De Homewizard P1 meter is plug and play. HW werkt 100% samen met de gegevens van de Solar Edge omvormer. Ik heb nu ook een zonneboiler geinstalleerd op een Energy Socket van HW. Met een paar meetwaard... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Over het algemeen goede producten , de nadelige ervaringen zijn vooral met de stopcontacten , die geven aan wel verbinding te hebben maar je kan ze niet aan of uit zetten. Daardoor staat bijv de water... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Erg handig icm dynamische tarieven. Wel een redelijk gesloten platform, integratie met bijv Shelly zou mooi zijn. Veel kan met en via home Assistant dat wel. Eigen homewizard energie meters integ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Woning : 10 jr oude zeer goed geïsoleerde schuurwoning met hybride warmtepomp en oorspronkelijk 6 ZP op zuid. In juli 2022 uitgebreid met 10 ZP in Oost-West ligging op plat garage dak. In sept.2025 in... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- é»åæ©åšäŒç€Ÿ
- ãšãã«ã®ãŒæ©åšãšãœãªã¥ãŒã·ã§ã³
- 枬å®åšæäŸæ¥è
- 倪éœãšãã«ã®ãŒè£ 眮æäŸæ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Met de HomeWizard apparaten krijg je live inzicht in het energieverbruik van jouw huishouden.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
De producten van Homewizard werken betrouwbaar
De producten van Homewizard werken betrouwbaar en lang. De uitval is minimaal. De app is goed en overzichtelijk. Het enige echte probleem is de klantenservice als je die ooit probeert te benaderen of te emailen, dat gaat je niet lukken of je krijgt geen reactie.

HomeWizard ããã®åç
Het werken met de HomeWizzard maakt hetâŠ
Het werken met de HomeWizzard maakt het voor mij inzichtelijk wanneer en hoeveel energie ik per dag verbruik, maar ook genereer. Al met al voor mij zeer waardevol.

Homewizard
Homewizard. Ik gebruik diverse apparaten van Homewizard. Alles wat maar energie meet draait hier en wat er overblijft stoppen we in de Homewizard plug in battery. Plug en play. Alles werkt altijd storingsvrij en mocht dat een keer niet zijn na jaren, staan ze klaar om je via e-mail weer op gang of online te krijgen. Mij bevalt Homewizard prima.

De supportafdeling reageert extreemâŠ
De supportafdeling reageert extreem traag en is bovendien niet telefonisch bereikbaar. Je betaalt voor een service waar je geen gebruik van kunt maken. Ik wacht inmiddels al twee weken op een oplossing die naar mijn idee vrij eenvoudig door HomeWizard opgelost kan worden.
Update 26 mei 2026:
Nog steeds niet geholpen, weer een vraag gekregen vanuit de support. De twee werkdagen zo als beschreven worden niet gehaald door HomeWizard waardeloos

HomeWizard ããã®åç
's Avonds besteld en de volgende dag alâŠ
's Avonds besteld en de volgende dag al geleverd. En kwalitatief goede produkten die mij al veel geld hebben bespaard!

maakt opvolging energieverbruikâŠ
maakt opvolging energieverbruik gemakkelijk

HomeWizard ããã®åç
Gebruik de app al jaren om mijn waterâŠ
Gebruik de app al jaren om mijn water en electra verbruik bij te houden
Jammer genoeg is er nog geen sensor om het verbruik van mijn stadsverwarmingunit bij te houden .
Voor de rest .
Een duidelijk goed werkende homesystem app

HomeWizard ããã®åç
Zeer slecht te bereiken. Waardeloze support
Producten zijn goed en worden snel geleverd. Maar als je er iets mee hebt en contact wil geven ze niet thuis. Heb een socket die constant oranje brand. Gemeld via de chat. Na 2 dagen mailtje .probeer eens te resetten. Mail beantwoord. Geen reactie. Weer via de chat gemeld. Na 2 dagen mailtje. Wat voor apparaat er op was aangesloten . Mail beantwoord. Geen reactie. Ben helemaal klaar met Homewizard. ........ Wat schets mijn verbazing. Een uur nadat ik deze review had geplaatst kreeg ik een mailtje dat ik gratis een nieuwe socket kon bestellen. Een slechte review wordt dus wel op gereageerd. Terwijl de helpdesk bijna niet te bereiken is. Vreemd. Alsnog bedankt.

HomeWizard ããã®åç
Bestellen ging goed en snelleâŠ
Bestellen ging goed en snelle levering!! Everything went okay ð

HomeWizard ããã®åç
producten en levering goed, onderstuening minder
De producten en de levering zijn in orde maar als er hulp gevraagd wordt, wordt er niet altijd gereageerd.
De spullen zijn dus wel goed (maar dit is een recensie van het bedrijf?), behalve dan de wifi. Van diverse dingen die ik aangeschaft heb, is de wifiverbinding zwak (ook al zit je in dezelfde ruimte als de router, zonder noemenswaardige obstakels er tussen). De app is ook niet altijd even stabiel, vrij traag (mijn telefoon is niet de nieuwste maar ook nog niet achterlijk oud) en krijgt om de haverklap updates.

Great products, delivery crap
Great products, no complaints.
Shame my Goodwe inverter doesnt show daily, connection seem good, retriving data is an issue.
Delivery of products with DHL is a disaster, not Homewizzards fault, but i wish they would select a different carrier

Kleine accu thuis en Home Wizard
Ik gebruik Home Wizard al een aantal jaren. Met de nodige aantal sockets krijg je een heel goed overzicht van je stroomverbruik in je huis.
Sinds begin april heb ik een powerstation voor de caravan, die ik nu thuis gebruik. Met 5,2 kWh accu zie ik meteen de zelfvoorzienendheid in Home Wizard toenemen van gemiddeld 32% naar nu gemiddeld 78% met uitschieters naar 88%. Mooi inzicht nu.

De batterij ruim 1jaar in huis nooitâŠ
De batterij ruim 1jaar in huis nooit een probleem gehad!werkt zoals het hoort ik denk eind van het jaar nog een te kopen.

13-05-2026 p1 besteld en betaald
13-05-2026 p1 besteld en betaald! op site staat binnen 24 uur geleverd!! Ordernummer 2615078916. Geen bevestiging ontvangen. 16-05-2026 Mail gestuurd geen reactie ontvangen, en het product ook niet! Indien product niet leverbaar is, graag het geld terug stortten!!!!!! Tot heden aan zeer onbetrouwbare site!!!

HomeWizard ããã®åç
Super handig, makkelijk en overzichtelijk.
Howewizard geeft zo vaak je maar wilt inzicht in je water-, gas en electra verbruik en (als je die hebt gekoppeld) de opbrengst van je zonnepanelen. Je hebt dan wel een P1 dongle op je slimme meter nodig en evt. een apparaatje op je watermeter.
Waterverbruik is dan te zien in de App. En je kunt opbrengst van je panelen en verbruik van electra mooi op elkaar afstemmen.

HomeWizard ããã®åç
Même avec un souci sur mon kwhmeter
Même avec un souci sur mon kwhmeter, il a été remplacé hors période de garantie et gratuitement y compris les frais de port.
TrÚs satisfait j'ai même commandé un compteur pour l'eau.
Franchement trÚs bon sav.

P1 meter
P1 meter, watermeter en switch besteld.
Voorraad switch was beperkt dus de levertijd was iets langer.
Werd na een mail netjes op gereageerd, bestelling kwam een dag later.
Installatie is een eitje, energie+ tool geeft een duidelijk overzicht

HomeWizard ããã®åç
De producten zijn absoluut oke.
De producten zijn absoluut oke.
Maar ik heb wat ondersteuning nodig en het lukt mij niet om met de support afdeling in contact te komen.
En dab bedoel ik niet de chatbot....

Gebruik Homewizard energy displayâŠ
Gebruik Homewizard energy display i.c.m. mijn Indevolt thuisbatterij (6,4 Kw) om inzicht te krijgen in mijn stroomverbruik. De thuisbatterij is nu ruim een maand aangesloten op een eigen groep in mijn meterkast. In het Self-sufficient overzicht in de display wordt zeer overzichtelijk aan gegeven wat zelfvoorzienend, net en wat de terug levering is van stroom. Al enkele weken bijna zelfvoorzienend in het gebruik van energie in mijn huis en dus zeer tevreden over het gebruik van mijn thuisbatterij.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ