Super god service, super flot resultat, fik lavet mine originale Audi rotor hjul, der bÃ¥de var kedelige, skÊve og matte i malingen udover kosmetisk grimme efter kantstensskys. Efter diamant C... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hjulfix leverede et super flot resultat og god service. FÊlgene stÃ¥r som fabriksnye selvom de var ret slemt skadede og ridsede, og hele forlÞbet var hurtigt og effektivt. Ekstra plus for dÊkskift samt... ãã£ãšèŠã
BesÞgte Hjulfix i SÞborg i dag. Blev mÞdt af Adrian, som tjekkede min fÊlge for skÊvheder. Ingen skÊvheder, men skÊvslidte dÊk grundet forkert sporing. Ingen forsÞg pÃ¥ at sÊlge noget - bare super r... ãã£ãšèŠã
Perfekt resultatet hver gang! Det er nu anden gang jeg bruger Hjulfix. FÞrste gang kom jeg med 4 fÊlge der skulle have lavet kantstenskys, males og dimontcuttes, og resultatet var perfekt, ik... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ekstrem proffesionel og perfekt arbejdeâŠ
Ekstrem proffesionel og perfekt arbejde og samtidig fik vi lige set alle de fede maskiner de bruger....anden gang jeg har brugt hjulfix og de leverer hver gang.
Opretning af 2 fÊlge og montering afâŠ
Opretning af 2 fÊlge og montering af dÊk, job udfÞrt på œ time, super job, super pris. :-)
flot arbejde
Super flot arbejde!!!
Hold da op, et flot arbejde pÃ¥ min fÊlge ððð halvdelen af fÊlgen havde kantkys og der var brud pÃ¥ selve fÊlgen.Ligner en helt ny fÊlg...ðtakker mange gange for super godt arbejde og selvfÞlgelig den gode service...
FÊlgsvejsning og to nye dÊk
FÊlgsvejsning og to nye dÊk! Hurtig og prÊcis prisoverslag over fÊlgsvejsning og montage af to nye vinterdÊk. Perfekt og hurtigt!
Flot og anbefalelsesvÊrdigt arbejde
Mine fÊlge var banke-skÊve, men Adrian rettede dem smukt!
Tak!
Top renovering af mine fÊlge
Super service og arbejde.
Mine varmeste anbefalinger
Fleksibilitet på ordren i top, betalingsbetingelserne spekulative..
Fin service og parathed til at levere videre til dÊkhotellet. Men den gode oplevelse var lige ved at ryge flÞjten da regningen kom med betalings-betingelserne "Netto 2 dage, rente 6,00%, pr. pÃ¥begyndt mÃ¥ned samt et gebyr pÃ¥ 100,00 DKK" ved betaling efter forfald (48 timer ...) Dels havde vi ikke aftalt en leveringsdato, sÃ¥ det var et held at jeg sÃ¥ fakturaen hurtigt, og dels er 6% pr. md. og gebyr med det samme nÊppe i overensstemmelse med Rentelovens regler om rykkergebyrer. Ãrgerligt, at slutindtrykket er sÃ¥ dÃ¥rligt.
Friendly and helpful service
HÞj kvalitet - faktisk som nye
FÞrst og fremmest stod mine fÊlge som nye efter fÊrdigbehandling. Der var i butikken mulighed for at se prÞver på hvordan overfladen ville se ud, hvilket gav et helt prÊcis indtryk af de forskellige muligheder.
Hurtig og effektiv samt professionelâŠ
Hurtig og effektiv samt professionel personale hele oplevelsen er god
Super god service fra start til slutâŠ
Super god service fra start til slut samt et perfekt resultat!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ