Sklep oferuje produkty - ramki na zdjÄcia - wyjÄ tkowo niskiej jakoÅci. To w zasadzie nawet nie sÄ ramki tylko cienka listewka zszyta zszywaczem i niedokÅadnie spryskana farbÄ . ProÅba o reklamacjÄ zo... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
KupiliÅmy w zeszÅym roku meble ogrodowe, które pomimo przykrycia plandeka przez zimÄ na tarasie popÄkaÅa czÄÅÄ metalowa i odeszÅa z nich farba. Na mojÄ reklamacjÄ otrzymaÅam odpowiedz,ÅŒe powinnismy tr... ãã£ãšèŠã
ZamówiÅam poszewki na 3 poduszki, w jednej byÅ uszkodzony zamek. ZareklamowaÅam towar i dostaÅam propozycjÄ zwrotu lub wymiany. ZrobiÅam zwrot i bez problemu otrzymaÅam pieniÄ ÅŒki wraz z opÅatÄ za prze... ãã£ãšèŠã
Ponad dwa miesiÄ ce czekaÅam na zamówione produkty, chociaÅŒ dostÄpnoÅÄ widnieje iloÅÄ duÅŒa, to faktycznie produkt y byÅy niedostÄpne. Za kaÅŒdym razem byÅa inna informacja. W koÅcu siÄ nie doczekaÅam. Z... ãã£ãšèŠã
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
OszuÅci âïžâïžâïžâïžâïž towaru nie ma ,zwrotuâŠ
OszuÅci âïžâïžâïžâïžâïž towaru nie ma ,zwrotu pieniÄdzy nie ma âïžâïžâïž jednak zgÅaszam na policjÄ!!!!

OSZUÅCIEâŒïžâŒïžâŒïžâŒïžâŒïž
OSZUÅCIEâŒïžâŒïžâŒïžâŒïžâŒïž
16 dni temu obiecywali zwrot pieniÄÅŒny, do tej pory cisza, odpisane byÅo ÅŒe na urlopie ð¹
Zamówienie zÅoÅŒyÅam 27 stycznia
Kurewstwo , ja obiecujÄ, ÅŒe Wami siÄ zajmÄ

Oszustwo
Oszustwo, zamówienie przyszÅo pomylone wiec dodatkowo dopÅaciÅam, ÅŒeby nie odsyÅaÄ tylko ÅŒeby otrzymaÄ to co potrzebujÄ, przelew 14 lutego zrobiony a dostaÅam co najmniej trzy razy wiadomoÅÄ o nieopÅaceniu zamówienia a teraz juÅŒ brak kontaktu! Nie bez powodu nie ma kontaktu telefonicznego

homedesigns.pl ããã®åç
Nie polecam. Utrudniony kontakt ze sklepem. SkÅadaÅam zamówienie w grudniu, do tej pory nie dostaÅam swojego zamówienia ani zwrotu pieniÄdzy. Pisanie maili oraz kontakt telefoniczny nie przyniosÅo ÅŒadnych rezultatów. OszuÅci

Odradzam
Odradzam, nie polecam, oszustwo !!!
Zamówienia zÅoÅŒonego 19.01.2024 do teraz nie otrzymaÅem, przeciÄ
gajÄ
termin realizacji, juÅŒ nawet nie odpowiadajÄ
na maile.

OszuÅci
OszuÅci, ÅŒe teÅŒ nie zerknelam na komentarze? Powiadomie Rzecznika Praw Konsumenta i PolicjÄ. Nie ma co darowaÄ takim podÅym ludziom.

Sklep-oszust zmieniÅ nazwÄ na goods4home.pl
OszuÅci zmienili nazwÄ na goods4home.pl. JuÅŒ nawet regulamin sklepu zostaÅ zmieniony. Wg KRS: to MG DESIGN sp z o.o., jako wspólnicy i zarzÄ
d widniejÄ
MARTA GOGOLEWSKA i ZOFIA GOGOLEWSKA. BÄdÄ
teraz kolejne osoby oszukiwaÄ. Teraz inne dane do kontaktu. NapisaÅam, upominaÅam siÄ o zwrot pieniÄdzy. Zobaczymy czy teÅŒ odpiszÄ
ÅŒe sÄ
na urlopie.

Zwykli oszuÅci.
Zwykli oszuÅci.
Zamówienie nie zostaÅo zrealizowane, kontakt telefoniczny zerowy.

ZÅodzieje i oszuÅci!
ProszÄ o informacje od osób które zgÅosiÅy sprawÄ na policjÄ, oszukano mnie na nie duÅŒÄ
kwote bo 49 zl ale nie zamierzam tej sprawy tak pozostawiÄ i chcÄ dokonac równieÅŒ zgÅoszenia. Placilam za zamowienie Blikiem od razu po zakupie, po tygodniu dostalam maila z prosba o zapÅatÄ i ze towar nie moze byc wyslany bo nie dokonalam wplaty. Wyslalam potwierdzenie zamówienia oczywiÅcie dalej brak. Odpowiedzi oczywiÅcie równieÅŒ zero. Tutaj komentarze czy odpowiedzi od tej firmy sa jedynie do zrealizowanych zamowien czyli z tego co widze moze co 10...Pisalam maile, zero kontaktu. Jesli sprawa do jutra sie nie wyklaruje udaje siÄ na policje! Wiem ze ma to sens jesli kilka osob juÅŒ takiego zgloszenia dokonaÅo bo doÅwiadczyÅam podobnej kradzieÅŒy na Vinted i sprawce zÅapana i slrawa w sadzie siÄ odbyla. ProszÄ o informacje czy kontakt

OszuÅci i poraÅŒka
DaÅam siÄ nabraÄ.Oszustwo Pani pisze , ÅŒe majÄ duÅŒo zamówieÅ a później stwierdza , ÅŒe sÄ na urlopie .NIE POLECAM.

Kolejne oszustwo
ZamówiÅam 2 Antyramy 8.02 i na tym nasz kontakt siÄ zakoÅczyÅ. Wspaniale siÄ ktoÅ obÅowiÅ. Ja napewno idÄ na policjÄ.

Prawdopodobnie oszuÅci
Towar zamówiony 18 stycznia 2024 i do tego czasu nie przyszedÅ. Trzykrotna mailowa próba upominania siÄ o dostawÄ - bezskuteczna. Tak jak u poprzednich osób proÅba o zrozumienie ze wzgledu na duÅŒÄ liczbÄ zamówieÅ. Dnia 17 lutego zamówienie podobno byÅo na dziale pakowania a dziÅ pani pisze ÅŒe do koÅca miesiÄ ca jestna urlopie.

ZamówiÅem towar 16.02.24
ZamówiÅem towar 16.02.24.Brak jakiegokolwiek kontaktu z homedisigns na temat przesylki.NastÄpnie rezygnacja z zakupu i mail z firmy potwierdzajacy zwrot pieniedzy,nastepnie otrzymany mail, o jednak trudnosciach w znalezieniu zamówienia.ZgÅaszam na policje.

OszuÅci!!!!!
OszuÅci!!!!!! Nie zamawiajcie nic z tej firmy!!!! Mi równieÅŒ nie przysÅali antyramy a teraz jak chce zwrot pieniÄdzy to napisali ÅŒe nie mogÄ odnaleÅºÄ transakcji bo wÅaÅciciel siÄ zmieniÅ. Jedno wielkie oszustwo!!!!! KÅamcy i zÅodzieje!!!!!

Oszustwo, zgÅaszajcie to
Ja równieÅŒ padÅam ofiara oszustwa.
JeÅli macie tak samo doÅÄ
czcie do grupy na face booku oszukani przez poster galeria, jest tam nas wiÄcej.

OszuÅci
OszuÅci. Zamówienie tydzieÅ temu. Zero kontaktu, brak dostawy. Strona wÅaÅnie przestaÅa dziaÅaÄ.

Policja i dziaÅania
Mam pytanie, czy ktoÅ zgÅosiÅ rzeczywiÅcie tÄ sprawÄ na policje ? WyglÄ da na to ÅŒe strona juÅŒ nie dziaÅa, pytanie czy podjÄto w tej sprawie jakieÅ dziaÅania ? Oszukanych osób jak widaÄ jest sporo, jestem ciekaw czy jeÅli byÅy zgÅoszenia, cokolwiek zrobili ?

homedesigns.pl ããã®åç
OSZUSCI, ten sklep nie istnieje
17 stycznia 2024 zrobiÅem zamówienie i do dnia dzisiejszego ani pieniÄdzy ani przesyÅki. Kontakt telefoniczny to taki jak inni piszÄ , wisisz na telefonie dÅugi czas i nic a na maile odpowiadajÄ ze na dziale produkcji pozniej ze jest pakowane. Zwykle zbywanie czÅowieka. OSZUSCI I TYLE. 5 tyg. minelo.

homedesigns.pl ããã®åç
ZapÅaciÅem z towar ponad ReklamacjamiesiÄ c temu iâŠ
ZapÅaciÅem z towar ponad miesiÄ
c temu (20,01,2024) i do tej pory cisza (23,02,2024)
Na ponaglenia przysyÅajÄ
przeprosiny.
ProszÄ podajcie jakiÅ nr telefonu do nich bo przez maila nie da rady z nimi. To naprawdÄ jakieÅ miglance.
Jedna gwiazdka oceny to o piÄÄ za duÅŒo.
Pozdrawiam Tomek.

ZaÅóŌyÅem grupÄ oszukani przezâŠ
ZaÅóŌyÅem grupÄ oszukani przez postergaleria na fb zapraszam

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ