HomeWizard レビュヌ 2,911

TrustScore 5段階評䟡の4

3.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

De Homewizard P1 meter is plug and play. HW werkt 100% samen met de gegevens van de Solar Edge omvormer. Ik heb nu ook een zonneboiler geinstalleerd op een Energy Socket van HW. Met een paar meetwaard... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Over het algemeen goede producten , de nadelige ervaringen zijn vooral met de stopcontacten , die geven aan wel verbinding te hebben maar je kan ze niet aan of uit zetten. Daardoor staat bijv de water... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Erg handig icm dynamische tarieven. Wel een redelijk gesloten platform, integratie met bijv Shelly zou mooi zijn. Veel kan met en via home Assistant dat wel. Eigen homewizard energie meters integ... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Woning : 10 jr oude zeer goed geïsoleerde schuurwoning met hybride warmtepomp en oorspronkelijk 6 ZP op zuid. In juli 2022 uitgebreid met 10 ZP in Oost-West ligging op plat garage dak. In sept.2025 in... もっず芋る

䌁業情報

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Hoemwizard levert degelijke spullen

Hoemwizard levert degelijke spullen, goede kwaliteit en alles werkt bovendien naadloos met elkaar samen. Begonnen met een p1 lezer, maar inmiddels uitgebreid met diverse stekkers, display, watermeter, kwh meters en twee batterijen. Het geeft ons vooral inzicht in energieverbruik.
Waar HW nog wel een paar steken laat vallen is de controle over met name de batterijen; vooralsnog geen software waarmee je de inzet van batterijen en bijvoorbeeld laden op basis van lage dynamische tarieven kunt sturen, daat doen andere platforms het beter.

2026幎5月30日

HomeWizard からの回答

Bedankt voor je positieve review, Patrick! Goed om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze producten. Achter de schermen werken we continu hard aan mooie updates en nieuwe features, dus houd ons vooral in de gaten 💚

5぀星のうち4の評䟡

Goede tool om verbruik te regelen

Goede tool om verbruik te regelen tussen verschillende apparaten, met slimme stopcontacten en programma’s is dit gemakkelijk te gebruiken. Duidelijke afleesbare display helpt daarbij, mag iets groter zijn om nog meer slimme stekkers te kunnen zien. Jammer dat signalen soms wegvallen bij de stekkers, wifi is nochtans in orde.Terug verkoopt van slimme stekkers in pakket zou wenselijk zijn.

2026幎5月30日

HomeWizard からの回答

Bedankt voor je positieve review, Jozef! We nemen je feedback mee. Veel meer mooie inzichten toegewenst 💚

5぀星のうち2の評䟡

Adapter homewizard

De adapters gaan heel snel kapot. Echt jammer, maar nog meer jammer is dat ze je niet echt helpen.

2026幎5月29日

HomeWizard からの回答

Hi Richard, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Heb je je e-mailadres achtergelaten bij de virtuele assistent? Dan komen onze supportcollega's binnen twee werkdagen bij je terug met een passende oplossing 💚

Tevreden met een kanttekening

Ik heb drie batterijen en tien stekkers van HW. Dat werkt allemaal prima, vooral de integratie met Home Assistant is fijn. Service was prima toen één van de batterijen defect bleek, deze werd binnen een week vervangen. Wat jammer is dat alles zonder verbinding met het internet niet werkt. Niet dat ik persé off-grid wil of kan, maar de afhankelijkheid is een (gering) obstakel.

2026幎5月29日

HomeWizard からの回答

Wat goed om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze producten, Paul! We nemen je feedback mee. Veel duurzaam opgeslagen kWh's toegewenst 💚

Super producten

Super producten, eenvoudig te installeren, werkt (bijna) altijd. We zijn er erg blij mee, in deze zonnige periode 24 uur lang 0 op de meter.

HomeWizard からの回答

Bedankt voor je positieve review, Vincent! Veel duurzaam opgeslagen kWh's toegewenst 💚

5぀星のうち1の評䟡

Klantenservice slecht bereikbaar, retour onmogelijk

Eén ster voor de snelle bezorging van de thuisbatterij.

Maar het product retour sturen is vanwege de waardeloze klantenservice een hoofdpijndossier.

Een retourafspraak (voor thuisbatterij) zou via de chat moeten. Door de AI bot niet geholpen. Vervolgens een vluchtige reactie van een medewerker, die mijn bericht niet goed gelezen heeft. Binnen 2 minuten de vervolgvraag beantwoord, maar na 6 uur nog steeds geen reactie.

Nieuwe chat gestart met hetzelfde verzoek voor een afspraak voor retourzending, weer alle gegevens ingevuld. Wachten op antwoord via de mail. Weer een vluchtige reactie zonder gelezen te hebben. Weer geen retourafspraak. Heel vermoeiend dit.

Bij de derde poging is eindelijk een afspraak ingepland. Maar op die afspraak is niemand komen opdagen: "Bewoner niet thuis". Ik was de hele dag thuis!

Opnieuw een afspraak ingepland op de website van de vervoerder (Trans-Mission). Weer niemand komen opdagen, status: "Goederen niet klaar". WAARDELOOS!

Zowel de vervoerder als Homewizard niet direct te bereiken. En de batterij is dus nog steeds niet opgehaald...

En nergens een telefoonnummer te vinden. Dit is weer zo'n bedrijf dat denkt dat je met een AI chatbot een klantenservice kunt runnen...

HomeWizard からの回答

Dat is vervelend en natuurlijk niet de bedoeling. Als je bij de virtuele assistent aangeeft met een medewerker te willen spreken, dan komen onze supportcollega's binnen twee werkdagen bij je terug. We helpen je graag verder 💚

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb nu meerdere producten van Home

Ik heb nu meerdere producten van Home Wizard al meerdere jaren in gebruik en die geven constant data door over het energie verbruik en water verbruik van de woning. In vergelijking met de jaren ervoor kan ik beoordelen welke isolatie stappen een bijdrage leveren. Home Wizard in huis leidt ook tot gedragsverandering omdat je onnodig energie verbruik kan beïnvloeden door het anders te doen. Voor mij een ideaal concept in het proces om de energie vraag van de woning zo laag mogelijk te krijgen.

HomeWizard からの回答

Wat goed om te lezen, Robert! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring 💚

Ben blij met homewizard

Ben blij met homewizard. Had een energie socket stuk, gewoon even gemaild of dat garantie was...nou zonder gezeik gelijk een nieuwe opgestuurd en heb de oude gratis mogen terug sturen. Zou ze zeker aanbevelen!!

2026幎5月27日

HomeWizard からの回答

Wat goed om te lezen! Bedankt voor je positieve review 💚

Thuisaccu bevindingen!

Ik ben in het bezit van 2 thuisaccu's
Een display en diverse energy sockets
Home Wizard werkt uitstekend, met een
Mooie app, ik vind het een nadeel dat de accu's niet in de garage kunnen staan
(In de winter te koud) En vind het jammer
Dat er geen 5 tot 7 kw accu beschikbaar is, dan hoef je er maar 1 aan te sluiten wat het gemakkelijker maakt 2,5 kw is te weinig om de avond en nacht te overbruggen heb ik ervaren.
Dat gaat met 2 accu's in mijn geval prima!
Tot slot een bedrijf wat niet telefonisch bereikbaar is kan bij mij nooit 5 sterren halen!

2026幎5月26日

HomeWizard からの回答

Bedankt voor je positieve review! Veel duurzaam opgeslagen kWh's toegewenst 💚

5぀星のうち4の評䟡

De HomeWizard App geeft inzicht .

De HomeWizard App geeft inzicht en daardoor ziet men wanneer en hoeveel energie er verbruikt wordt en hoeveel energie er opgewekt wordt. Tevens kan men zien het percentage zelfvoorziening. De App is niet altijd snel, soms duurt het even voordat alle functies worden weergegeven. Desondanks een bijzonder waardevolle App als men inzicht in het energieverbruik wilt hebben en slim met je eigen opgewekte energie wilt omgaan. Uit eigen ervaring kan ik iedereen met zonnepanelen en of een warmtepomp al of niet met een thuisaccu deze App aanbevelen. Het zou handig zijn voor een gebruiker van een Warmte Pomp om ook de buitentemperatuur te kunnen monitoren.

2026幎5月26日

Bedankt voor je positieve review, Ate! We nemen je feedback mee 💚

Free new Homewizzard 3phase meter

My Homewizzard 3phase meter did not connect to wifi anymore after 2 years, after an connect call, they sent me free of charge a new device. Thank yoy Homewizzard for the greet service

2026幎5月25日

Thank you for your positive review, Stefan 💚

5぀星のうち5の評䟡

Issue with the delivery resolved

I had issue with the delivery! While the team was busy with a facility move, they asked me to wait a couple of days. Afterwards, a new trial was done with a delivery in 2 days!
Quite happy about the service and thinking to invest more with their equipement

2026幎5月23日

Thank you for your positive review, Urbani 💚

5぀星のうち1の評䟡

Ca fait trois semaines que j'ai

Ca fait trois semaines que j'ai commandé une batterie. J'ai contacté plusieurs fois par email, je n'ai pas de réponse. Je pense que cette batterie est perdue.

Le service Home Wizard répond peu à la demande, aucun suivi sur un autre problÚme au niveau de mon port P1.
Je souhaiterais être remboursé de ma batterie.

2026幎5月9日

HomeWizard からの回答

Bonjour Adrien, c’est regrettable et bien sûr pas le service que nous souhaitons offrir. Si vous avez laissé votre adresse e-mail auprÚs de l’assistant virtuel, nos collÚgues du support reviendront vers vous dans un délai de deux jours ouvrables avec une solution adaptée 💚

5぀星のうち4の評䟡

Alles werkt perfect maar sinds laatste

Alles werkt perfect maar sinds laatste update klopt er iets niet.
Heb 4 stekkers extra vb, diepvries, waterbed enz. Als ik op dag kijk klopt het met de prijzen. Diepvries gisteren 0,7 kWh =0.16€. Klopt als je nu op week of maand overzicht kijkt is het week verbruik 4,1 kWh = 4,35€ maand overzicht 15,3 kWh = 15,39€.
Voor de update was er geen probleem.
Gelieve op te lossen

2026幎5月24日

HomeWizard からの回答

Bedankt voor je positieve review, Ben! Neem bij vragen gerust contact met ons op via de website. Onze supportcollega's kijken graag met je mee 💚

Uitstekend product

Wij hebben één batterij. Eenvoudig te installeren. En in de app goed te volgen. De batterij doet wat beloofd is. Ongeveer 800 tot 900 Kwh per jaar wordt overdag vanuit de zonnepanelen opgeslagen (en dus niet teruggeleverd). ‘S nachts wordt ongeveer 600 tot 625 Kwh per jaar verbruikt (9 maanden lang genoeg voor de benodigde nachtstroom).

2026幎5月23日

HomeWizard からの回答

Bedankt voor je positieve review, George! Veel duurzaam opgeslagen kWh's toegewenst 💚

5぀星のうち3の評䟡

De nieuwste app is minder goed dan de

De nieuwste app is minder goed dan de eerdere. Widgets werken niet goed en geven verkeerde waarden. Ook is het vullen van de grafieken ineens tijdrovend.
Daarnaast is het niet mogelijk de Goodwe omvormer opnieuw te installeren. De activate in de app loopt vast.

2026幎5月22日

HomeWizard からの回答

Bedankt voor je review, Bob! We nemen je feedback mee. Neem bij vragen gerust contact met ons op via de website, onze supportcollega's helpen je graag verder 💚

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。