Airco installeren; De monteurs waren er al om 7 uur ivm de wamte. Ze hebben hard en netjes gewerkt en waren rond de middag al klaar. Alles werkt super goed en is netjes gemonteerd. De app hebben... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Gewoon goed en netjes te woord gestaan bij al mijn vragen in het offerte traject. Geen verrassingen achteraf. Aardige hard werkende monteurs die precies, professioneel werk afleveren en flexibel zijn... ãã£ãšèŠã
Keurige aflevering. Ca. 10 min. voor tijd kregen we een bericht dat de monteurs onderweg waren, dat is netjes. Correcte monteur, die vakbekwaam de CV heeft geïnstalleerd, vriendelijk, beleefd en voork... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Holland Warmte is een familiebedrijf met een rijke historie. Met meer dan 60 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in centrale verwarming, airconditioning en warmtepompen. Met name cv ketel vervanging en servicecontracten vormen een belangrijke activiteit binnen het bedrijf. Ook voor advies voor een nieuwe cv ketel, airconditioning installatie of warmtepomp bent u bij Holland Warmte aan het juiste adres.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Supersnelle vervanging van oude CV-ketel
De monteur kwam op 17-12-2025 voor een lekkage van onze 15 jaar oude Vaillant . Hij constateerde dat het oplossen veel tijd en kosten zou vergen. Na enkele telefoongesprekken over prijs etc besloten we om een nieuwe Remeha te laten plaatsen. Dat kon uitgevoerd worden op 22-12-2025. De twee monteurs waren op tijd en hebben het plaatsen zeer correct uitgevoerd.
uitstekende service
netjes op tijd en namen contact dat ze onderweg waren.
Alles netjes geïnstalleerd en uitleg over de temperatuur werking.
Goed geadviseerd en uitvoering ergâŠ
Goed geadviseerd en uitvoering erg netjes. Alles in overleg besloten waar er andere besluiten te nemen waren dan initieel gedacht! Zeer blij met de werkzaamheden
Ketel is goed geïnstalleerd
Ketel is goed geïnstalleerd, helaas blijft ik met een hoop verpakkingsmateriaal achter en mijn thermostaat moest ik zelf instellen, was wel even uitzoeken!
Contact was een fijne ervaring
Contact was een fijne ervaring. Montage ging voortvarend. Service voor storingen nog geen ervaring mee, hoop het niet nodig te hebben maar zal vast goed komen.
Zeer netjes
Ze waren vriendelijk, hebben alles uitgelegd en hebben het toch redelijk vlug en zeer netjes gedaan ondanks dat het wat moeilijker was om bij mijn cv ketel te komen.
Holland Warmte zijn de cowboy's van de Installateurs.
Holland Warmte is een sluwe vos en dan heb ik het niet over haar medewerkers, die zijn oké. Ik heb mij op zijn Hollands gezegd nog niet eerder zo genaaid gevoeld als door dit installatiebedrijf. Om kort door de bocht te gaan: voor 45 minuten werk met 1 leerlingmonteur die alleen observeerde en 1 monteur werd 499,50 euro gefactureerd. Materiaal? Ik schat 50 euro. Van een topadvocaat kan ik dit bedrag begrijpen, maar niet van een installatiebedrijf. Dit is dus duidelijk een cowboy die 1000% profiteert van de schaarste. Enige context voor mensen die in een appartement wonen: kijk in godsnaam uit wanneer je een collectiviteit moet aangaan als appartementenbewoner. Iedereen betaalt hetzelfde voor dezelfde klus, ongeacht of het 45 minuten of 2 uur duurt. Eerlijker is natuurlijk om per appartement af te rekenen naar arbeidsloon en materiaal. Holland Warmte heeft een aanzienlijk bedrag verdiend, omdat geen enkele klus langer dan een uur duurde. Ik heb direct mijn onderhoudscontract opgezegd en wil andere mensen waarschuwen wanneer ze de gekleurde bus van Holland Warmte de straat in zien rijden. PS. Ik ben gebeld en uiterst vriendelijk te woord gestaan met de mededeling dat er niets aan gedaan kon worden.
Uw reactie bewijst dat er in ieder geval niets mis is met uw marketing, maar wel met het perspectief dat uw klant kan hebben versus rekening en uitgevoerde werkzaamheden.

Geen gespecificeerde offerte
Geen gespecificeerde offerte, gedwongen koppelverkoop en erg pusherig met onderhoudscontracten. Centrale luchtafvoer in appartementencomplex moet vervangen worden en bestaande CV-ketel moet worden aangesloten. Voor werkje van hooguit een half uur moet ⬠400 worden afgerekend. Men wil geen specificatie geven. Tijdens gesprek wordt erg opdringerig een onderhoudscontract aangeboden. Tot overmaat van ramp wordt er verplicht een veiligheidscontrole in rekening gebracht. Dit riekt in mijn ogen naar misbruik van de omstandigheden. Geen onderhoudscontract van Holland Warmte voor ons.

Jammer!
âGoede warmte-oplossingen, maar jammer dat Holland Warmte nu â¬100 korting geeft terwijl vaste klanten die deze week de nieuwe cv hebben laten plaatsen niets krijgen. We hebben hem laten vervangen om voor beide partijen storingen verder te voorkomen.
Ze hadden liever de storingdienst vaker laten komen. En wij hadden beter kunnen wachten met laten plaatsen. Loyaliteit zou ook beloond mogen worden.â
Zoals in een andere review ook naar voren komt,mag er wel gelet worden op de dakpannen juist neer leggen. Mijn pannen liggen niet meer zoals daarvoor. Daarbij vond ik de manier van het dak betreden bijzonder, misschien een langere trap mee geven aan het personeel om veilig hun werk te kunnen doen.

Te veel geincasseerd.
Let op mensen, bleek 1 jaar lang te veel te hebben geïncasseerd voor het CV-onderhoud.

Mijn cv was stuk en Holland Warmte konâŠ
Mijn cv was stuk en Holland Warmte kon mij snel helpen aan vervanging tegen een zeer scherpe prijs!
Snelle installatie van de cv ketelâŠ
Snelle installatie van de cv ketel nadat de oude afgekeurd was.
De service was goed!
Goede prijs, prima geïnstalleerd
Planning in overleg, goed advies en prima installatie.
Meegedacht en uitgevoerd
Heel serieus werd alles opgepakt, geadviseerd en geweldig geïnstalleerd
Snel maar niet foutloos
Ja, we waren enorm blij met de service geboden voorafgaand aan de plaatsing van de nieuwe CV installatie.
Maar tijdens en na de plaatsing gingen er wel een paar dingen mis. Zo stroomde het water uit de nieuwe ketel door het plafond naar beneden omdat een afvoerslang niet goed vast was gemaakt. En moesten we er zelf achter komen dat het gat in het dak veel groter was dan de nieuwe afvoerpijpen. En tot slot moesten we na afloop nog het dak op om de dakpannen terug te leggen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ