Mon retrait sur ma carte bancaire est refusé sous prétexte qu'elle n'est pas éligible, alors que j'ai déposé avec cette même carte sans aucun problÚme, franchement une contradiction évidente qui prouv... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg er virkelig ked af at skrive detet men jeg fik lovet en lÞsning inden 48 timer og der er nu gået to uger, det her er ikke måden at drive et casino på.
Blev overtalt af en reklame og fortryder virkelig fordi jeg har prÞvet at klage til deres afdeling men får aldrig noget svar retur, jeg lÊrer aldrig af mine fejl når det gÊlder casinoer.
Produsele,le cunoÈteam,am mai consumat,însÄ promptitudinea Èi amabilitatea distribuitorului m-am surprins intr-un mod f plÄcut. Produsele,au sosit în timp record,curierul f amabil. Surpriza a fost... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Am fost foarte multumita de produseleâŠ
Am fost foarte multumita de produsele comandate Èi de rapiditatea culcare au ajuns la mine Èi de preÈul lor mai mic fata de alte site-uri. O sa mai comand de la voi.
Am fost foarte multumita de experientaâŠ
Am fost foarte multumita de experienta herbalife,o doamna minunata mi a oferit toate detaliile,într adevÄr de când folosesc shake ul se vede o schimbare foarte mare la care nu m am aÈteptat.Doamna a fost foarte draguta,comanda s a desfÄÈurat minunat Èi chiar mi a ajuns la timp fÄrÄ nici un fel de problema.Recomand cu toatÄ Ã®ncrederea Èi cu siguranÈÄ voi m ai apela la serviciile dumneaei.Multumesc pentru înÈelegere Èi pentru sprijin!!
Am mai colaborat in trecut si totul aâŠ
Am mai colaborat in trecut si totul a decurs foarte bine. Recomand !
Multumesc Cormelia pt.ajutor ÈiâŠ
Multumesc Cormelia pt.ajutor Èi informaÈii, comanda ajunge repede si în regula !
"Herbal life" is amanzing
"Herbal life" is amanzing! I love it! I love the products!
Am comandat pentru prima data produseâŠ
Am comandat pentru prima data produse Herbalife. DeÈi am mers cumva cu o oarecare reticenta, Cornelia mi/a fost de mare ajutor Èi îndrumare, precum Èi pe parcursul comenzii Èi recepÈia acesteia! Multumesc Cornelia pentru amabilitate Èi dÄruire!
Multumesc Cornelia pentru promptitudineâŠ
Multumesc Cornelia pentru promptitudine am primit comanda foarte repede,multumesc Èi pentru cadou am rÄmas plÄcut surprinsÄ. Sigur voi reveni cu mai multe comenzi.
wonderful experience
my experience with you was wonderful, I always received clear answers and in a very short time. a beneficial collaboration for my health.
Ma bucur ca am început cu Shakeu mixâŠ
Ma bucur ca am început cu Shakeu mix nutritiv.Are un gust minunat Èi e sÄÈios.
Super!
Produse excelente si livrare rapida. Recomand cu încredere. Multumesc Cornelia.
Produse cu o calitate bunÄ
Produse cu o calitate bunÄ! Shake-ul herbalaif este o masa consistentÄ, te simÈi satul Èi celelalte produse sunt foarte benefice pt un stil de viata sÄnÄtos
Sunt foarte multumita de produse Èi deâŠ
Sunt foarte multumita de produse Èi de distribuire.Multumesc
MulÈumesc mult pentru promptitudinea cuâŠ
MulÈumesc mult pentru promptitudinea cu care aÈi rÄspuns comenzii mele Èi m-ati impresionat mult cu interesul fata de urmÄrirea comenzii pana ce a ajuns la mine !ð€ð€ð€
Foarte mulÈumitÄ
Foarte mulÈumitÄ! Am primit comanda a doua zi Èi produsele sunt ok.
Produsele sunt foarte bune,livrarea aâŠ
Produsele sunt foarte bune,livrarea a decurs ireproÈabil,am fost informatÄ pe tot parcursul de cÄtre dna Cornelia, in plus s-a oferit sÄ mÄ ajute în caz cÄ doresc mai multe informaÈii.
Foarte mulÈumit.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹