Ho fatto la verifica iniziale mesi fa senza problemi ma per prelevare cento euro chiedono ora una nuuova verifica assurda. Documenti aggiuntivi senza alcun senso pratico o legale valido. Un modo evide... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Die Registrierung bei diesem Anbieter war wirklich absoluut der gröÃte Fehler seit langem und ich bereue es zutiefst mich hier ÃŒberhaupt jemals angemeldet zu haben. Nur Frust und Ãrger seit dem ersten... ãã£ãšèŠã
BunÄ ziua! Am fÄcut în data de 29.10.2023 o comandÄ pentru 3 produse Herbalife, respectiv, 4 cutii Formula 1, 2 cutii fiind într-un pachet Promo10. Am achitat integral cu cardul suma de 671,10 lei, u... ãã£ãšèŠã
Buna.am avut o comanda de 400 lei cu seicuri si nici un recipient in care sa l facem.pun si eu o intrebare? La ce suma ar trebui sa comandam sa primim un borcanel de plastic?!m am simtit dezamagit tot... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã

Sunt foarte multumitaâŠ
Sunt foarte multumita de serviciile acestei webshop si de produsele Herbalife. Va recomand!

Great experience!
Great experience, my order arrived after one day only. Nothing to complain, only good things, for sure I will order again. Thank you!

Hl Magazin Online ããã®åç
Produse de foarte bunÄ calitate ÈiâŠ
Produse de foarte bunÄ calitate Èi servicii prompte! MulÈumesc!

Hl Magazin Online ããã®åç
It was a good experience
It was a good experience, the deal was OK, good communication, fast shipment, good price. I am satisfied.

Buna.am avut o comanda de 400 lei cuâŠ
Buna.am avut o comanda de 400 lei cu seicuri si nici un recipient in care sa l facem.pun si eu o intrebare? La ce suma ar trebui sa comandam sa primim un borcanel de plastic?!m am simtit dezamagit total!

Recomand
Recomand. Produsele au ajuns în timp. Pentru orice întrebare am primit un rÄspuns promt. MulÈumesc!

Foarte multumita!
Ma bucur ca am reusit sa il contactez pe Mat pentru a intra in posesia produselor Herbalife si pentru pretul foarte bun pe care l-am gasit la el.
Mi-a placut ca este foarte prietenos si asta insemna ca ii place ceea ce face, stie sa interactioneze cu clientii.
Consum aceste produse ptr a doua oara, prima data cu multi ani in urma m-au ajutat sa ajung la greutatea dorita si acum ptr ca am hotarat sa reancep sa le consum si stiu deja despre aceste produse ca dau rezultate bune si sunt sanatoase.
Legat de transport, mi-ar placea daca se poate sa ajunga mai repede (ex: de pe o zi pe alta), sa nu existe pauze prea lungi si sa fie o continuitate in folosirea produselor.
In rest, toate bune si frumoase! Consumati Herbalife cu incredere! Multumesc frumos Mat!

Hl Magazin Online ããã®åç
Recomand!Comanda mi a fost livratÄâŠ
Recomand!Comanda mi a fost livratÄ foarte rapid, plus ca mi s au oferit rapid si toate informatiile solicitate.

Serviciul a fost ok
Serviciul a fost ok. Voi mai apela la HERBALIFE Èi cred ca voi recomanda Èi prietenilor.

Ottimo
Ho scelto i prodotti Herbalife perché avevo sentito parlare bene di questo marchio, infatti gli shake hanno un gusto gradevole e apportano i giusti quantitativi di vitamine e proteine; per me un comodo e valido sostitutivo per la colazione e/ o anche cena ! Consegna puntuale! Ho provato a contattare più distributori ed il primo che mi permetteva a pagare con la carta e non alla consegna Ú stato Matt , fortunata due volte per la sua prontezza a rispondere alle mie domande, per la sua professionalità nella presentazione dei prodotti adatti più a me !

Hl Magazin Online ããã®åç
Very good communication and products
Very good communication and products! Thanks!

Everything was perfect
Everything was perfect! Thank you very much!

MulÈumesc Herbalife!Produsele chiarâŠ
MulÈumesc Herbalife!Produsele chiar funcÈioneazÄ!!!Le folosesc doar de câteva zile Èi ma simt excelent!!!

Good products
Good products, good Communication!
I will order again .

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹