Airco installeren; De monteurs waren er al om 7 uur ivm de wamte. Ze hebben hard en netjes gewerkt en waren rond de middag al klaar. Alles werkt super goed en is netjes gemonteerd. De app hebben... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De monteur kwam op 17-12-2025 voor een lekkage van onze 15 jaar oude Vaillant . Hij constateerde dat het oplossen veel tijd en kosten zou vergen. Na enkele telefoongesprekken over prijs etc besloten w... ãã£ãšèŠã
Gewoon goed en netjes te woord gestaan bij al mijn vragen in het offerte traject. Geen verrassingen achteraf. Aardige hard werkende monteurs die precies, professioneel werk afleveren en flexibel zijn... ãã£ãšèŠã
Keurige aflevering. Ca. 10 min. voor tijd kregen we een bericht dat de monteurs onderweg waren, dat is netjes. Correcte monteur, die vakbekwaam de CV heeft geïnstalleerd, vriendelijk, beleefd en voork... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Holland Warmte is een familiebedrijf met een rijke historie. Met meer dan 60 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in centrale verwarming, airconditioning en warmtepompen. Met name cv ketel vervanging en servicecontracten vormen een belangrijke activiteit binnen het bedrijf. Ook voor advies voor een nieuwe cv ketel, airconditioning installatie of warmtepomp bent u bij Holland Warmte aan het juiste adres.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Damian de installatie monteur
Damian de installatie monteur wist zich nog te herinneren dat hij 3 jaar geleden eerder was geweest. Er is perfecte service door hem verleend met een persoonlijke draai. Damian is een vriendelijke jongeman die erg snel en bekwaam is in zijn vak. Door hem zit ik weer behaaglijk in een warm huis. Er was een klein defect aan de sensor maar hij wist de storing snel en adequaat op te lossen. Een warme aanbeveling. Damian bedankt, je krijgt 5 sterren als recensie.
Offerteaanvraag verliep heelâŠ
Offerteaanvraag verliep heel gemakkelijk. De daar op volgende telefonische contacten verliepen correct en klantgericht. Volgens afspraak de ketel door vakkundig en net personeel geplaatst.
Vlotte mensen
Vlotte mensen, fijn behandeld en betaalbare bestelling, Van wederom een mooie remeha ketel, Van afhandeling aan de telefoon tot monteurs alles naar wens en tevredenheid Ty.
Ketel netjes en vakkundig geplaats
Monteurs waren beleefd. Ze hebben onze nieuwe ketel netjes en vakkundig geplaatst. En ook alles goed uitgelegd en tot en met de installatie van de app toe.
Vriendelijke en deskundige mensen enâŠ
Vriendelijke en deskundige mensen en goede service.
De Heren van de instalatie waren topâŠ
De Heren van de instalatie waren top gasten!
HollandWarmte, een vakkundig bedrijf.
HollandWarmte is een betrouwbaar bedrijf met zeer vakbekwame werknemers.
Het bedrijf komt afspraken stipt na en is zeer klantvriendelijk.
De installatie van 22 nieuwe CV ketels en vernieuwing rookgasafvoeren is vakkundig uitgevoerd. Kortom een aan te raden bedrijf.
P.M. Dielissen, VvE bestuurder Voorburg
Zeer netjes gewerkt
Zeer netjes gewerkt. Wat een vakman.
1 puntje van kritiek is de uitleg en de bediening van de thermostaat.
Ik ben zeer goed en fijn geholpen
Ik ben zeer goed en fijn geholpen, mijn ketel moest vervangen worden, en hij kon zelfs de volgende dag al geplaatst worden. Monteurs ook erg vriendelijk.
Maar let ook op de prijs bij Holland Warmte voor een ketel en installatie, was erg goed!
Zeker een aanrader
Professioneel aanbod/offerte en zeerâŠ
Professioneel aanbod/offerte en zeer ervaren installatie engineers
Prima en keurig netjes.
Prima en keurig netjes.
Goede plaatsing qua andere apparatuur en montage van bv.WTW en keuken spullen. Tot slot geen rotzooi.
Helaas geen boekje van de ketel en zijn mogelijkheden. Dit zou ik nog wel graag ontvangen indien mogelijk
Cees&Jan van Vliet -Zanen .
Bedrijf is aanrader ook prijstechnisch.
Bij de offerte was de medewerker duidelijk en goed te bereiken nadat ik nog vragen over de offerte had.
Het plaatsen is keurig gedaan door de medewerkers en gaven goede uitleg over de remeha ketel.
doen wat ze beloven
een nieuwe hybride remeha ketel incl. buiten unit en wisselaar besteld.
offerte werd snel geregeld, bestellen was zo gebeurt en plaatsdatum was zo bepaald.
Jongens waren er op de afgesproken tijd en hebben netjes en snel gewerkt.
Opgebeld ivm defecte ketel
Opgebeld ivm defecte ketel super snel geholpen dag erna waren2 monteurs al hier met de ketel waarr we interesse en plaats voor hadden .mooi op tijd aanwezig beleefd en vertelde ook wat er ging gebeuren etc .en om 11.uur vm nieuwe ketel al ok en in gebruik. Cheapeu. Aan te bevelenðð
op tijd voor de deur.
op tijd voor de deur.
nettjes gewerkt.
op tijd weer weg.
alles netjes opgeruimd en afgeleverd..
vriendelijk personeel.
Snel en professioneel geholpen allesâŠ
Snel en professioneel geholpen alles volgens afspraak en op tijd met kundige monteurs. Echt top
De plaatsing van de cv ketel
De plaatsing van de ketel was conform afspraak, helaas beschermde de medewerkers de vloer en trap niet waardoor er vlekken in de trapbekleding achter bleven. Na telefonisch contact heeft Warmteservice dit zeer netjes en ik volle tevredenheid opgelost.

Holland Warmte ããã®åç
Niets dan lof.
Niets dan lof! Eerste bezoek, advies, offerte, prijs, bespreking offerte, uitvoering opdracht, nazorg, toegankelijkheid. Heerlijk om mensen aan de telefoon te hebben en geen chat-medewerkers.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ