Holland Warmte レビュヌ

1,853
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Airco installeren; De monteurs waren er al om 7 uur ivm de wamte. Ze hebben hard en netjes gewerkt en waren rond de middag al klaar. Alles werkt super goed en is netjes gemonteerd. De app hebben... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Gewoon goed en netjes te woord gestaan bij al mijn vragen in het offerte traject. Geen verrassingen achteraf. Aardige hard werkende monteurs die precies, professioneel werk afleveren en flexibel zijn... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Keurige aflevering. Ca. 10 min. voor tijd kregen we een bericht dat de monteurs onderweg waren, dat is netjes. Correcte monteur, die vakbekwaam de CV heeft geïnstalleerd, vriendelijk, beleefd en voork... もっず芋る

䌁業情報

1. 冷暖房空調蚭備斜工請負業者
  2. 暖房蚭備斜工請負業者

圓該䌁業による蚘述

Holland Warmte is een familiebedrijf met een rijke historie. Met meer dan 60 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in centrale verwarming, airconditioning en warmtepompen. Met name cv ketel vervanging en servicecontracten vormen een belangrijke activiteit binnen het bedrijf. Ook voor advies voor een nieuwe cv ketel, airconditioning installatie of warmtepomp bent u bij Holland Warmte aan het juiste adres.

連絡先

(1,853)

過去12か月のレビュヌ数: 181ä»¶

レビュヌを曞く

Supersnelle vervanging van oude CV-ketel

De monteur kwam op 17-12-2025 voor een lekkage van onze 15 jaar oude Vaillant . Hij constateerde dat het oplossen veel tijd en kosten zou vergen. Na enkele telefoongesprekken over prijs etc besloten we om een nieuwe Remeha te laten plaatsen. Dat kon uitgevoerd worden op 22-12-2025. De twee monteurs waren op tijd en hebben het plaatsen zeer correct uitgevoerd.

2025幎12月22日

Zeer netjes

Ze waren vriendelijk, hebben alles uitgelegd en hebben het toch redelijk vlug en zeer netjes gedaan ondanks dat het wat moeilijker was om bij mijn cv ketel te komen.

2025幎12月3日
5぀星のうち1の評䟡

Holland Warmte zijn de cowboy's van de Installateurs.

Holland Warmte is een sluwe vos en dan heb ik het niet over haar medewerkers, die zijn oké. Ik heb mij op zijn Hollands gezegd nog niet eerder zo genaaid gevoeld als door dit installatiebedrijf. Om kort door de bocht te gaan: voor 45 minuten werk met 1 leerlingmonteur die alleen observeerde en 1 monteur werd 499,50 euro gefactureerd. Materiaal? Ik schat 50 euro. Van een topadvocaat kan ik dit bedrag begrijpen, maar niet van een installatiebedrijf. Dit is dus duidelijk een cowboy die 1000% profiteert van de schaarste. Enige context voor mensen die in een appartement wonen: kijk in godsnaam uit wanneer je een collectiviteit moet aangaan als appartementenbewoner. Iedereen betaalt hetzelfde voor dezelfde klus, ongeacht of het 45 minuten of 2 uur duurt. Eerlijker is natuurlijk om per appartement af te rekenen naar arbeidsloon en materiaal. Holland Warmte heeft een aanzienlijk bedrag verdiend, omdat geen enkele klus langer dan een uur duurde. Ik heb direct mijn onderhoudscontract opgezegd en wil andere mensen waarschuwen wanneer ze de gekleurde bus van Holland Warmte de straat in zien rijden. PS. Ik ben gebeld en uiterst vriendelijk te woord gestaan met de mededeling dat er niets aan gedaan kon worden.

Uw reactie bewijst dat er in ieder geval niets mis is met uw marketing, maar wel met het perspectief dat uw klant kan hebben versus rekening en uitgevoerde werkzaamheden.

2025幎12月9日

Beste heer Ramp,

Vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. De werkzaamheden zijn uitgevoerd binnen een collectief traject voor een appartementencomplex. Het collectieve hoofdkanaal is door een andere partij vervangen; wij hebben alleen werkzaamheden per woning uitgevoerd wanneer bewoners hier zelf voor kozen.

De werkzaamheden, scope en het vaste totaalbedrag per appartement zijn vooraf via de VvE gecommuniceerd en door u persoonlijk bevestigd. Bewoners waren vrij om deze werkzaamheden ook door een andere partij of hun eigen onderhoudsbedrijf te laten uitvoeren.

Het gehanteerde bedrag is niet gebaseerd op de tijdsduur per individuele woning, maar op voorbereiding, materiaal, inzet van personeel en verantwoordelijkheid binnen dit project.

Voor verdere vragen lichten wij onze werkwijze graag persoonlijk toe.

Geen gespecificeerde offerte

Geen gespecificeerde offerte, gedwongen koppelverkoop en erg pusherig met onderhoudscontracten. Centrale luchtafvoer in appartementencomplex moet vervangen worden en bestaande CV-ketel moet worden aangesloten. Voor werkje van hooguit een half uur moet € 400 worden afgerekend. Men wil geen specificatie geven. Tijdens gesprek wordt erg opdringerig een onderhoudscontract aangeboden. Tot overmaat van ramp wordt er verplicht een veiligheidscontrole in rekening gebracht. Dit riekt in mijn ogen naar misbruik van de omstandigheden. Geen onderhoudscontract van Holland Warmte voor ons.

2025幎12月16日

Geachte Henk,
Wij willen allereerst benadrukken dat uw review is geplaatst naar aanleiding van een verstrekte offerte en niet op basis van een door ons verleende dienst. Naar aanleiding van uw review en het telefonische contact dat wij gisteren met u hebben gehad, zijn wij van mening dat deze beoordeling niet terecht is. Wanneer u niet akkoord bent met een ontvangen offerte, staat het u vrij hiervan af te zien. Dit zou naar onze mening geen aanleiding hoeven zijn voor het plaatsen van een één-sterreview.
Ter toelichting geven wij het volgende aan. De offerte is opgesteld op verzoek van de VvE. U bent volledig vrij om de offerte te accepteren of te kiezen voor een andere partij.
Er bestaat daarnaast geen verplichting tot het laten uitvoeren van een ketelcheck of het afsluiten van een service- en onderhoudscontract. Deze werkzaamheden worden uitsluitend aangeboden als aanvullende service om klanten te ontzorgen.
Alleen bij afname van een service- en onderhoudscontract is een technische inspectie vereist.
Wij hopen hiermee de situatie voldoende te hebben toegelicht.
Holland Warmte

Beste Henk,

Wij kunnen u op deze manier niet terugvinden in ons systeem. Kunt u alstublieft even contact met ons opnemen via 088-1180800? We horen graag uw verhaal.

5぀星のうち2の評䟡

Jammer!

“Goede warmte-oplossingen, maar jammer dat Holland Warmte nu €100 korting geeft terwijl vaste klanten die deze week de nieuwe cv hebben laten plaatsen niets krijgen. We hebben hem laten vervangen om voor beide partijen storingen verder te voorkomen.
Ze hadden liever de storingdienst vaker laten komen. En wij hadden beter kunnen wachten met laten plaatsen. Loyaliteit zou ook beloond mogen worden.”

Zoals in een andere review ook naar voren komt,mag er wel gelet worden op de dakpannen juist neer leggen. Mijn pannen liggen niet meer zoals daarvoor. Daarbij vond ik de manier van het dak betreden bijzonder, misschien een langere trap mee geven aan het personeel om veilig hun werk te kunnen doen.

2025幎12月8日

Beste SunShine,

Hartelijk dank voor uw review en het delen van uw ervaring. Wij begrijpen dat een kortingsactie na uw installatie vragen kan oproepen.

Uw opmerkingen over de dakpannen en de manier van werken nemen wij serieus. Omdat wij op basis van deze review niet kunnen herleiden om welke installatie het gaat, kunnen wij dit nu niet inhoudelijk nagaan. Wij komen daarom graag met u in contact om dit verder te bespreken. Kunt u n.a.v. uw review contact met ons opnemen via info@hollandwarmte.nl of 088-1180800?

Te veel geincasseerd.

Let op mensen, bleek 1 jaar lang te veel te hebben geïncasseerd voor het CV-onderhoud.

2025幎12月10日

Beste Pieter,

Dank u wel voor het plaatsen van uw review. Omdat deze review organisch is, kunnen wij helaas niet herleiden om welke situatie het gaat en kunnen wij dit niet inhoudelijk nagaan.

Wij vinden het belangrijk dat eventuele onduidelijkheden rondom onderhoudscontracten en incasso’s zorgvuldig worden bekeken. Wij nodigen u daarom uit om contact met ons op te nemen, zodat wij dit samen met u kunnen controleren en waar nodig toelichten. U kunt contact opnemen met ons via info@hollandwarmte.nl of 088-1180800.

5぀星のうち3の評䟡

Snel maar niet foutloos

Ja, we waren enorm blij met de service geboden voorafgaand aan de plaatsing van de nieuwe CV installatie.
Maar tijdens en na de plaatsing gingen er wel een paar dingen mis. Zo stroomde het water uit de nieuwe ketel door het plafond naar beneden omdat een afvoerslang niet goed vast was gemaakt. En moesten we er zelf achter komen dat het gat in het dak veel groter was dan de nieuwe afvoerpijpen. En tot slot moesten we na afloop nog het dak op om de dakpannen terug te leggen.

2025幎10月31日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス