homedesigns.pl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Sklep oferuje produkty - ramki na zdjęcia - wyjątkowo niskiej jakości. To w zasadzie nawet nie są ramki tylko cienka listewka zszyta zszywaczem i niedokładnie spryskana farbą. Prośba o reklamację zo... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Kupiliśmy w zeszłym roku meble ogrodowe, które pomimo przykrycia plandeka przez zimę na tarasie popękała część metalowa i odeszła z nich farba. Na moją reklamację otrzymałam odpowiedz,ÅŒe powinnismy tr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zamówiłam poszewki na 3 poduszki, w jednej był uszkodzony zamek. Zareklamowałam towar i dostałam propozycję zwrotu lub wymiany. Zrobiłam zwrot i bez problemu otrzymałam pieniÄ…ÅŒki wraz z opłatą za prze... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ponad dwa miesiące czekałam na zamówione produkty, chociaÅŒ dostępność widnieje ilość duÅŒa, to faktycznie produkt y były niedostępne. Za kaÅŒdym razem była inna informacja. W końcu się nie doczekałam. Z... もっず芋る

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 33ä»¶

レビュヌを曞く

zamówienie 79243

Proszę o zwrot za zamówienie 79243 złoÅŒone 21 stycznia i opłacone od razu. Do dzisiaj niezrealizowane! Brak kontaktu z firmą.

2024幎2月23日

Dziękujemy za Państwa opinię,
JednakÅŒe informuję, ÅŒe właścicielem sklepu homedesigns.pl jesteśmy od 20 lutego 2024 r. i wszystkie zakupy dokonane przed tą data nie były składane w naszej firmie. W powyÅŒszej sprawie napisaliśmy do Trustpilot poniewaÅŒ opinie zamieszczone na ich portalu wprowadzają klientów w błąd sugerując, ÅŒe są to opinie o nas a nie o poprzednim właścicielu sklepu.
Niestety Trustpilot do dnia dzisiejszego nie znalazł rozwiązania naszego problemu i nadal wprowadza klientów w błąd.

FIRMA KRZAK, OSZUŚCI!!

UWAŻAJCIE I CZYTAJCIE OPINIE.
ZłoÅŒyłam zamówienie 14.02 na stronie dostawa do 5 dni roboczych.Zero kontaktu z firmą, telefon nieaktywny, na e-mail odpisie jakiś automat, ÅŒe firma jest na urlopie.Dwa
razy odpisała mi niejaka P. Agnieszka Zawiślak( jeśli taka istnieje) ÅŒe mają opóźnienie z towarem i przepraszają, potem dostaje same automatyczne odpowiedzi. Dzwoniąc do nich jestem cały czas 7 w kolejce o kilku godzin. Wątpię ÅŒe towar zostanie kiedykolwiek wysłany. Czy ktoś posiada jeszcze jakieś numer telefonu do obsługi firmy, gdzie ktoś kiedykolwiek odebrał ?

2024幎2月14日

Czekam na przesyłkę 5 dzień(miała byc

Czekam na przesyłkę 5 dzień(miała byc za 2 dni robocze),dodzwonić się nie moÅŒna,jest się 7,8 w kolejce,a jak dojdzie sie do 1miejsca-system rozłącza połączenie. Na meile nie odpowiadają, na wiadomości na stronie sklepu teÅŒ nie. Czekam jeszcze 2 dni i powiadamiam odpowiednie słuÅŒby o oszustwie!

5぀星のうち1の評䟡

Nie polecam, brak towaru, brak wysyłki, zwrot pieniędzy otrzymałem po kilku tygodniach, po wielokrotnych wezwaniach do zapłaty zwrotu i zgłoszeniu sprawy na policji.

Edit do odpowiedzi: szanowni Państwo, opinie o Państwa sklepie, po niemal roku do dnia dzisiejszego są wciÄ…ÅŒ kiepskie i podobne do moich doświadczeń, więc szczerze wątpię, ÅŒe poza ewentualną „zmianą” właściciela zmieniło się cokolwiek w podejściu do klienta (nawet interfejs waszej strony i oferowany towar się niewiele zmieniły od roku). Dalej odradzam i będę przestrzegać potencjalnych zainteresowanych.

PS To całkiem interesujące, ÅŒe ostatnie pozytywne komentarze dodają konta, które w swojej historii wystawiły pozytywne oceny dla kilku tych samych firm

2024幎1月10日

Odradzam,zła firma

Przysłali produkt niezgodny z zamówieniem.
Odesłałem zły produkt.Do tej pory nie otrzymałem zamówienia.Trwa to miesiąc.Na początku korespondencji napisali o błędzie pracownika,w następnej wina producenta a na koniec wszyscy na urlopie.Nie polecam firmy.Brak kontaktu.Brak towaru.Strata pieniędzy.Strata czasu.Czytajcie opinie moÅŒe pozwoli to uniknąć wam strat.

5぀星のうち1の評䟡

Omijaj szerokim łukiem nieuczciwych handlowców

Od blisko 4 tygodni oczekuje na przesyłkę opłacona pod koniec stycznia tego roku,której nie otrzymałem do tej pory.Po 1,5 godzinnym oczekiwaniu na odebranie telefonu pani obarczyła odpowiedzialnością za te stan rzeczy zbyt duzą liczbę zamowien???!!! Po monitach drogą mailową co z przesyłką odpowiedź,problem z firmą kurierską i ostatnio pracownicy firmy na urlopie???!!!! Prosiłem o zwrot pieniędzy bo firma nie wywiązała się z umowy kupna-sprzedaÅŒy.Odpowiedz nam się uzbroić w cierpliwość i czekac.A moÅŒe mam uzbroić się w materiał wybuchowy i patrzeć jak to zakłamane g...... wylatuje w powietrze.Nie polecam.Szkoda pieniędzy i czasu.Takie firmy powinny zniknąć z rynku.Pomozmy im niech home Designs się nie męczy.

2024幎1月28日

5぀星のうち1の評䟡

Ja równieÅŒ dałam się nabrać..

Ja równieÅŒ dałam się nabrać... Zakupiłam antyramę, mijają dwa tygodnie a przesyłki nadal nie widać, napisałam maila, zapewniono mnie ÅŒe towar zostanie wysłany w przyszłym tygodniu, kolejny tydzień mija więc zdecydowałam się napisać kolejnego maila i dostałam odpowiedź automatyczną ÅŒe firma ma URLOP DO KOŃCA MIESIĄCA i odezwą się jak najszybciej będą mogli, na infolinii byłam 7-ma w kolejce, poszukałam informacji w internecie i jestem przeraÅŒona .. NIE POLECAM

Unikać tej strony!

Zamówienie było opóźnione. Dotarło na zły adres. Firma nie zainteresowała się. Infolinia była wyłączona. Po odebraniu paczki ze złego adresu okazało się ÅŒe dwie na trzy zamówione ramki są złamane i porysowane. Zero odpowiedzi i kontaktu ze strony sklepu.

2024幎2月19日

Zamówiłem antyrame juÅŒ 10 lutego

Zamówiłem antyrame juÅŒ 10 lutego, minęło 12 dni, a zamówienie nadal nie zostało wysłane, prośba kontaktu skońcyzła sie na tym, ÅŒe pani z obslugi klienta przeprosila mnie za sytuacje i mówi, ÅŒe zamówienie jest w dziale pakunku i w ciągu 3-4 dni powinno zostac wysłane, minął kolejny tydzień a na mojego kolejnego maila nikt nie odpisuje. Zgłaszam równieÅŒ sprawę

2024幎2月10日

5぀星のうち1の評䟡

oszusci , brak kontaktu z firma

Brak kontaktu, firma oszukuje.
Paczka opozniona, a rzekomo miala zostac wyslana w ciagu 24h. Zamowienie z dnia 14/02 oplacone przez PayU - Zwrot zgłoszony z uwagi na opoznienie i nieobecność pod adresem w dniu 17/02
Wszystko zgłoszone przed wysylka, od tej pory brak kontaktu.
Paczka mimo prosby o zwrot zostala wyslana i przeze mnie nie odebrana.

Zglaszam sprawe do ochrony konsumenta i na policje

Oszustwo!

Zamówienie złoÅŒyłam 2 stycznia. PoniewaÅŒ czekałam ponad dwa tygodnie na zamówienie, anulowałam zamówienie. Do dzisiaj nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Sprawę zgłaszam do sądu cywilnego i na policję

5぀星のうち1の評䟡

Szczerze w ogóle nie jestem zadowolona

Szczerze w ogóle nie jestem zadowolona z tych ramek, zupełnie coś innego na zdjęciu niÅŒ w rzeczywistości

5぀星のうち1の評䟡

Dramat - lepiej nie kupować nic u nich!!!

Dramat. Firma krzak. Zero kontaktu w sprawie zamówienia - nie odbierają telefonu, nie odpisują na maile czy formularz kontaktowy. Znalazłam się wśród "szczęśliwców", którzy podobnie zamówili u nich coś i lipa. Sprawę na pewno zgłoszę odpowiednim organom.

2024幎2月12日

Złodzieje i oszuści

Złodzieje i oszuści. Wtopiłem się tak inni ....niestety ani towaru ani pieniędzy.

2024幎2月6日

5぀星のうち1の評䟡

Nie polecam. Długo czas oczekiwania na ramki-4dni robocze. Ramki dojechały ale bez szablonu-brak odpowiedzi działu obsługi na ten temat. Ramki wykonane bardzo tandetnie. Chciałem kupić ramki z Jysk za 120zl taki sam komplet ale zamówiłem tu ÅŒe względu na szablon, którego nie otrzymałem. Dziękuję.

Oszuści

Zero odpowiedzi od 15 lutego 20024

2024幎2月15日

Oszuści, sklep internetowy homedesigns.pl

Zamówiłam 8 sztuk ramek w dniu 1 lutego 2024 r. na kwotę (wraz z przesyłką) 599,92 ZŁ. Przelałam pieniądze za pośrednictwem szybkich płatności. Odbiorą przelewu jest Autopay S.A. w imieniu Postgaleria Alfred Sikora. Po przeczytaniu negatywnych komentarzy innych kupujących na temat tego sklepu 20 minut później napisałam do sklepu maila z informacją, ÅŒe anuluje zamówienie i proszę o zwrot pieniędzy. Sklep odpisywał na moje maile, ÅŒe zamówienie zostało anulowane i dyspozycja zwrotu wpłaty została przekazana do działu księgowości. Pieniądze miały być zwrócone w ustawowym terminie 14 dni, ale oczywiście pomimo, ÅŒe pisałam do nich niemal codziennie do tej pory nie zostały zwrócone mi pieniądze. Nie odbierają telefonów. A teraz to nawet nie odpisują na moje maile.

2024幎2月1日

Oszuści

Oszuści! Brak kontaktu, brak paneli tapicerowanych, płatności zwrotu brak! Jestem 170zl w plecy

2024幎2月16日

szustwo

Towar zamówiony, opłacony i do dzisiaj brak towaru i zwrotu pieniędzy. Na maila odpowiada jakiś automat, który tylko przeciąga w czasie sprawę.

2024幎1月10日

Zwykli oszuści - uwaga

Zwykli oszuści. Pobierają płatność i kontakt się urywa. NaleÅŒy zgłaszać na policję i do rzecznika konsumentów. Ostrzegam wszystkich przed zakupami w tym sklepie.

2024幎2月20日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス