Vi fik Adam ud sent igÃ¥r for at klare en punktering der var sket samme dag. Endte kun med at vÊre en hovedpine i 3 timer, sÃ¥ var det fikset igen. Super service, vil helt sikkert bruge igen nÃ¥r m... ãã£ãšèŠã
Da jeg kom til at smadre dÊkket pÃ¥ min kÊrestes bil, nÃ¥ede panikken lige at sÊtte ind â jeg forestillede mig allerede flere dage uden bil og en lettere utilfreds kÊreste. ð¬ Men sÃ¥ kom Chris og Hjul... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Top service og kommunikation. Jeg skal have nye dÊk, finder (falder over) Hjulster pÃ¥ google og sender en mail, Anders fÞlger op samme dag og rÃ¥dgiver om dÊkmuligheder og prislejer. Han bestiller hjem... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Efter et Þdelagt dÊk fredag eftermiddag var gode rÃ¥d dyre. Jeg var igennem flere vÊrksteder, som ikke havde dÊk til Tesla Model Y pÃ¥ lager. Jeg ringede til Hjulster fredag aften og talte med en meget... ãã£ãšèŠã
- ã¿ã€ã€å°éåº
- ã»
- ã«ãŒ ã¢ã¯ã»ãµãªãŒåº
- ã«ãŒã³ãŒãã£ã³ã°åº
- ãã€ãŒã«å°éåº
- èªåè»ä¿®çåº
- èªåè»éšååº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
HJULSTER er dit udkÞrende dÊkcenter. Vi leverer hjulskifte hjemme , nye vinterdÊk - nye sommerdÊk og nye helårsdÊk inkl. montering, afbalancering, vÊgte - kort sagt ALT. Hjulster er også lapning af bil dÊk ved punktering , permanent lapning af bildÊk i vores udkÞrende dÊkcenter, alle ugen dage, kl. 08:00-22:00 weekender og helligdage. Hjulopbevaring & dÊkhotel til bare 245 kr pr. sÊson i opvarmet lager så dine dÊk holder lÊngere og fÊlgene bevarer sit flotte udseende. Hjulster er dÊkskift hjemme og derfor spare du tid og penge i hverdagen. Vi kommer til dig når og hvor du vil, uanset om du leder efter et dÊkcenter i KÞbenhavn, dÊk til bilen i Roskilde, nye vinterdÊk Ballerup eller måske sommerdÊk i Herlev. Hjulster hjÊlper også hvis du har en punkteret bil. Med permanent lapning af bildÊk og vores mobile dÊkcenter, får vi dig hurtigt sikkert tilbage på vejen - nemt, billigt og uden skjulte gebyrer. Med andre ord er Hjulster alt det du kender fra dit gamle dÊkcenter - bere udkÞrende, med uddannet fagpersonale, montering eller hjulskift alle ugens dage, weekend og helligdage 08:00-22:00. Så kontakt HJULSTER UdkÞrende DÊkcenter i dag! Mange hilsner HJULSTER-teamet
Baldersbuen 31, DÊkcenter, 2640, Hedehusene, ãã³ããŒã¯
- 50 90 55 90
- mail@hjulster.dk
- hjulster.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Super service og flot stykke arbejde..
Super service og flot stykke arbejde..
Fik monteret nye Continental sommerdÊk på mine fÊlge - der kom 2 flinke montÞrer og de skiftede alle 4 dÊk, samt monterede dem på bilen.
Genialt koncept at få dem til at komme der hvor man Þnsker, så man ikke skal hen til et vÊrksted og stå der og vente.
Stor anbefaling herfra!

Punkterede pÃ¥ vej til lufthavnenð£
Punkterede pÃ¥ vej til lufthavnenð£
Kontaktede Hjulster, der hurtigt satte et nyt dÊk pÃ¥ sÃ¥ vi kunne komme videreðð»
Tak til Hjulster for hurtig hjÊlp og en fantastisk service. I reddede vores ferieð«ð

Kan KUN anbefales
Hurtig kontakt.
LÞsningsorienteret.
Oplevelse af Êrlig vurdering samt.
hurtig hjÊlp og service.
PÃ¥ for mig, mest bekvemme lokation.
Alt i alt en fantastisk oplevelse.
Kan KUN anbefales.

Super god service

Chris var super venlig
Chris var super venlig, professionel og afleverede et super godt arbejde.
Jeg er meget meget tilfreds.
Hjulster får min varmeste anbefaling.

Super service
Super service
Mer prisen for at få det lavet der hvor man er, i stedet for at skulle finde hen til et dÊkcenter er beskeden og fuldstÊndigt opvejet af det besvÊr man slipper for.
Plus de tog telefonen på en sÞndag.

Fantastisk service
Super service både over telefonen, samt udkÞrende mekaniker. Fra jeg ringede til jeg var kÞrende med 4 nye dÊk, gik der Max 2 timer. Kan helt klart anbefale jer.

HJULSTER - UdkÞrende DÊkcenter ããã®åç
Hold nu op en god oplevelse
Hold nu op en god oplevelse. Jeg ringede i går aftes da jeg stod med en punktering, og nu er jeg kÞrende igen. Super venlig og profesionelle behandling. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har brugt Hjulster - helt fantastisk

HJULSTER - UdkÞrende DÊkcenter ããã®åç
Super hurtige og god behandling
Tusind tak for jeres hjÊlp! Fantastisk at I rykker ud så hurtigt på en fredag eftermiddag!
Vi vil helt klart anbefale jer til alle.
Behagelige og rare mennesker, både i telefonen og ham der kom ud og lappede vores bildÊk.
God weekend!

Super god service!
De var super hurtige at få arrangeret hjÊlp af - selv på en sÞndag. Virkelig god service og professionel og Êrlig vejledning!
Stor anbefaling herfra! :-)
Super god oplevelse
Har lige fÃ¥et lappet mit dÊk og jeg mÃ¥ bare sige det var en super god oplevelse og super sÞd og behagelig mekaniker. Godt stykke arbejdeðð»

Dukkede aldrig op
Dukkede aldrig op, lovede at komme nÊste uge i stedet. Kom aldrig og nu svare de slet ikke på mails

HJULSTER - UdkÞrende DÊkcenter ããã®åç
Behagelig & Professionel hjÊlp!
Behagelig, ordentlig, professionel og omhyggelig service - stort tak !!

Super god service

Fantastisk service
Fantastisk service! Jeg ringede til dem og de var hos mig en time senere. Medarbejderen var super fagligt kompetent, han lappede mit hjul og jeg var kÞrende efter 30 min.

Fantastisk god service
Fantastisk god service. Hurtig ryk ud pÃ¥ en sÞndag og meget fair priser. Vi havde et 'sivende' dÊk, som de var i stand til at lappe. Havde det ikke vÊret muligt, havde de nyt (brugt) dÊk med, som de kunne have monteret i stedet ... Alt sammen inden for den yderst rimelige pris. Vil uden at tÞve ringe hertil en anden gang ðð»

HJULSTER - UdkÞrende DÊkcenter ããã®åç
Effektiv, serviceminded og god pris.
Var bagud med at få skiftet til sommerdÊk, ringede 08.30, fik skiftet kl 09.40. Chris var super rar og serviceminded. Super service. De var hurtige og effektive og prisen var i den grad konkurrencedygtig. Klart 5 stjerner

Super service.
Super service.
Godt hjulpet via telefon.
Hurtig udrykning, og tydelig kommunikation. Fik lÞst problemet, til en meget fair pris. Bedste anbefalinger herfra.
1000 tak for hjÊlpen.

HJULSTER - UdkÞrende DÊkcenter ããã®åç
Super god service..stor ros herfra..
Super god service..stor ros herfra..
ðMvh Jan