レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastic experience with Hjulmand Kaptajn! I received great service from Mikkel Buchwald – professional, friendly, and very helpful throughout the entire process. Everything was handled quickly... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vil klart anbefale Hjulmandkaptain. Har fÃ¥et fantastisk rÃ¥dgivning, hjÊlp og gode resultater i en personskadesag. Jens BaagÞe Thomsen kan klart anbefales - dygtig, kompetent og man fÞler sig 100% i tr... もっず芋る

䌁業が回答したした

What genuinely amazing people! The only law firm I will use in the future. We were in need of help with some documents regarding a property sale in the UK and since we live in Aalborg it was complica... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har igennem vores bygge proces, brugt advokat firmaet Hjulmandkaptain og har i denne forbindelse fÃ¥et verdens bedste hjÊlp og vejledning af advokat David KjÞlby Larsen. Han er en dygtig og kompete... もっず芋る

䌁業情報

1. 法埋事務所

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Med 150 ansatte, herunder 55 jurister, og kontorer i Aalborg, Aarhus, Frederikshavn og HjÞrring er HjulmandKaptain blandt de stÞrste advokatvirksomheder i Danmark. Samlet tilbyder HjulmandKaptain full-service rådgivning, og hver isÊr er vi specialister. Vi kender de juridiske udfordringer og behov i din branche eller situation og er i stand til at give dig den rette rådgivning - også hvis en sag går ind over flere fagområder. HjulmandKaptain har både det store overblik og det dybe indblik. Og DU får fuld service over hele linjen.

4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

151件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Stiven Larsen hos Hjulmandkdaptain

Stiven Larsen hos Hjulmandkdaptain havde i den grad sat sig ind i vores sag og selve retssagen i Østre Landsret var pletfri.

2022幎10月31日

Hjulmandkaptain からの回答

Tak for anmeldelsen, Mogens. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores rådgivning. Mvh. Line, HjulmandKaptain

HjulmandKaptain Århus er ikke et

HjulmandKaptain Århus er ikke et advokatfirma, som jeg kan anbefale. Alt gik stort set galt i vores sag, fordi advokatfirmaet kort fÞr hovedforhandlingen krÊvede en ny sagsbehandler for at kÞre sagen videre, og det var pÃ¥ dette tidspunkt for sent af sÊtte et nyt advokatfirma pÃ¥ sagen. Selv om sagen juridisk var meget enkel, sÃ¥ lykkedes det alligevel ikke at vinde sagen 100% dvs der skete et vÊsentligt fradrag ved dommen, og efter sagens afslutning efter ankefristens udlÞb, fandt advokatfirmaet ud af at beregne sig et salÊr langt ud over sagens vÊrdi, uden at dette overhovedet havde vÊret et tema hverken fÞr, under sagens forlÞb eller medens ankefristen lÞb faktisk tvÊrtimod.

2022幎11月18日

Hej Hans Peter

Vi er kede af, at du ikke er tilfreds med din oplevelse hos os, trods vi vandt retssagen for dig.

Line, HjulmandKaptain

God konkret rÃ¥dgivning og styr på

God konkret rådgivning og styr på juraen. Jeg aner intet om det selv, men SÞren og Mikkel fra Hjulmandkaptajn har altid kunnet hjÊlpe mig med de ting jeg har haft. Både som privat og erhvervskunde. Tak for god hjÊlp

2022幎10月28日

Hjulmandkaptain からの回答

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores rådgivning. Rosen er givet videre til Mikkel og SÞren. /Line, HjulmandKaptain

Jens BaagÞe Thomsen Er Êgte PRO

Jens BaagÞe Thomsen Er Êgte PRO ADVOKAT..Og altid frisk gÞr sin bedst har MANGE erfaring.Han stÞtte kun sin kunde 5 stjerne til Jens BaagÞe Thomsen. fra Ib H.. Fuld respekt til ham

2022幎10月14日

Hjulmandkaptain からの回答

Mange tak for anmeldelsen. Rosen er givet videre til Jens BaagÞe Thomsen. /Line, HjulmandKaptain

Virkelig god og kompetent advokat.

Havde en erstatningssag som har taget 3 år, som Advokat Karina Kellmer, hjalp med at få afsluttet. Virkelig god og kompetent advokat. Og lyttende og forstående. Kan varmt anbefale Hjulmand & Kaptain.

2022幎8月25日

Hjulmandkaptain からの回答

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for, at du har vÊret tilfreds med vores rådgivning.
/Line, HjulmandKaptain

Per kulance

Fantastisk oplevelse!

Jeg har haft med Michael Skovgaard og gÞre, han hjalp mig med en sag på min lejlighed.

Michael udvist stor omhyggelighed og per kulance!

Kan varmt anbefale hjulmandkaptain til alle der har noget de kÊmper med.

2022幎6月27日

Hjulmandkaptain からの回答

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for, at du har vÊret tilfreds med den rådgivning og service, du har modtaget hos Michael Skovgaard.
/Line, HjulmandKaptain

Tryg og behagelig oplevelse

Meget stor anbefaling herfra til advokat Stiven Larsen. Han var yderst kompetent, venlig og aktivt lyttende i den sag, jeg/vi havde, hvor der blev gjort kort proces med positivt resultat takket vÊre Stiven. Jeg oplevede, at samarbejdet kÞrte snorlige, og jeg vil ikke tÞve med at anbefale ham til andre.

2022幎6月23日

Hjulmandkaptain bÞr nok overveje

Hjulmandkaptain bÞr nok overveje kvaliteten af deres sekretÊrer...
Selve advokaten var dygtig og kompetent, og vi var tilfredse med hendes rådgivning, da vi skulle have oprettet testamente og fuldmagter. Men sekretÊren kunne ikke få udfyldt dokumenterne korrekt, så jeg måtte sende dem tilbage FIRE gange, fordi der vedblev med at vÊre stavefejl i dem; fejl i adressen, fejl i fÞdselsdato, fejl i navnene. Jeg tilfÞjede endda rettelserne for hende, så det var nemt, men hun skulle have den retur FIRE gange, fÞr den var korrekt. Det var så besvÊrligt, og jeg brugte en hel del tid på det, så vi vÊlger nok ikke Hjulmandkaptain igen, det er alt for besvÊrligt - sÊrligt når man betaler så mange penge for det!!

2022幎5月2日

Kan ikke blive bedre!

Jeg blev anbefalet Lars fra Hjulmandkaptajn og det har vÊret en helt igennem fantastisk oplevelse. FÞler mig i trygge, kompetente og behagelige hÊnder og vil bruge jer fremover. Helle er ogsÃ¥ skÞn ✌🏜

2022幎4月5日
自発的なレビュヌ

Jeg har simpelthen fået den bedst

Jeg har simpelthen fået den bedst behandling af jer. Det at stå med en sag hvor jeg havde brug for en advokat, er nyt for mig, og derfor har det vÊret vanvittigt afgÞrende for min oplevelse, at den advokat jeg fik, har vÊret pisse-god til at tage udgangspunkt i fakta og vÊret konfliktnedtrappende frem for optrappende. Jeg kom i mål og det er kun sket fordi jeg havde en dygtig og menneskelig advokat. TAK!

2022幎3月15日

Jens BaagÞe-Thomsen

Kan til hver en tid anbefale HjulmandKaptain.

Står DU med en "håblÞs" sag, så er det de helt rette til at yde ekspert hjÊlp.

"Min" advokat : Jens BaagÞe-Thomsen, får 5 kÊmpe stjerner.

2022幎3月8日

Hej Elisabeth

Tusind tak for de pÊne ord.

Jeg er glad for, at jeg har kunne hjÊlpe dig gennem din sag, og det er altid rart at få at vide, når man har kunnet gÞre en forskel.

Mvh.
Jens BaagÞe Thomsen, advokat (H)

gå langt uden om niles vase

gå langt uden om niles vase. han er både flabet i den både han skriver/taler til sine kunder. han har ikke styr på sine sag. da han bad mig selv håndter en frist på en sag hvor jeg har advokat påbud og derfor ikke selv kan håndter den. han tog endda på ferie i den uge fristen var uden der var taget hånd om den.

2022幎2月21日

Hej Mathias

Vi er kede af at hÞre om din oplevelse hos os, og vi beklager, at du har fÞlt, at sagen ikke er blevet behandlet på en ordentlig måde. Det har bestemt aldrig vÊret vores hensigt. Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan få en snak om det, du ikke var tilfreds med, og så vi kan gÞre det bedre til nÊste gang.

Mvh. Casper NÞrgaard
Managing Partner