Fantastic experience with Hjulmand Kaptajn! I received great service from Mikkel Buchwald â professional, friendly, and very helpful throughout the entire process. Everything was handled quickly... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vil klart anbefale Hjulmandkaptain. Har fÃ¥et fantastisk rÃ¥dgivning, hjÊlp og gode resultater i en personskadesag. Jens BaagÞe Thomsen kan klart anbefales - dygtig, kompetent og man fÞler sig 100% i tr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
What genuinely amazing people! The only law firm I will use in the future. We were in need of help with some documents regarding a property sale in the UK and since we live in Aalborg it was complica... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har igennem vores bygge proces, brugt advokat firmaet Hjulmandkaptain og har i denne forbindelse fÃ¥et verdens bedste hjÊlp og vejledning af advokat David KjÞlby Larsen. Han er en dygtig og kompete... ãã£ãšèŠã
Med 150 ansatte, herunder 55 jurister, og kontorer i Aalborg, Aarhus, Frederikshavn og HjÞrring er HjulmandKaptain blandt de stÞrste advokatvirksomheder i Danmark. Samlet tilbyder HjulmandKaptain full-service rådgivning, og hver isÊr er vi specialister. Vi kender de juridiske udfordringer og behov i din branche eller situation og er i stand til at give dig den rette rådgivning - også hvis en sag går ind over flere fagområder. HjulmandKaptain har både det store overblik og det dybe indblik. Og DU får fuld service over hele linjen.
Ãstre Havnegade 12, 9000, Aalborg, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
I vores efterhånden komplekse bolighandel var det uundvÊrligt at have Hans Christian Thomsen som boligadvokat. Han var til rådighed, når vi havde behov for det, og gav os i hele processen et klart billede af vores retsstilling og muligheder, så vi let kunne trÊffe de rigtige beslutninger i vores livs til dato vigtigste beslutning! TAK :-)

Hjulmandkaptain ããã®åç
Vi har vÊret taknemmelige for hjÊlp og rådgivning ifm. kÞb af landejendom, hvor der var diverse dokumenter der skulle gennemgåes.
Stor tak til Hans Christian Thomsen ved HjulmandKaptajn.

Hjulmandkaptain ããã®åç
Jeg har vÊret utrolig godt tilfreds med hele sags forlÞbet.
Fantastic service and skilled staff at Hjulmandkaptain. Satisfied with the way they inform and how fast they work. Can be safely recommended.
Hej jeg har kÞrt en lang sej Arbejdsskade sag og startede med Ditte Marie Coops og blev fÞrt med over i HjulmandKaptain og min sag har bare kÞrt på skinner og jeg har fået den hjÊlp jeg har bedt om og mere til.
Jeg kan og vil anbefale HjulmandKaptain til hver en tid de har vÊret rigtig sÞde og forstående og hjÊlpsomme hele vejen igennem og for mit vedkommende endte sagen rigtig godt og jeg fik som fortjent takket vÊre HjulmandKaptain.
SÃ¥ tusind tak for det.
Mvh Karl Rasmussen

Hjulmandkaptain ããã®åç
Havde en rigtig dÃ¥rlig oplevelse med Hjulmandkaptain. Oplevede arrogant opfÞrsel og virkede som om de Þnskede at trÊkke sagen i langdrag. BEMÃRK timepris kr. 3.375,-

Hjulmandkaptain ããã®åç
Kan ikke anbefale at fÃ¥ lavet licens-aftale igennem HjulmandKaptain. Fik tilsendt en Licens-aftale med 11 punkter, hvori der var fejl og mangler i 5 af punkterne. NÊvnte dette som grundlag for at jeg ikke ville fortsÊtte, og fik sÃ¥ en regning pÃ¥ 20.000. ð³ð³ Ergo, skal betale 20.000 kr. for ingenting. SÃ¥ igen, jeg kan ikke anbefale HjulmandKaptain til licens-aftaler.
Jeg blev, af to uafhÊngige advokater, opfordret til IKKE at under skrive den licens-aftale fra jer, så at sige det er en god aftale for mig, er vist en overdrivelse....
PS : Hvis jeg kÞber en vare eller et produkt ved et firma, er det så ikke kotyme, at man får en opgÞrelse, så man kan se hvad man betaler for??? I stedet for står der egentlig bare på jeres regning : Du skal betale ved kasse 1, for jeg har ret.....
Og nej tak, jeg skal ikke bruge jeres hjÊlp, for så bliver regningen jo bare stÞrre :-(

Hjulmandkaptain ããã®åç
Jeg har i 7år haft Ditte Coops som min advokat og kan kun sige at sagen havde vÊret tabt hvis det ikke havde vÊret for hende.
Kan helt klart varmt anbefale Advokatfirmaet Hjulmand&Kaptain, hvis man står med en arbejdsskade og skal igennem en erstatningssag. De er simpelthen hamrende dygtige og top profesionelle og for mig var det vigtigt at alt foregik i et sprog, som som jeg også forstod. Når man sidder som en lille person i det store maskineri som en retssag er, så kan man slappe af når man har et firma som dem til at tage kampene.

Hjulmandkaptain ããã®åç
Kompetente, ansvarsbevidste, seriÞse og kÊmper for resultater
Rigtig godt firma som ikke taler ned til folk men snakker på bÞlgelÊngde med dem. Anbefaler helt klart.
Jeg kan ikke anbefale Hjulmand Kaptain. De laver intet i ens sag. De udviser passivitet i forhold til sagen og jeg har oplevet flere gange, at de siger ét og gÞr noget andet.
Jeg kan se jeg desvÊrre ikke er den eneste, der har haft udfordringer med Hjulmand Kaptain. Det er rystende at opleve en erstatnings advokat, der ikke kan lave beregninger. Det kalder jeg bestemt ikke juridisk rådgivning på et hÞjt niveau.
I beregningen af i min sag skrev advokaten fÞlgende til mig: "Det er ikke helt ukompliceret at beregne erstatningskravet", hvorefter jeg ventede i flere måneder og modtog aldrig beregningen, da den givetvis aldrig blev lavet. Da jeg skiftede advokat, fortalte min nye advokat, hvordan erstatningskravet skulle beregnes. Og det tog mig en œ time at lave denne beregning. Beregningen modtog jeg også prompte fra min nye advokat.
Jeg kan også se, at jeg er ikke den eneste, som har lydoptaget samtaler med Hjulmand Kaptain, og jeg vil også sige, at det er vigtigt at gÞre.
Desuden vÊr OBS. advokat fra Hjulmand Kaptain lagde mig ud på deres hjemmeside som reklame uden mit samtykke. Desuden indeholdt reklamen information som om det Hjulmand Kaptains arbejde, at jeg havde fået min erstatning, hvilket er usandt, for det var en af mine andre advokater fra et andet firma, som havde lavet det arbejde.
Det er så ufint og usmageligt.

Hjulmandkaptain ããã®åç
ALDRIG ALDRIG BRUG HJULMANDKAPTAIN.
OG SLET IKKE HENRIK UHRENHOLDT.
Henrik skulle regne differencetab ud da min endelige erhvervsevnetab blev opgjort.
jeg sendte mine papir ind og fik en mail retur med et regnestykke på at jeg ikke havde et differencetab .så sendte jeg papirerne til det faglige hus , så havde jeg et differencetab på 676000 kr.
jeg kontaktede så hjulmandkaptain igen.
der var det det en anden som måtte indrÞmme at der var sket en fejl.
ja det skal sÞrme nok sige at der sket en fejl på 676000 kr.
hvis jeg ikke havde sagt til det faglige hus om at kigge på sagen så havde jeg fået igenting pga af Henrik .
svar til Karina . ja det er da utroligt at en advokat som sidder med arbejdsskader hver dag ikke kan regne et differencetab ud.han har sendt en mail med hans regne stykke , hvor han skriver at der er noget tab. jeg optaget vores samtale Karina hvor du indrÞmmer at der sket en fejl .Henrik havde sÞrme lige glemt pargraf 17 a.
1. Afslutning af arbejdsskadesdagens behandling uden rådgivning om kommende erhvervsevnetabsafgÞrelse
2. Manglende rådgivning om mulighed for difference-krav vedrÞrende erhvervsevnetabserstatning (EET) efter EAL (Erstatningsansvarsloven) ved den oprindelige sags afslutning
3. Ved forelÊggelse af EET-afgÞrelse fra AES â svarede advokaten, at der ikke var et differencekrav (dvs. manglende kendskab til forskellen pÃ¥ EET opgÞrelse efter EAL og ASL § 17 a)
så hvis det er det i kalder god rådgivning.
Hej.
Du har gennem årene fået erstatning fra Arbejdsskade forsikringen (Arbejdsskadesikringsloven)
Differenceerstatningskravet opgÞres efter Erstatningsansvarsloven. Erhvervsevnetabet beregnes som, Ã
rslÞn X 10 X %, for dit vedkommende 20%.
Din årslÞn dengang er beregnet til kr. 376.000. Opreguleret til 2018 niveau bliver det kr. 431.500.
Kravet opgÞres herefter som kr. 431.000 X 10 X 20% = kr. 863.000. Der er aldersfradrag med kr. 103.560, hvorefter erstatningskravet er på kr. 760.000.
Du har ad to gange fået kapitalerstatninger på kr. 562.000 og kr. 182.000 = kr. 744.000. Her ud over har du fået de lÞbende ydelser.
Der er ikke et differencekrav.
Henrik Uhrenholdt
Advokat (H), Partner
Mere erstatning på vej
Det er sÃ¥ afgjort nu â som sagt 7 Ã¥r efter, at Troels kom til skade. Advokat i Det Faglige Hus, Britta ThorsÞ, har desuden opgjort et differencekrav efter Erstatningsansvarsloven pÃ¥ 676.000 kr.

Hjulmandkaptain ããã®åç
Jeg giver advokat (H) og ejerpartner Marianne Fruensgaard fra HjulmandKaptain mine bedste og varmeste anbefalinger. Marianne har givet fremragende rådgivning med omfattende og skarp juridisk viden.
Prisen var absolut rimelig og helt efter aftale. Grundigt og effektivt arbejde af hÞjeste kvalitet med nÞje sans for alle detaljer. Seneste retspraksis er fuldt opdateret og frister, dokumentation og vejledning sker altid til fuld tilfredshed.
Kort sagt, du kan trygt benytte Marianne Fruensgaard hvis du Þnsker sagens bedste resultat til rimelige penge.
Lars Rex Brohus
Jeg vil give Hjulmandkaptain mine varmeste anbefalinger. De er kompetente, super dygtige og hjalp os i en situation, hvor vi ikke kunne have undvÊret deres hjÊlp! Fremragende arbejde og fantastisk sympatiske hele vejen igennem!
Det var en god oplevelse at bruge Hjulmand kaptajn. Der blev fulgt op på tingene og vi blev godt informeret både fÞr sagen gik i gang og under sagsforlÞbet. Får vi brug for en advokat igen vil vi henvende os til dem igen, og vi anbefaler dem varmt.
Jeg kan klart anbefale HjulmandKaptain, som jeg har brugt over flere omgange. Både som ivÊrksÊtter og til de mindre behagelige opgaver. De går til sagen med professionalisme og stÊrk viden. De er klar uanset om det er almindelig vejledning eller en tung opgave.
Er du ivÊrksÊtter eller tÊnker på at blive det, så tag fat i Stiven Larsen!
jeg har oplevet en meget behagelig sagsbehandling af min fars dÞdfald, og efterfÞlgene arvesag, som har både sober og saglig og hvor der kun har vÊret rettet henvendelse når der har vÊret nyt i sagen. Tak for det.
Min kÊreste var blevet sagsÞgt af et firma der påstod at hun havde downloadet og delt deres film hvilket hun hverken har evnerne eller lysten til.
Jeg kontaktede på hendes vejene hjulmand-kaptain som hjalp os med at få lukkede sagen uden en lÊngerevarige retssag.
Hvis du står i en lignede situation vil jeg anbefale at du ringer til Jonas fra Hjulmand Kaptain!
Kan virkelig ikke anbefale H og K.
Troede kurator skulle pleje kreditors interesse.
John Henrik er dog den slÞveste kurator jeg i 20 år har oplevet
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ