Appelhoes レビュー 3,738

TrustScore 5段階評価の4

4.1

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik wil mijn ervaring bijstellen want ik was negatief. Maar nadat ik contact heb gehad met de service afdeling van Appelhoes wil ik mijn mening bijstellen. Ik ben uitmate netjes geholpen en men heeft... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Appelhoes had een superleuke kleedjesdagaktie op Koningsdag, heb daar een mooi Apple Watch horlogebandje gekocht van 80 voor 10 eur, ben er superblij mee. Enige rare was dat er overal op de site stond... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Prima spullen maar wel elke keer te laat met leveren. Voor 21:00 besteld de volgende dag in huis helaas al meerdere keren niet gehaald omdat het niet optijd wordt verzonden.

5つ星のうち4の評価

Prima spullen voor een prima prijs, en eigenlijk tot nu toe heel tevreden. (Stuk of 4 bestellingen over de afgelopen paar jaar) Maar afgelopen bestelling werd pas op maandag verzonden, terwijl ik vr... もっと見る

企業情報

1. 携帯電話販売店

当該企業による記述

Appelhoes heeft voor al uw draagbare Apple producten een passende hoes! Heb je vragen over een bestelling, een retour of anderzijds? Neem contact met ons op via WhatsApp, telefoon, email of contactformulier op onze website!

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Commande effectuée il y a un mois.

Commande effectuée il y a un mois.
Pas de livraison depuis.
Contact avec le mail de l'acheteur mais aucune initiative pour indiquer ce qui se passe.
Ils disent ne plus avoir de stock pour relivrer le produit mais ne procèdent pas au remboursement.
J'ai déposé plainte auprès de ma banque pour fraude.

2026年4月23日
5つ星のうち1の評価

Helaas werd het bestelde artikel ruim…

Helaas werd het bestelde artikel ruim een week later geleverd!
Vervolgens zelf de retourkosten betalen.

Alle brievenbuspakketjes die door post.nl niet op de bezorgdag geleverd kunnen worden staan aan het einde van de dag op:bezorgd. Zie de site van post.nl
En kunnen dan vervolgens nog tot 5 werkdagen later bezorgd worden.

2026年5月17日

Beste Ina,

Het kan altijd wat langer duren zodra de zending bij PostNL is. Het uitgangspunt is altijd om het zo spoedig mogelijk te bezorgen. Maar dat ligt helaas in de handen bij PostNL. Volgens de track en trace is het netjes de dag erna geleverd.

5つ星のうち2の評価

I ordered a Decoded Silicone iPhone 17…

I ordered a Decoded Silicone iPhone 17 Pro hoesje navy, and within 1.5, the buttons on the side came loose, making the product unusable. After reporting this and asking for a refund, they agreed to ship another one, which is good. However, the same problem occurred with the new one, within 2 hours. The design of this product is bad, making this a not advisable one. This time around I reported it, they told me that I can’t get a refund; and that I can return it on my costs to get a saldo for the shop. However, my previous hoesje also was bad quality, so I will not be needing any saldo here.

2026年5月14日

Beste Hester,

Vervelend om te horen dat u opnieuw een probleem heeft ervaren met het hoesje. Zoals eerder aangegeven hebben wij het product eenmalig uit coulance voor u omgeruild.

Dat exact hetzelfde probleem zich vervolgens binnen enkele uren opnieuw voordoet, vinden wij erg opmerkelijk. Wij verkopen dit specifieke hoesje al lange tijd en in grote aantallen, zonder dat andere klanten dergelijke klachten ervaren.

Daarom kunnen wij helaas niet uitsluiten dat dit met het gebruik samenhangt. Wij vinden het dan ook niet helemaal eerlijk om ons en het product op deze manier neer te zetten, zeker gezien het feit dat wij eerder al hebben meegedacht met een kosteloze omruiling uit service.

Zoals aangegeven mag het product uiteraard retour gestuurd worden voor winkeltegoed conform onze voorwaarden.

Ruime collectie

Ruime collectie, vlotte levering, prima partij om zaken mee te doen!

2026年5月13日

Beste John,

Dank voor het delen van uw ervaring!

5つ星のうち1の評価

0p 8 oktober 2025 ipad lederenhoes…

0p 8 oktober 2025 ipad lederenhoes dbramante1928 besteld is op tijd afgeleverd,niet goedkoop zou een degelijk product zijn 3maanden later ging het stiksel stuk laten repareren bij een leder/tassen winkel ,maar nu gaat het andere stiksel en plakranden los
Het ziet er niet meer uit .ik heb een beroep op garantie gedaan bij appelhoes,wil er niets mee doen ik vind dit hele slechte zaak omdat op deze hoes meer klachten zijn appelhoes is niet van de klachten terwijl ze gewoon bij de fabrikant terecht kunnen

2026年5月15日

Beste Cm de Groot,

U heeft hier pas recent contact met ons over opgenomen. Nadat er al reparaties aan de hoes hebben plaatsgevonden. Indien u direct contact met ons had opgenomen hadden we uiteraard kunnen kijken wat er mogelijk was.

Maar wat u stelt, dat we dit bij de fabrikant kunnen melden is zeker niet zo. Dit zal automatisch worden afgewezen door de reparaties die er hebben plaatsgevonden.

Dus het is niet eerlijk om met de vinger naar ons te wijzen, terwijl u ervoor heeft gekozen om dit niet direct bij ons te melden.

Fijn contact

Ik ben uitmate netjes geholpen en men heeft uitgelegd dat het merendeel mijn eigen schuld was. Ik heb te snel geoordeeld en wil iedereen aanbevelen altijd eerst contact op te nemen met service afdeling. Heel aardige mensen en super aardig geholpen.

2026年5月1日

Beste Danielle,

Dank voor het delen van uw ervaring met ons.
We zijn blij dat alles verder naar wens is verlopen.
En dat we het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.

5つ星のうち3の評価

Prima spullen maar wel elke keer te…

2026年5月15日

Beste Robbert,

Dank voor het delen van uw ervaring. Zendingen kunnen altijd langer bij PostNL blijven hangen helaas. Maar we nemen het zeker mee!

De website was duidelijk

De website was duidelijk. De bezorging was erg snel en het product is precies wat ik zocht.

2026年5月13日

Beste Caroline,

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.
Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons.

5つ星のうち5の評価

Perfect beschermings glas en…

Perfect beschermings glas en telefoonhoes. Blij mee!

2026年5月8日

Beste Bianca,

Fijn om te horen dat de order naar wens is verlopen!

Topbedrijf

Oplader besteld en supersnel geleverd, helemaal top…..
Prima service, ook bij het beantwoorden van vragen e.d.

2026年5月10日

Beste Kees,

Fijn dat alles naar wens is verlopen!
Veel plezier met de order!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。