PerfectDraft Nederland レビュヌ

2,202
TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Prachtige portfolio bieren.... Waar vervolgens niks van beschikbaar is, op wat basistroep van inbev na. Karmeliet, stella, Leffe. Zelfs Franziskaner is zelfs niet meer bestelbaar. Lekker je invetten m... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

2 bestellingen gedaan en beiden niet goed geleverd. De glazen waren gebroken en de vaten kwamen ruim een week te laat binnen. Klantenservice is om te huilen - gebroken glas willen ze vergoeden maar... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Ik heb voor het weekend 3 vaatjes bier besteld bij Perfectdraft via hun site. Ik kreeg een afrekenlink.... heb betaald... is ook afgeschreven van mn rekening,... maar het staat nog steeds in mn winkel... もっず芋る

䌁業情報

1. 醞造所

圓該䌁業による蚘述

PerfectDraft: het beste tapbier thuis! Verkoop van de PerfectDraft tap, 6L vaten, glazen en accessoires. Meer dan 40 verschillende soorten bier en een app verbinding met de tap voor de beste proefervaring 🍻

連絡先

(2,202)

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Pils in speciaalbierpakket

2 x Speciaalbierpakket Best Verkocht besteld. In de omschrijving staat: "Soms kan er een biertje in je bestelling toch uit de voorraad zijn. In dat geval vervangen wij het met een vergelijkbaar of een duurder bier want wij willen jou de allerbeste ervaring bieden met Hopt!"

Jammer dat er dan toch ook een gewone Hertog Jan in beide pakketten is gedaan.

2020幎1月10日
5぀星のうち1の評䟡

Bestelling geplaatst en zit “vast” bij

Bestelling geplaatst en zit “vast” bij DHL.

Geen reacties op mailtjes, geen telefoon opname.

Update:
Wel snelle reactie op deze review,
En daardoor ook op mijn mailtjes.
Goede beloftes, we gaan het zien

Update 2 15-01-20
Total geen reactie meer op mailtjes, telefonisch niet bereikbaar.
Zou voicemail zijn, maar die doet het dus niet
Bestelling is verdwenen tijdens transport
Na een week nog geen enkele informatie.

Nk

2020幎1月10日

Hi!

Dat valt op zich wel weer mee hoor, het is vooral tijdens de kerstperiode druk geweest. Nu zijn we redelijk bij met de e-mail. Uiteraard excuses voor de vertraging.
Misschien is het handig als je ons een ordernummer geeft :)?

Gaat mijn collega er direct naar kijken!

Update: 15-01-20
Hi! Mijn collega heeft je al te woord gestaan? Het lijkt erop dat het pakket is verdwenen bij DHL, omdat deze niet te vinden is. De chiller komt vd week weer in het assortiment en we sturen deze dan direct opnieuw af!

5぀星のうち2の評䟡

Beery Christmas 2019

Net als vele anderen merk ik dat bij mij ook de Beery Christmas 2019 veel te lang op zich laat wachten. De bestelling is bij DHL aangemeld in november 2019, en heeft tot nog toe dezelfde status.

De klantenservice is niet te bereiken tijdens hun eigen gestelde openingstijden.

Nu wordt er gezegd dat er wel op slechte reviews wordt gereageerd. Laten we dat eens proberen.

Mag ik alsjeblieft ooit nog mijn bierpakket ontvangen a.u.b.?
Bestellingsnummer 1176138

Edit: net een schijnbaar automatisch antwoord gekregen op mijn klantenservice e-mail waarin wordt gevraagd naar het bestelnummer. Die al in het originele bericht staat...

Edit 2: Naar aanleiding van deze review, is het pakket uiteindelijk verstuurd en binnengekomen op 16-01-2020. Het lijkt erop dat ze het logistiek niet aankunnen. Als ze dat nou van tevoren hadden aangegeven, had dat een hoop teleurstelling kunnen voorkomen.

2020幎1月9日

Dag Stephan,

Sorry hiervoor!

We zien overigens dat je 33 minuten een e-mail naar ons hebt gestuurd. Had je ons al eerder bericht? Mocht dit het enige bericht zijn geweest: we zouden uiteraard wel wat tijd willen krijgen om te reageren natuurlijk ;)! Goed dat gezegd hebbende: dit gaat niet helemaal goed met de bestelling...

Ik laat mijn collega even antwoorden op de e-mail, komt helemaal in orde. Nogmaals excuses!

Waardeloze Service!

Op 22 December een order geplaatst. Deze heb ik nog steeds niet mogen ontvangen!! twee mails gestuurd en geen reply mogen ontvangen, erg onprofessioneel.
Dan maar telefonisch proberen maar je krijgt gewoon niemand aan de lijn terwijl gezegd wordt dat ze tijdens werktijden beschikbaar zijn. Dat kan echt niet..

Krijg ik nog iets binnen Hopt?

In het verleden is het altijd goed gegaan maar er lijken erg veel issues te hebben met het leveren van het product, wat ik nog zou kunnen accepteren als ik tenminste te woord gestaan word, of iets van een persoonlijke reactie zou krijgen.

Bestelling: 1247326

Edit: Hopt heeft n.a.v. mijn reactie gereageerd op de mail en het issue adequaat opgelost zo lijkt het. Score aangepast na een 3. hopelijk was dit de enige keer dat dit het contact zo stroef liep.

Groeten,
Bram

2020幎1月8日

Hi Bram,

We zien inderdaad de e-mail van 2 dagen terug erin staan. We zien ook op de tracking dat de zending 22 December bij DHL is aangemeld, maar daarna niet vooruit lijkt te gaan.
Sorry voor de vertraging.
Ik laat mijn collega even contact met je opnemen!

Slechte service!

Eind november begin december 2019 een bestelling geplaatst. Maar een deel van de bestelling ontvangen. Al een maand aan het wachten op het tweede deel van mijn bestelling. Telefonisch is HOPT niet bereikbaar, en op mail wordt ook niet gereageerd. Slechte service. En ik zit nog steeds met een incomplete bestelling.

ORDERNUMMER 1221014

2020幎1月7日

Hi Dino!

Wat vervelend! We zijn overigens gewoon wel hoor :).
Zou je je ordernummer kunnen geven?

Zeer slechte ervaring

Ik heb een bestelling gedaan die nooit geleverd is. Ik heb meerdere mails verstuurd en zelfs via social media contact met Hopt proberen te zoeken maar helaas zonder ooit antwoord te hebben gehad.

Ook telefonisch zijn ze niet te bereiken. Ik hoop dat ik nog contact met ze ga krijgen want ik inmiddels willen we gewoon ons geld terug..

(bestelnummer 1210273)

2020幎1月6日

Hi Sebastiaan!

Dat is niet de bedoeling natuurlijk! Had je een ordernummer voor ons?
Kijken we er direct naar

Edit:
We hebben je inmiddels gemaild. Nogmaals sorry!

5぀星のうち3の評䟡

al verschillende malen bij hopt besteld

al verschillende malen bij hopt besteld dit is altijd goed verlopen.
echter nu heb ik een klacht over een van de bestelde vaten.
vaak gebeld maar spreek na de pieptoon in.
welke pieptoon niks pieptoon er word gewoon opgehangen
en nu zie ik de reviews dat is ff schrikken.

nou hopt ik hoop dat u contact met mij opneemt dat zou wel zo netjes en klantvriendelijk zijn.
M.Heijgen

2020幎1月3日

Hi Marie,

We vinden geen mail of Facebook bericht van je. We zien wel dat je bestelling snel is bezorgd, wat is het probleem? Het klopt dat we op dit moment zoveel mail hebben dat we kiezen om die af te handelen en we de telefoon nu niet kunnen beantwoorden! Sorry. Maar we zijn er wel en zijn druk bezig! We hebben je inmiddels een mail gestuurd op je eigen e-mailadres.
Groet,

Zeer slechte opvolging klacht

Ik heb recent een bestelling geplaatst waar we niet geheel tevreden over waren, ze kwamen met een mooie oplossing om ons een nieuw product toe te zenden.
Ruim 3 weken en 4 mails later krijgen we geen enkele reactie meer en ook niet de geboden oplossing.
Zeer slechte opvolging van klachten!

2019幎12月30日

Onbetrouwbare winkel slechte response

Op 28 november een Beery Christmas besteld. 2 van de 3 pakketten binnen gekregen. Na lang wachten op een reactie via de mail (19 december) zouden we het bedrag van 1 Beery Christmas + de verzendkosten + een waardebon van €10,- terug krijgen. Ondanks dat de bestelling niet kwam en dit vervelend is toch best netjes. Nu zijn we 10 dagen verder en heb nogmaals moeten mailen omdat het bedrag nog steeds niet retour op mijn rekening is.

Ik ben bang dat dit is mijn laatste bestelling geweest bij HOPT. Jammer. Leuk assortiment maar onbetrouwbaar. Alles wordt vanuit Frankrijk opgestuurd. Beetje vreemd allemaal aangezien het er op lijkt dat de eigenaar van HOPT Anheuser-Busch InBev S.A. lijkt te zijn.

Order1190361

2019幎12月29日
5぀星のうち5の評䟡

Slechte levering, maar prima herstel

Niet bereikbaar per telefoon of per mail. Het lijkt erop dat ze wel reageren op reviews...
Op 30 nov een adventkalender besteld (1207550) en inmiddels is het bijna Kerst en niets ontvangen. Drie weken is toch wel wat overdreven,

Wel mooi op tijd voor Kerst 2020, als de THT van de bieren dat haalt 😡

Nav. van mijn review is er meteen actie ondernomen door het bedrijf. Binnen 3 dagen werd het pakket alsnog geleverd. Jammer dat het in het begin niet goed ging, maar goed opgepakt

2019幎12月23日
5぀星のうち1の評䟡

Bestellen op de site niets van dat het

Bestellen op de site niets van dat het er niet is dan een mail 1 product leveren en de rest komt nog alleen wanneer is de vraag

Voor mij nooit meer iets bestellen bij jullie

2019幎12月23日

Dag Ruud,

We hebben inderdaad 1 zending eerder verzonden, de anderen worden momenteel gepickt. Daar je 3 dozen hebt besteld, zullen de anderen worden verzonden. We zeggen niet dat het niet op voorraad is, we zeggen alleen dat we het later verzenden. Even geduld, het komt er dus nog aan!

Oplichters

Ik heb nooit wat geleverd gekregen ( en wel €50 betaald) telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Via de mail krijg ik te horen (via een standaardmail) dat het door de drukte komt. Ik zou mijn geld terug krijgen. Het is nu bijna 3 weken na mijn bestelling en ik heb geen bier en geen geld. Oftewel: oplichters.

2019幎12月21日

Dag Femke,

Heb jij misschien een ordernummer voor ons? Kijken we daar direct naar, komt in orde en excuses voor de vertraging!

5぀星のうち5の評䟡

Hopt Adventkalender

Hopt Adventkalender besteld, ondanks dat het erg druk was hebben ze me super geholpen nadat bleek dat ik een fout in mijn adres had gemaakt.
Inmiddels is de doos binnen en ben ik heel erg enthousiast over de geselecteerde bieren! Zeker voor herhaling vatbaar.

2019幎12月21日
5぀星のうち4の評䟡

Kapotte bestelling

*Update: inmiddels heb ik contact gehad met de klantenservice en zijn we samen tot een goede oplossing gekomen.
Ik ben weer tevreden!!

Black Friday 2 sinterklaaspakketten besteld. De bestelling kwam snel aan maar de flessen waren gebroken. Dit kan gebeuren natuurlijk, maar na 3 mails verzonden te hebben en 2x gebeld te hebben nooit een reactie teruggehad.

De klantenservice is werkelijk waardeloos.

2019幎12月20日

Dag Xandra,

Het klopt dat we het druk hebben gehad met onze klantenservice en onze excuses hiervoor. We hadden inderdaad beter bereikbaar moeten zijn. Inmiddels denk ik dat we met een goede oplossing zijn gekomen!

5぀星のうち4の評䟡

Pakket zoek en de oplossing

Had voor kerst een vriend willen verrassen. Met een leuk Combi bier pakket. Helaas ging er wat mis met de bestelling.

Als goed maker kreeg ik een gratis bier pakket. Tot mijn originele bestelling geleverd kon worden. Deze kwam helaas niet meer op voorraad. Toen heb ik de optie gekregen voor tegoed op account of retour.

Vond dit een prima oplossing.. tegoed gedaan want kreeg je beetje extra. Dan komt het vast goed met een volgende bestelling.

Verder was alles netjes verpakt!

2019幎12月20日

Positief na negatief

Ok, na een slechte ervaring moet ook een positieve delen. Duizend maal excuses en uitleg gehad waarom het pakket niet geleverd was. Was misgegaan met het verzenden. Belofte gemaakt om mijn geld terug te krijgen, en dat hebben ze ook waargemaakt. Ik zal het nog eens proberen als er een rustigere periode is.

2019幎12月19日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス