Homezie レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Ik kreeg een defect artikel geleverd. Homezie heeft geen retourmogelijkheid ondanks dat ik daar een aantal emails over stuurde. Ze willen ook niet 100% vergoeden. Dus mijn advies: bestel nooit bij Hom... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mooie lampjes, maakt onze tuin erg sfeervol! De service is uitstekend. Er zitten al reserve lampjes bij, maar er was bij ons een lampje kapot gegaan en ik ha hiervoor contact opgenomen. Kreeg direct r... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Snelle levering, de lampen en dimmer kwamen in compacte verpakking binnen. Installatie was eenvoudig. De lampjes hebben een leuke vorm en de afstandbediening voelt solide en de lampjes reageren direct... もっと見る

企業情報

1. インテリア デザイン店

Homezie について

当該企業による記述

Wij zijn Homezie. Wij vinden dat iedereen een plek verdient waar hij/zij zich thuis voelt.

Onze visie is om door middel van sfeervolle producten een fijne, warme plek te creëren. Of het nu thuis of op kantoor is, we willen dat onze producten zorgen voor een prettige omgeving. Om de kwaliteit van uw leefomgeving te verbeteren, hebben wij mooie producten in ons assortiment geselecteerd.

Homezie helpt jou om van je huis, een thuis te maken.

Voor 22:00 besteld = Morgen in huis

100% tevredenheidsgarantie
Retourneren binnen 30 dagen na ontvangst

24/7 Klantenservice
Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor u klaar! Mail ons op: info@homezie.nl

Veilig winkelen
Altijd veilig afrekenen met een van onze partners

Bekijk al onze producten

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 81件

レビューを書く

vlotte levering

Tevreden van de snelle levering, het product is wat we er van verwachtten. Iedereen die we het product (lampenslinger voor buiten) laten zien is er enthousiast over.

2025年8月31日

Homezie からの回答

Beste Marc! Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en dat het product aan jullie verwachtingen voldoet. Geweldig dat ook anderen enthousiast zijn over de lampenslinger voor buiten en dat maakt ons natuurlijk extra blij! Met vriendelijke groet, Team Homezie

Snelle verzending en mooi product

Snelle verzending en mooi product

2025年8月29日

Homezie からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat de verzending snel verliep en dat u tevreden bent met het product. We waarderen uw feedback enorm en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Niet doen!!

We hebben een tijd leuke lampjes in de tuin gehad. Na ze een klein jaartje gebruikt te hebben, kwam er een terugroepactie. We hebben de lampjes terug gestuurd, maar daarna hoorden we niks meer. Na een paar maanden kregen we een reactie met een of ander verhaal. We kregen 3 andere opties en zouden snel moeten beslissen, zodat we ze voor een bepaalde datum zouden hebben. We kregen echter de keuze uit goedkopere en kortere lichtsnoeren.

Ons geld terug krijgen zou geen optie zijn, terwijl zij ondeugdelijke producten leveren en geen goed alternatief hebben. We zouden ergens eind van de maand alsnog een vergelijkbaar lichtsnoer kunnen krijgen, al zou die wel korter zijn. Ik ben benieuwd... we zijn nu al maanden verder en de hele zomer zonder lampjes. Dus ze willen ons een goedkoper alternatief bieden en een compensatie, ho maar. Ik ben benieuwd of we überhaupt nog een alternatief gaan krijgen...

2025年8月4日

Beste Liesbet,

Dank u voor het delen van uw ervaring. Het spijt me zeer om te horen over de problemen met uw lampbestelling en de vertragingen in de afhandeling. Dit is zeker niet de ervaring die wij voor onze klanten willen.

Om dit goed te maken, kunt u alstublieft uw e-mailadres met ons delen? Ik zal persoonlijk de situatie controleren en ervoor zorgen dat we de best mogelijke oplossing voor u vinden.

Wij waarderen uw geduld en ik sta klaar om u te helpen dit probleem op te lossen.

Alles werkt naar wens

Alles werkt naar wens. Ze reageren snel en komen met oplossingen.

2025年8月19日

Homezie からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens werkt en dat u onze snelle reacties en oplossingsgerichte aanpak waardeert.

5つ星のうち4の評価

Product werd snel en juist geleverd

Product werd snel en juist geleverd. Daarnaast ook goede ervaring met de klantenservice n.a.v. een eerdere bestelling. Hierdoor de volgende bestelling ook bij hun gedaan. Misschien iets duurder dan bij andere sites(scheelt vlgsmij niet veel). Maar door de juiste ervaring, weer hier besteld.

2025年8月8日

Homezie からの回答

Beste Jori! Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zowel met de levering als met onze klantenservice tevreden bent. Het doet ons goed dat je vanwege deze positieve ervaring opnieuw bij ons hebt besteld. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Homezie

Hele mooie warme verlichting

Hele mooie warme verlichting. Erg fijn dat je de snoeren kunt koppelen en zo de verlichting kan uitbreiden.

2025年8月17日

Homezie からの回答

Beste Babette! Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de warme verlichting en dat je het handig vindt dat de snoeren gekoppeld kunnen worden om uit te breiden. We hopen dat je er nog lang plezier van hebt!
Met vriendelijke groet, Team Homezie

Vlotte service

De producten waren net zoals omschreven op de website en snel geleverd. Op vragen werd erg snel gereageerd, duidelijke communicatie. Ik ben zeer tevreden met mijn aankopen.

2025年8月4日

Homezie からの回答

Beste Nele! Hartelijk dank voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de producten, de snelle levering en onze duidelijke communicatie. We vinden het fijn dat alles naar wens is verlopen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Homezie

5つ星のうち5の評価

Klantenservice is goed bereikbaar en…

Klantenservice is goed bereikbaar en komt met oplossingen.

2025年8月9日

Homezie からの回答

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u onze klantenservice als goed bereikbaar ervaart en dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. We waarderen uw vertrouwen en staan altijd klaar om u te ondersteunen.

Tevreden

Snelle levering en vooralsnog tevreden over mijn aankoop. Lampjes staan erg leuk in de tuin. Hopelijk gaat deze langer mee dan de lichtsnoeren die ik in het verleden had hangen.

2025年7月28日

Homezie からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat u tevreden bent met uw aankoop. De lampjes zorgen inderdaad voor een gezellige sfeer in de tuin.

We hopen uiteraard dat ze lang meegaan en dat u er nog lang plezier van zult hebben. Mocht u in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij graag voor u klaar!

Goed product

Goed product, snelle dienstverlening/ antwoord op bijkomende vraag

2025年7月26日

Homezie からの回答

Beste Dimitri! Hartelijk dank voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over het product én onze snelle service. Daar doen we het voor! Als we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, staan we uiteraard voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Homezie

meer dan tevreden

De website is overzichtelijk, de levering is ongekend snel en de bestelling wordt goed verpakt geleverd, ben dus een zeer tevreden klant.

2025年7月19日

Homezie からの回答

Hartelijk dank voor je prachtige beoordeling en je vriendelijke woorden!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze website, de razendsnelle levering en de zorgvuldige verpakking. Daar doen we het voor! 😊
We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

5つ星のうち1の評価

In 2024 een lichtsnoer voor buiten…

In 2024 een lichtsnoer voor buiten besteld. Er werd van alles beloofd, maar het duurde lang voordat ik het lichtsnoer ontving. Over de levering wordt niet gecommuniceerd. Alleen wanneer ik er zelf (maar weer) achteraan ging…
Maart 2025 kwam er een terugroepactie.
Wederom volgde er geen communicatie. Na 2 maanden niks horen van Homezie zelf maar weer contact opgenomen. Er wordt wel snel gereageerd, vooral met ‘bedankt voor uw begrip en geduld’….. vervolgens is het weer stil…. Uiteindelijk na vier keer vragen waar het lichtsnoer blijft wordt mij beloofd dat uiterlijk 25 juli het product bij mij op de deurmat ligt. Er wordt de week voorafgaand geen mail verstuurd van verzending….. Dus op vrijdagavond 25 juli maar weer een mail verstuurd; mijn laatste week van geduld is namelijk ingegaan!
Zaterdag 26 juli werd het lichtsnoer bezorgd! Pffff….
Op mijn laatste (boze) mail heb ik geen reactie meer gekregen!

2025年7月28日

Homezie からの回答

Beste Yvonne! Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We begrijpen heel goed dat het traject rondom je bestelling en de terugroepactie ontzettend frustrerend is geweest, vooral door het gebrek aan communicatie van onze kant. Je hebt meermaals zelf het initiatief moeten nemen, en dat is zeker niet hoe we willen dat onze klantenservice ervaren wordt. We zijn blij dat het lichtsnoer inmiddels is aangekomen, maar we willen je oprecht onze excuses aanbieden voor de manier waarop dit is verlopen. We nemen je feedback mee om onze communicatie bij dit soort situaties te verbeteren en je geduld wordt gewaardeerd, maar je had duidelijk betere en snellere opvolging mogen verwachten. Mocht er nog iets zijn waar we je mee kunnen helpen, laat het ons dan vooral weten. Met vriendelijke groet, Team Homezie

5つ星のうち2の評価

Onveilig product en omgaan met retour

Product besteld, na een tijdje is deze onveilig verklaard. Met heel veel moeite de boel retour gestuurd. Na lang wachten maand is er een nieuwe toegestuurd. Stond op dat er een dimmer in zit maar helaas niet het geval. Ik voel me belazerd.! Wees gewaarschuwd!

2025年7月7日

Homezie からの回答

Beste Dhr. van Putten! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat je deze situatie als zo frustrerend hebt ervaren. We begrijpen heel goed dat dit niet de ervaring is die je had mogen verwachten en we willen je daarvoor onze oprechte excuses aanbieden. Het is zeker niet onze bedoeling om verwarring te veroorzaken of verkeerde informatie te geven. We nemen je feedback heel serieus en willen dit graag samen oplossen. Zou je contact met ons willen opnemen via onze klantenservice met je ordernummer? Dan kijken we direct naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Homezie

Zeer teleurstellend

Zeer teleurstellend,
Na weken wachten op reactie van een terugroep actie nog steeds geen bericht. Van de week weer een mail gestuurd (waar ze beloven binnen 24 uur te reageren) nog steeds niks. Waardeloos!

2025年7月17日

Homezie からの回答

Het spijt ons oprecht te horen dat u zo lang op antwoord heeft moeten wachten.
Dit is duidelijk niet de service die je van ons verwacht en we begrijpen volledig dat dit erg frustrerend is. We nemen onze belofte om binnen 24 uur te reageren zeer serieus en betreuren het dat dit in uw geval niet het geval was.
We willen dit graag zo snel mogelijk voor je rechtzetten. Kunt u ons nogmaals uw bestelnummer sturen en, indien van toepassing, het onderwerp van uw bericht? We zullen de zaak dan met voorrang behandelen.
Onze excuses voor het ongemak – we horen graag van u zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

5つ星のうち5の評価

Verleent goede service en reageert snel…

Verleent goede service en reageert snel op berichten.

2025年7月12日

Homezie からの回答

Hallo! Hartelijk dank voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je onze service en snelle reacties waardeert en daar doen we het voor. 😊Met vriendelijke groet, Team Homezie

Top lampjes

Top lampjes
Mooi warm licht
Brand super lang

2025年7月10日

Homezie からの回答

Hartelijk dank voor je mooie review en je enthousiaste woorden! 💡
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze lampjes en het warme licht. Ook dat ze lang blijven branden, maakt ons blij – precies waar we op mikken!
Geniet er nog lang van en weet dat je altijd bij ons terecht kunt als je vragen hebt.

5つ星のうち5の評価

Homezie to be continued..

Homezie was voor mij uiteindelijk een super ervaring. Wat begon als een ramp met de verlichting. Waarschijnlijk een fabrieksfout. Hebben ze adequaat en snel gehandelt. De communicatie met de klantenservice verliep heel soepel. Ik ben in ieder geval heel blij met de nieuwe ledstrips die heel snel zijn opgestuurd als nalevering. Top service!!!!

2025年7月1日

Homezie からの回答

Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve beoordeling!

Wat fijn om te horen dat we ondanks de vervelende start, met vermoedelijk een fabrieksfout, toch jouw vertrouwen hebben kunnen herstellen. We vinden het erg belangrijk dat problemen snel en eerlijk worden opgelost, dus het doet ons goed dat je onze service als adequaat en soepel hebt ervaren.
Geweldig dat je tevreden bent met de nieuwe LED-strips en dat ze snel bij je zijn aangekomen. Daar doen we het voor!
Dank je wel voor je vertrouwen in Homezie – we staan altijd klaar als je ons nodig hebt.

5つ星のうち2の評価

Lichten werken niet

Lichten werken niet, gemeld aan jullie diensten
Moet nu filmpje maken van flikkerende lichten
Ik kan op elke stand duwen en dan zien jullie dat het werkelijk flikkert

2025年6月15日

Homezie からの回答

Beste Karin! Bedankt voor je bericht en het melden van het probleem met de lichten. Wat vervelend dat ze niet goed werken en dat dit voor ongemak zorgt. Voor de garantieprocedure hebben we inderdaad een filmpje nodig waarop het knipperen duidelijk te zien is. Zo kunnen we het defect goed beoordelen en zorgen we voor een passende oplossing, zoals reparatie of vervanging. Zodra je het filmpje hebt gestuurd, nemen we snel contact met je op om de volgende stappen te bespreken. Alvast bedankt voor je begrip en medewerking. Met vriendelijke groet, Team Homezie

Mooi product

De lampen die ik bij Homezie besteld heb zijn snel geleverd en voldoen volledig aan de verwachtingen. Het bestelproces verloopt soepel en je wordt goed meegenomen in de verschillende stappen.

2025年6月20日

Homezie からの回答

Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de lampen én met het bestelproces bij Homezie. We doen ons best om alles zo duidelijk en vlot mogelijk te laten verlopen, en het is geweldig om te lezen dat dit ook zo is ervaren.
Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer!

Prima service na terugroepactie

Na de terugroepactie van de lichtsnoeren hebben we best wel lang op onze nieuwe snoeren moeten wachten. Maar we zijn uiterst correct geholpen en na onze nieuwe toegezonden lampjes bleek dat de snoeren afwijkende lampjes hadden. Na ons e-mailcontact konden we de snoeren omruilen voor een lang snoer met dezelfde lampjes. Inmiddels hangt deze en we zijn er erg blij mee.
Alle retourzendingen konden we kosteloos verzenden. Alles top geregeld.

2025年6月21日

Homezie からの回答

Beste heer/mevrouw Vreugdenhil! Hartelijk dank voor uw mooie review en het delen van uw ervaring met onze service na de terugroepactie van de lichtsnoeren. Wat fijn om te lezen dat u ondanks de wachttijd toch tevreden bent met de correcte afhandeling en de oplossing die we samen hebben gevonden. We doen altijd ons best om het retourproces zo soepel en klantvriendelijk mogelijk te laten verlopen, en het is geweldig om te horen dat u dit zo hebt ervaren. Uw tevredenheid is voor ons de grootste beloning! Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we natuurlijk altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Homezie

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。