homedesigns.pl レビュー

TrustScore 5段階評価の2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Sklep oferuje produkty - ramki na zdjęcia - wyjątkowo niskiej jakości. To w zasadzie nawet nie są ramki tylko cienka listewka zszyta zszywaczem i niedokładnie spryskana farbą. Prośba o reklamację zo... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Kupiliśmy w zeszłym roku meble ogrodowe, które pomimo przykrycia plandeka przez zimę na tarasie popękała część metalowa i odeszła z nich farba. Na moją reklamację otrzymałam odpowiedz,że powinnismy tr... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zamówiłam poszewki na 3 poduszki, w jednej był uszkodzony zamek. Zareklamowałam towar i dostałam propozycję zwrotu lub wymiany. Zrobiłam zwrot i bez problemu otrzymałam pieniążki wraz z opłatą za prze... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ponad dwa miesiące czekałam na zamówione produkty, chociaż dostępność widnieje ilość duża, to faktycznie produkt y były niedostępne. Za każdym razem była inna informacja. W końcu się nie doczekałam. Z... もっと見る

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 33

レビューを書く

Dno!!!!

Ta firma nie zasługuje nawet na 1 gwiazdkę! Oszukiwanie klienta ,brak towaru,brak pieniędzy! Dodzwonić się nie da,na emaile odpisuje automat (raz na prosbe o zwrot pieniędzy dostałam emaila ze zamowienie anulowane i mam wysłać dane do zwrotu pieniedzy) po sprawdzeniu moje zamówienie nadal "zlozone" . Żadnego anulowania nie było. W jednym dniu zrobiłam 2 przelewy(zakupy robione 2 razy w jednym dniu).po sprawdzeniu okazało się,że przelewy poszły na różne konta!!siedziba firmy też nie wiadomo gdzie bo na każdej stronie co innego!!! Porażka!!oszuści oddawajcie pieniądze!

Dziękujemy za Państwa opinię,
Jednakże informuję, że właścicielem sklepu homedesigns.pl jesteśmy od 20 lutego 2024 r. i wszystkie zakupy dokonane przed tą data nie były składane w naszej firmie. W powyższej sprawie napisaliśmy do Trustpilot ponieważ opinie zamieszczone na ich portalu wprowadzają klientów w błąd sugerując, że są to opinie o nas a nie o poprzednim właścicielu sklepu.
Niestety Trustpilot do dnia dzisiejszego nie znalazł rozwiązania naszego problemu i nadal wprowadza klientów w błąd.

Oszustwo

Oszustwo. Wysyłają złe a do tego uszkodzone produkty. Obiecują zwrot pieniędzy ale jest już ponad miesiąc póżniej i pieniędzy nadal nie otrzymałam. Odradzam ten serwis

2024年1月1日

Oszuści !!!
Zamówienie opłacone 15.02.2024 przez stronę internetową ! Po czym dostałam mail z pod twierdzeniem wpłaty , za kilka dni dostałam od nich mail zupełnie z innym kontem bankowym niż był na stronie i trzęsąc ze zamówienie nie dostali opłacone , gdzie wysłałam wszystkie potwierdzenia wpłaty ! To jest firma krzak , oszuści ! Z tym powinno się coś robić !
Nie ma kontaktu do tej pory !

5つ星のうち1の評価

Zamówienie opłacone 30.01.2024 dp tej…

Zamówienie opłacone 30.01.2024 dp tej pory nie otrzymałam przesyłki na ramki, obsługa zbywa ciągle ,że zamówienie jest w trakcie pakowania...nie polecam!
Dopiero teraz czytam komenatrze na temat tej firmy....widzę ,że nie jestem jedyna.
Prosze o natychmiastowy zwrot wpłaconych środków za zamówienie o numerze 80385!!!

5つ星のうち1の評価

Nie polecam, zleciłam zwrot kwoty. antygramy. Może kwota nie jest wysoka na zzwrot, ale ja tematu nie odpuszczam. Po kilku odpowiedziach z ich strony braku słowności, sprawe zglaszam do urzedu ochrony konsumenta gov i na policje. Nie lubie firm, ktore żerują na niskiej szkodliwosci czynu, dlatego temat zalatwiam inaczej.

5つ星のうち1の評価

Nie polecam 9.02 złożyłam zamówienie i…

Nie polecam 9.02 złożyłam zamówienie i cisza.Brak jakiegokolwiek kontaktu z tą firmą nie odbierają telefonów jak dzwonię cały czas jest zajęte.Oszusci uważajcie

2024年2月9日

NIE POLECAM !!!!

Czekam ponad 3 tygodnie na zamówienie, które zostało opłacone, wg informacji na stronie powinno być wysłane w ciągu 2-3 dni roboczych. Państwo odpisują na maile ale cały czas podając te same informacje - zamówienie jest przetwarzane, będzie wysłane itd. KIEDY?! Skoro nie potraficie się określić jaki jest czas realizacji. Masakra. Zdecydowanie nie polecam i będę walczyła o zwrot pieniędzy.
BRAK KOMPETWNCJI
BRAK WIARYGODNOSCI
BRAK RZETELNOSCI
.Krotko mówiąc, firma nie zasługująca na to, aby funkcjonować w internecie.

2024年2月1日

Totalna porażka

Zakupiłam ramę na obraz 27 stycznia 2024 Na stronie informacja, że towar wysyłają 3-5 dni. Czekam już 20. Nadal nie został wysłany. Dodzwonić się tam nie da. Na maile odposuja że spooooorym opóźnieniem. Dziś dostałam informację, że mój zakup nadal jest w dziale pakowania.
Rok pozniej- już zapomnialam, co nawet zamawiałam. Towaru oczywiście nie dostałam.

5つ星のうち1の評価

HomeDesigns - UWAŻAJ OSZUSTWO !!!

Zamówienie 80027 złożone i opłacone z góry w dniu 27.01.2024.
Od tej pory - praktycznie przez 3 tygodnie - 1 odpowiedź na mojego maila informującego o przyjętym zamówieniu z obietnicą że niebawem towar zostanie wyslany. I to byłoby na tyle. Dodam, że odpowiedź została napisana dopiero po ponad tygodniu.
Kontakt tel niemożliwy - sztucznie zajęta infolinia. Na kolejnego maila odpowiedzi już nie dostałem poza automatyczną zwrotką. Jak widać właściciel niczym i nikim się nie przejmuje gdyż w moim ostatnim mailu napisałem, że w przypadku braku odpowiedzi lub zwrotu pieniędzy podejmę kroki prawne. Dalej cisza...
Zgłaszam zatem oszustwo na Policję i informuję CSIRT NASK. Wiem, że trochę to potrwa ale takie podmioty powinny być bezwzględnie eliminowane z rynku i mam nadzieję że zajmą się nimi właściwe organy i finalnie poniosą należną karę.

Oszuści !!!

Zero kontaktu i brak zamówionego produktu od ponad miesiąca . Żenada, ale póki nikt nie zgłosi tej firmy to będą swoje praktyki kontynuować bezkarnie. Bez sensu jest tu gadanie , trzeba działać !!!! 😈

Zamówiłem w dniu 02.02.2024 r

Zamówiłem w dniu 02.02.2024 r. Żadnej wysyłki, nikt nie odbiera telefonów, tragedia !!
Napisze gdzie trzeba, a wiem co pisać... Będziecie mieć co wspominać !
Zbigniew

2024年2月2日

Kompletnie nierzetelna firma.

Zamówiony towar otrzymałem po ponad 2 miesiącach. Pięciokrotnie firma nie dotrzymała podawanych w korespondencji kolejnych terminów, zbywając moje maile. Towar niewystarczająco zabezpieczony w dostawie odebrałem uszkodzony. To tyle.

Tragedia

Tragedia. Zaczne od tego ze od miesiaca czekam na zamowienie co sie przypomne mailowo to mowia czymoge jeszcze poczekac 2-5 dni. Dwa razy sie zgodzilem juz bylo spakowane juz kurier podjezdza...po tygodniu znow nic nie dostalem. Pisze a tu odpowiedz ze jest dopiero pakowane i czy moge poczekac 2-5 dni. Nie kur... Nie moge juz czekac nie mam ochoty i checi. Chce swoj hajs a jak nie to zglaszam wyludzenie gdyz kazda kwota jest wyludzeniem. Dramat tragedia mul.

2024年2月14日

Home design brak słów

Dołączę się do wątku,mam całą korespondencję,firma nie odbiera telefonów, nie wysyła towaru,oprócz kontaktu mailowego zero jakiekolwiek ruchu,brak towaru brak wysyłki

2024年1月24日

Oszuści i podli złodzieje

Oszuści i podli złodzieje! Towaru nie wysyłają a pieniędzy wpłaconych nie zwracają!
Powinna się nimi zająć policja i komornik!

2024年1月3日

Uwaga

Uwaga. Można się pomylić. Google po wpisaniu hasła antyrama wyszukuje ten syf. Chiński badziew i to słabo pomalowany. Nie polecam!

2024年2月13日

Dziękujemy za Państwa opinię,

Nasze antyramy są nie malowane.

Zamówienie 81143

Zamówienie za ponad 400 zł niestety opłacone z góry, brak jakiejkolwiek informacji o zamówieniu, na stronie widnieje status „złożone”, a powinno być dawno wysłane - zamówiłem ze względu na szybki czas realizacji.
Dodzwonić się nie ma szans, na zapytanie mailowe otrzymałem dwukrotnie maila o identycznej treści.

EDIT: brak jakiegokolwiek kontaktu, sprawę zgłaszam do odpowiednich organów.

2024年2月5日

OSZUŚCI‼️‼️‼️‼️‼️

OSZUŚCI‼️‼️‼️‼️‼️
Proszę o pilność
Żona zamówiła poduszki
Po opłacie całej sumy , wysłany produkt 79967 nie został do tej pory, na początku proponowali rekompensatę za długi czas oczekiwania , teraz nie odpowiadają a ni telefonicznie a nie mailowo, pieniądze oczywiście nikt nie zwraca
Zajmiemy się tym z prawnikiem i policją , nie powinno się oszukiwać tyle ludzi

2024年2月12日

5つ星のうち1の評価

Produkt jak najbardziej w porządku ale…

Produkt jak najbardziej w porządku ale dostawa z tygodniowym opóźnieniem

2024年2月12日

Trustpilot エクスペリエンス