jeg to fÊlg, men hvor en af dem er den forkerte fÊlg. Jeg aflevere den ene som var lidt skÊv (0,6 i fÞlge hjulfix) og en fÊlg der ikke var skÊv, i stedet for fÊlgen som var meget skÊv som vedhÊftet pÃ¥ mail. Jeg betaler og kommer tilbage til vÊrkstedet for at spore fÊlgene. Jeg ser til min overraskelse at jeg stadig har en meget skÊv fÊlg. Vi stÃ¥r forvirrede og uforstÃ¥ende, da vi ikke er blevet oplyst om den manglende âmegetâ skÊve fÊlg som var det store problem og vedhÊftet pÃ¥ mail. Jeg ringer ind til hjulfix da jeg nu har betalt for rettelse af 3 fÊlge, nÃ¥r jeg kun har haft 2 skÊve fÊlge (igen, 1 meget lidt skÊv (0,6 i fÞlge hjulfix) og en anden som var pÊnt skÊv). Hjulfix fortÊller de har rettet alle 3 fÊlge, selvom det kun var to af dem som var skÊve og at der ikke var noget at gÞre. Vi anbefaler ikke hjulfix til nogle af vores dÊk og fÊlge kunder.

Hjulfix ããã®åç
Bedste service jeg har oplevet med dÊkâŠ
Bedste service jeg har oplevet med dÊk skifte og opretning. Meget proffesionelle og service minded. Kan lave og oprette dine fÊlge uden problemer og til fornuftige priser. Kan kun anbefale at bruge Hjulfix, Adrian og Lasse er super dygtige.
Perfekt fÊlgreparation
De bagerste fÊlger blev repareret til perfektion, og tidsplanen blev overholdt til punkt og prikke. Vores fÊlger ser ud som nye - virkelig flot arbejde. Tak! Kan varmt anbefales.
Super profesionelle god kunde service
Super profesionelle god kunde service
Absolut en super god oplevelse
Super god og hurtig service - flot resultat
Super god, venlig og hurtig service. Meget flot resultat ved reparation af kantstensskade på 2 nye fÊlge. Efter behandling ser de igen helt nye ud - flot.
FÃ¥r min fulde anbefaling.
Ganske enkelt perfekt