Helaas t product nog altijd niet ontvangen na 4 weken! 1x contact gekregen, maar gemaakte belofte is niet nagekomen. Na plaatsing van deze review heeft bedrijf zelf contact gezocht en het opgelos... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Aanvankelijk verliep het contact moeizaam. Ook de levertijd duurde iets langer dan is aangegeven. Dat gezegd hebbende, het product is van top kwaliteit. Bevestiging aan de gevel is eenvoudig want er i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super! Levering duurde heel even, maar product is van hoge kwaliteit. Ophangen was zo gedaan, 5 sterren wat mij betreft.
Via social media besteld. Direct al persoonlijk bericht. Nadat bleek dat ik ons naambordje ontvangen had zonder bevestiging en de grap maakte dat ik alleen reviews maak als de bevestiging persoonlijk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Jong bedrijf dat werkt met de nieuwste machines, om vanuit RVS platen prachtige naamborden te maken.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Top!
Ontwerp op de site; is precies wat je krijgt. Levering is snel, communicatie duidelijk en het resultaat top!
We zijn erg blij met het naam/huisnrâŠ
We zijn erg blij met het naam/huisnr bord
Vond het erg netjes dat we gebeld waren en dat ze ook nog zelf met opties kwamen.
Duurde alleen wel even voordat we het thuis hadden gekregen.
Maar verder erg netjes en blij mee.
Top geholpen!
Keurig geholpen en zelfs kleur naar wens kunnen bepalen in overleg. Snel geleverd en goede kwaliteit.
Super netjes antwoord op mijn mailtjes
Super netjes antwoord op mijn mailtjes, en daarnaast ook gebeld en overleg over keuze die ik gemaakt had.
Topð
Heel vriendelijke en behulpzame mensen.âŠ
Omdat ik de eerste dagen geen mail kreeg heb ik gebeld. Ik werd heel vriendelijk en begripvol geholpen. Dat was heel erg fijn!
Goede kwaliteit en service!
Mooi product | Nette afhandeling
Zeer goede ervaring met Home Prestige. Na een levering met foutief formaat heeft Home Prestige een nieuw naambordje adequaat en zeer snel geleverd. Complimenten voor de afhandeling en persoonlijke benadering.
Mooi naam- annex nummerbordje
Mooi naam- annex nummerbordje, keurig door de klantenservice navraag gedaan omdat je blijkbaar op de site tegenstrijdige opties aan kunt klikken, alleen jammer dat de levertijd relatief lang was.
Goede communicatie en een fantastischâŠ
Goede communicatie en een fantastisch product.
Goed product en nette communicatie
Ondanks dat in het proces niet alles perfect liep werd er netjes gecommuniceerd, gelijk gedacht in klantgerichte oplossingen en op tijd een kwalitatief goed product geleverd. Chapeaux, kunnen velen wat van leren.
Goede communicatie over de order,en eenâŠ
Goede communicatie over de order,en een mooi eindresultaat!
snelle correcte levering
Super mooi resultaat
Super mooi resultaat. Goede kwaliteit. En zij denken mee en zijn erg geduldig.
Alleen jammer dat ik nu zie dat er voor zwarte zaterdag zoveel korting wordt gegevenð
Goede service en top product!
Initieel was het wat zoeken om het naambordje te bestellen (België) maar achteraf gezien zijn we heel tevreden van de service en de kwaliteit van Home Prestige. Bedankt!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã