Ho fatto la verifica iniziale mesi fa senza problemi ma per prelevare cento euro chiedono ora una nuuova verifica assurda. Documenti aggiuntivi senza alcun senso pratico o legale valido. Un modo evide... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Die Registrierung bei diesem Anbieter war wirklich absoluut der gröÃte Fehler seit langem und ich bereue es zutiefst mich hier ÃŒberhaupt jemals angemeldet zu haben. Nur Frust und Ãrger seit dem ersten... ãã£ãšèŠã
BunÄ ziua! Am fÄcut în data de 29.10.2023 o comandÄ pentru 3 produse Herbalife, respectiv, 4 cutii Formula 1, 2 cutii fiind într-un pachet Promo10. Am achitat integral cu cardul suma de 671,10 lei, u... ãã£ãšèŠã
Buna.am avut o comanda de 400 lei cu seicuri si nici un recipient in care sa l facem.pun si eu o intrebare? La ce suma ar trebui sa comandam sa primim un borcanel de plastic?!m am simtit dezamagit tot... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Sunt foarte mulÈumit de serviciileâŠ
Sunt foarte mulÈumit de serviciile Herbalife Èi recomand tuturor sa foloseascÄ aceste produse.

MulÈumesc pentru produse,suntâŠ
MulÈumesc pentru produse,sunt excelenteð€ recomand tuturorð€

Super produse! Livrare rapidÄ
Buna, sunt foarte mulÈumitÄ de produse, le-am primit repede dupÄ ce am lansat comanda.
Recomand aceste investitii în sÄnÄtatea noastrÄ!!

Un client fidel
Sunt clientul Dvs.de cât va timp Èi sunt foarte mulÈumit de serviciile dumneavoastre
Marfa o primesc la termen VÄ urez sÄ rezistaÈi în economia de piaÈÄ caracteristica tarii noastre O zi frumoasÄ

Hl Magazin Online ããã®åç
BunÄ Cornelia. Foarte multumita de produse.
BunÄ
MulÈumesc pentru comandà , am primit comanda cu promtitudine.
Am fost plÄcut surprinsa de rapiditatea cu care mi s-a rÄspuns, La nici 5 minute am fost contactata pe wazap de cÄtre agent Cornelian, care mia confirmat Èi pregÄtit comanda, Èinând cont cÄ era duminicÄ srara foarte trziu ora 23 ,nu mÄ asteptam sa fiu contactata la acea ora.
MÄ asteptam sÄ-mi preia comanda cineva ,luni de dimineaÈÄ.
SurprizÄ luni de dimineaÈÄ a fost deja preluada de curier.
Folosesc Èi am incredere in produsele herbalife, sunt foarte bune.
TÄtaru Roxana
MulÈumesc Cornelia!

MulÈumesc pentru cÄ existaÈi
Sunt foarte mulÈumit ,sunteÈi deosebiÈi . MÄ bucur enorm de mult cÄ,folosesc produsele dumneavoastrÄ. Sigur voi mai face comanda pe viitor .
MulÈumesc HERBALIFE

-Comunicare excelenta
-Foarte buna comunicarea, in termeni clari Èi cu multÄ dorinÈÄ de a rezolva cererea!
-Produsele au sosit conform aÈteptÄrilor.

Produsele Herbalife sunt de calitateâŠ
Produsele Herbalife sunt de calitate superioara, cele mai bune în a putea slabi Èi mentine. Sunt delicioase produsele Èi serviciile reprezentantului sunt de calitate. Simona

Hl Magazin Online ããã®åç
MulÈumesc mult .Am primit produsele herbalife de care sunt pur si simplu îndrÄgostitÄ.Cea mai reuÈitÄ cura de slÄbire cu aceste produse
MulÈumesc murodusele herbalife

Hl Magazin Online ããã®åç
Produse de calitate.Livrare rapida.

Recomand cu drag
Recomand cu drag! Promtitudine si grija fata de comnda plasata! Revin cu drag!

Hl Magazin Online ããã®åç
Buna ziua,sunt multumita de produseleâŠ
Buna ziua,sunt multumita de produsele dvs.usor,usor incep kg sa scada si eu ma simt mai bine.Multumesc si sa aveti spor la toate.

Hl Magazin Online ããã®åç
Sunt deja la a doua comanda
Sunt deja la a doua comanda , sunt multumita , rezultate foarte bune, nu ma las oana nu ajung la standardul care mi.l doresc!

Hl Magazin Online ããã®åç
I simply love the products
I simply love the products, the transport has been made fast and I am looking forward to keep using the products.
Ramona C.

O experienÈÄ de nota 10
O experienÈÄ de nota 10 comanda a fost procesatÄ rapid, livrare rapidÄ. Produse sunt foarte bune rezultate se vÄd rapid, recomandat!
O sÄ revin Èi cu alte comenzi cât de curând, mulÈumesc încÄ o datÄ!

Hl Magazin Online ããã®åç
Am decis sa folosesc produsele Herbalife
Am decis sa folosesc produsele Herbalife pt a ma ajuta sa scad în greutate Èi sa primesc un aport zilnic proteic suficient pt corpul meu.o comunicare excepÈionalÄ cu ei,explicatiile foarte explicite pe etichetele produselor Èi uÈor de preparat,iar produsele au ajuns foarte repede la mine.foarte mulÈumitÄ de ele.e pentru prima data când apelez la un produs de pierdut în greutate Èi sunt absolut sigura k nu voi fi dezamÄgitÄ.felicitari Herbalife

Foarte multumita de comanda
Foarte multumita de comanda ! Cu siguranta ,Voi mai comanda !

Hl Magazin Online ããã®åç
Am fost foarte mulÈumitÄ de produsele comandate
Am fost foarte mulÈumitÄ de produsele comandate,de timpul scurt de livrare Èi de Mat care a fost foarte drÄguÈ Èi amabil în a explica tot ce nu aveam în clar cu privire la cum trebuiesc folosite produsele.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã