Super god service, super flot resultat, fik lavet mine originale Audi rotor hjul, der bÃ¥de var kedelige, skÊve og matte i malingen udover kosmetisk grimme efter kantstensskys. Efter diamant C... ãã£ãšèŠã
Hjulfix leverede et super flot resultat og god service. FÊlgene stÃ¥r som fabriksnye selvom de var ret slemt skadede og ridsede, og hele forlÞbet var hurtigt og effektivt. Ekstra plus for dÊkskift samt... ãã£ãšèŠã
BesÞgte Hjulfix i SÞborg i dag. Blev mÞdt af Adrian, som tjekkede min fÊlge for skÊvheder. Ingen skÊvheder, men skÊvslidte dÊk grundet forkert sporing. Ingen forsÞg pÃ¥ at sÊlge noget - bare super r... ãã£ãšèŠã
Perfekt resultatet hver gang! Det er nu anden gang jeg bruger Hjulfix. FÞrste gang kom jeg med 4 fÊlge der skulle have lavet kantstenskys, males og dimontcuttes, og resultatet var perfekt, ik... ãã£ãšèŠã
Gladsaxe MÞllevej 21, 2860, SÞborg, ãã³ããŒã¯
- Website@hjulfix.dk
- hjulfix.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Hurtig, god og prÊcis i dialogen
Udover at levere varen, så er de også gode til lige at vise og forklare skaderne og hvad det som minimum skal til for at udbedre dem.
Flot og hurtigt arbejde.
Rigtig flot arbejde, og god service
Det var let at få et tilbud på arbejdet, og servicen er helt i top.
Resultatet for arbejdet var så godt. (Wow)!!!
Jeg kan, og jeg vil, klart anbefale Hjulfix!
Super service selvom ingen handel
Kom med 2 fÊlge med kantstenhakker
Salgsmedarbejderen gav mig en superfin pris på renovering. Så Google han navne og nr på mine fÊlge, hvorefter han anbefalede mig at kÞbe nogle nye via nettet. Det er sgu god service
Fantastisk håndvÊrk
Fantastisk håndvÊrk.
Jeg er meget tilfreds med både kvaliteten samt servicen jeg fik.
Fantastisk service
Fantastisk service, hurtig respons på e-mail og rigtig gode til at rådgive og vejlede og super flinke og sÞde, generalt super service
det var hurtigt og nemt hos dem
diamond cut og opretning af mercedesâŠ
diamond cut og opretning af mercedes fÊlg til ug
Super flink og de fik klaret hurtig
Super flink og sÞde og de fik klaret det hurtig og bare en fantastisk oplevelse 100% vÊlg dem hvis i skal have fixed jeres fÊlge da pris er også god
Super god oplevelse
Super god oplevelse, Lasse & Co gÞr det godt.
Varmeste anbefalinger.
MVH
HERTZ
Flemming Staugaard
Superdygtige til fÊlge
Fantastisk dygtige til at reparere fÊlge. Jeg skulle levere en Polestar 2 leasing bil med 20â fÊlge tilbage efter 3 Ã¥r, 3 fÊlge havde det ikke godt, det fiksede Hulfix til perfektion - de stod som nye til en rimelig pris. Ingen problemer ved tilbagelevering hos Applus. Meget dygtige folk.
VIRKELIG flotte fÊlge vi fik tilbage
VIRKELIG flotte fÊlge vi fik tilbage. Andre havde sagt de ikke kunne lave dem. Men Hjulfix lavede dem så fine.
Lakeret og repareret fire fÊlge - står som nye
Fik lakeret og repareret fire fÊlge, der står bedre end nye, da de både er lakeret i hÞjere kvalitets lak og også på bagsiden. Fik også leveret fire nye dÊk direkte til deres adresse, som blev monteret og balanceret. Udover perfekt resultat, er de bare super kundeorienteret og man fÞler sig som deres bedste kunde, mens man er der.
God service hÞj faglighed
God service! Besvarede henvendelsen i weekenden og fik en tid ugen efter. SÞde og imÞdekommende medarbejdere.
De fik ordnet opgaven hurtigt og effektivt! Gjorde opmÊrksom på hvis noget kostede mere.
Super god og professionel service - god pris.
Kom til aftalt tid, blev taget godt imod selvom der var travlt i vÊrkstedet.
FÊlg blev oprettet som aftalt og fik udfÞrt ekstra service - fuldt ud tilfreds.
Har fÃ¥et rettet en del fÊlge hosâŠ
Har fået rettet en del fÊlge hos Hjulfix. og generelt er det okay, men ind i mellem har de svÊrt ved at finde rundt i de fÊlge man har derinde og har en enkelt fÊlg der stadig er skÊv efter opretning
Udbedring af Audi rotor fÊlg
Efter påkÞrsel af fÊlg, blev jeg dirigeret over til dem fra Topdanmark, og kan kun sige jeg er super tilfreds med resultatet.
De lavede diamond Cut, og lakerede fÞlgen op, således det fremstår som en ny fÊlg.
Et virkelig imponerende resultat, og man skulle tro fÊlg kom direkte fra produktionsbåndet.
Derudover var de gode til at finde en lÞsning med lånehjul, således man ikke havde udfordringer med at ens bil ikke kan kÞre.
Så alt i alt 5 ud af 5 stjerner, fordi intet kunne vÊre gjort bedre
God rådgivning
God rådgivning, alt til tiden og prisen og endelig - super resultat!