レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Het door mij bestelde iPadhoesje werd keurig op tijd afgeleverd en bleek niet alleen mooi en praktisch maar ook goedkoop te zijn. Ik ben er blij mee, te meer waar mijn bij Apple gekochte hoes niet all... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kijk alles begint bij vriendelijkheid.Dit team reageerde op mijn vragen op een manier zoals velen andere bedrijven het zijn vergeten. Mijn vraag en hun oplossing was niet alleen maar goed.Het was fa... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Na meerdere malen telefonisch contact te hebben gehad en 3X nieuwe aanvraag hoesjes gedaan (Steeds niet meer verkrijgbaar) terwijl deze op hun side wel zo stond en was, nog steeds niks ontvangen. St... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Per abuis het verkeerde hoesje besteld voor mijn tablet. Direct contact gezocht, met medewerker *U*, zij maakte daar geen enkel probleem van en paste de order aan met het juiste hoesje. Reacties zijn... もっず芋る

䌁業情報

1. 携垯電話アクセサリ店

圓該䌁業による蚘述

hoesjesdirect.nl is een van de grootste webwinkels in Nederland en Belgie voor telefoon, tablet en laptop accessoires. Kies uit ruim 60.000 hoogwaardige producten voor alle toestellen. Altijd inclusief gratis verzending en gratis ruilservice binnen 60 dagen voor het geval je product niet helemaal bevalt.

連絡先

(1,540)

過去12か月のレビュヌ数: 294ä»¶

レビュヌを曞く

Een top bedrijf!

De site was zeer overzichtelijk en duidelijk. Er was maar één probleem: teveel keuze!
Na de bestelling werd er snel en correct geleverd en ook de retour, van een deel van de bestelling en vanwege mijn eigen fout, werd supersnel en correct afgehandeld. Alle lof dus voor Hoesjesdirect!

2026幎2月3日

Slechte kwaliteit glas protector

Slechte kwaliteit glas protector!

Slechte service...er wordt dan vooropgesteld, dat het hoesje gevallen is of ergens tegenaan gestoten werd. Een stootje moet zeker kunnen. Daarvoor heb ik deze protector.

Hier koop ik niets meer!

Protector zat nog geen week op mijn gsm.

De vorige twee jaar.

2026幎2月9日

Bedankt voor uw review.

Vervelend dat je protector is gebarsten; houd er echter rekening mee dat screenprotectors voor eenmalig gebruik zijn en valschade volgens ons beleid buiten de garantie valt, aangezien het product hiermee juist je scherm heeft beschermd.

5぀星のうち1の評䟡

Zeer slechte klantenservice, verkeerde artikel geleverd

Kleur staat wit in de bechrijving maar is transparant met witte accenten. Op de fotos lijkt het absoluut als wit te zijn. Andere websites hebben dit wel duidelijk in de beschrijving staan dat het transparant is. Bewust om deze reden bij deze website besteld en dan krijg je heel wat anders gekeverd.
Als ze via een slechte review een openbare reactie geven zijn ze redelijk correct, medelevend en sociaal. Bij contact met hun klantenservice zijn ze kortaf, info in twee woorden en ze geven overal standaard antwoord dat je retour kan sturen. Op geen enkel moment zijn ze bezig met een oplossing voor je te bedenken. Heb al meerdere mails gestuurd dat de product beschrijving verkeerd is en ze gaan niet in op je vraag maar blijven vasthouden dat ik ze niet moet beschuldigen. Ze missen de kern van de zaak!
Zeer slechte klantenservice! Totaal geen medeleven en slechte informatie verstrekking. Eerste medewerker zegt dat ik het retour kan sturen maar vermeld niet dat er €3,50 aan retourkosten zijn verbonden. Ze hebben een verkeerde artikel geleverd voor een versie die alleen in china is uitgebracht en nergens in Europa verkrijgbaar is. Andere medewerker blijft erbij dat ze genoeg info hebben verstrekt en staan niet open voor een oplossing. Dragen zelf niets positiefs bij aan het gesprek en zelfs erger dan chatbots. Snel geleverd van een duur alibaba artikel

2026幎2月10日

Bedankt voor de review.

Het is spijt ons dat u ontevreden bent, maar we moeten de feiten corrigeren. U heeft een hoesje besteld voor de Xiaomi 15 Pro, terwijl u zelf aangeeft een Xiaomi 15T Pro te bezitten. Dit zijn twee verschillende toestellen met andere afmetingen. Dat een specifiek model elders niet verkrijgbaar zou zijn, betekent niet dat hoesjes voor andere modellen dan passend zijn. De beschuldiging van misleiding is dan ook onterecht; we hebben exact geleverd wat u heeft besteld.

Wat betreft de retourkosten: ons beleid is vanaf het begin duidelijk op de website gecommuniceerd. Wij bieden geen gratis retour aan, maar wel de optie om gratis te ruilen. Omdat we momenteel geen hoesjes voor de 15T Pro hebben, ontvangt u nog steeds een voucher van de retourneringskosten die u kunt gebruiken voor iets anders uit ons assoritment. Wij blijven bij dit standpunt, aangezien er geen sprake is van een leverfout, maar van een verkeerde bestelling.

Team Hoesjesdirect.nl

Slechte klanterservice

Twee maanden geleden screenbeschermer besteld voor €35. In de beschrijving stond dat het zelfs niet kapot zou gaan als er met een hamer op geslagen wordt. Helaas is het na een lichte val volledig stuk gegaan. Contact opgenomen met de klantenservice, maar dit valt volgens hen niet onder garantie. Erg teleurstellend, slechte kwaliteit en geen goede service. Zou dit product niet aanraden.

2025幎11月4日

Bedankt voor de review.

Wat vervelend dat de screenprotector na een val kapot is gegaan, maar gelukkig heeft het hiermee wel de klap opgevangen en uw eigen scherm beschermd. In de productomschrijving staat niet vermeld dat het glas bestand is tegen een hamer, en omdat een screenprotector een gebruiksproduct is, valt valschade volgens onze voorwaarden helaas niet onder de garantie.

5぀星のうち2の評䟡

Slecht contact te krijgen

Slecht contact te krijgen, via de chat standaard antwoord en geen antwoord op de vraag. Ik bestel hier nooit meer wat, als ik mijn hoesje ooit ontvang stuur ik hem meteen retour.

2026幎1月29日

Beste klant,

Bedankt voor uw review.

Wat vervelend om te lezen dat het contact niet naar wens was.
Helaas zie ik dat u geen ordernummer doorgegeven heeft, kunt u dit doorgeven zodat ik met u mee kan kijken?

Robin

5぀星のうち1の評䟡

Pas op, bestel GEEN glazen screenprotectors hier

Pas op - bestel hier geen screenprotectors.
Ik heb goed onderzoek gedaan, juiste glazen screenprotector gekocht voor mijn telefoontype.

De protector pastte niet geheel en zorgde dat ik mijn telefoon niet kon gebruiken.

Ik heb deze moeten verwijderen en de protector brak.

Ondertussen heb ik contact met de klantenservice gezocht. Het werd mij verweten niet het juiste product gekocht te hebben. Daarnaast gaven ze aan gebruikte producten nooit terug te nemen.

Ik heb het ongebruikte andere product netjes retour gestuurd en kreeg uiteindelijk 1,50 ipv 15 euro terug.

Ja jullie hebben 'beleid', maar vriendelijkheid, coulance en netjes met klanten omgaan is iets anders.

Groet, een enorm teleurgestelde klant die zich alles behalve gehoord heeft gevoeld. Ik had dit niet willen delen, maar kreeg wederom een niet meedenkend koud mailtje terug van de klantenservice. (na dag of 4)

2026幎1月27日

Bedankt voor de review.

Jammer om te horen dat uw bestelervaring bij ons niet naar wens is. Zoals duidelijk op de website vermeld, vallen screenprotectors die gebruikt zijn buiten het retourrecht en vallen onder andere voorwaarden. Deze screenprotector is een case friendly product. Dit betekent dat het opzettelijk iets kleiner is dan het toestel, zodat de screenprotector gecombineerd kan worden met een hoesje. Het is daarom ook niet mogelijk als u het artikel retourneert een terugbetaling hiervan te ontvangen.

Oplaadkabel besteld

Oplaadkabel besteld, ontvangen hij blijkt niet te werken. Terugsturen 3,50

2026幎1月22日

Bedankt voor uw review.

Jammer om te horen dat de bestelling niet naar wens is. Via onderstaande link vindt u de retour informatie op onze website. U kunt de retour online aanmelden.

Te mijden.

Het bestelde hoesje bevatte een magneet, wat niet in de beschrijving vermeld werd. Daardoor was het onbruikbaar (mijn mechanisch horloge háát magneten). Het downloaden van een retourlabel lukt niet en op mails wordt niet geantwoord. Ik blijf nu zitten met een onbruikbare hoes en een hoop ergernis. Geen aanrader

2026幎1月16日

Bedankt voor uw review.

Jammer om te horend at de bestelling niet naar wens is en uw horloge niet goed tegen magneten kan. We hebben echter geen mail van u ontvangen om u te helpen. Via onderstaande link vindt u de retour informatie op onze website. U kunt de retour zelf online aanmelden en uitprinten door PostNL om te versturen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。