Det var lÀtt att hitta sÀtt gÀrna nr pÃ¥ alla varor sÃ¥ att man vet att det blir rÀtt del man bestÀller. Varorna kom fort och betalningen gick lÀtt med swisch men skriv gÀrna att betalningen Àr klar nÀr... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hei. Lett Ã¥ sÞke oop og bestille da jeg hadde emballasjen fra forrige bestilling. God info ad dette. Lettvint Ã¥ betale med bestillingsbekreftelse. . Men ingen meldinger underveis, mÃ¥tte daglig gÃ¥ inn... ãã£ãšèŠã
Jag uppskattar den snabba leveransen i synnerhet eftersom jag glömt att bestÀlla tidigare. Det Àr fantastiskt att uppfatta ljudet från timer nÀr maten Àr klar eller nÀr tvÀttmaskinen Àr fÀrdig.
Jeg kan ikke skjÞnne hvorfor dere bruker PostNord?? Hvorfor kan jeg ikke fÃ¥ de med posten og rett i min postkasse. Jeg har ikke smart telefon og fÃ¥r ikke Ã¥pnet PostNord boks. Dere mÃ¥ tenke pÃ¥ at... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
AffÀrsidén Àr att snabbt och enkelt leverera hörapparatsbatterier direkt hem i brevlådan, till ett avsevÀrt lÀgre pris Àn i apotek eller dagligvaruhandeln. Vi erbjuder bestÀllning via telefon och har flera olika betalningsalternativ om du besöker vår hemsida.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
LÀtt att hitta rÀtt produkt bra pris
Snabb leverans,lÀtt att bestÀlla
Snabb leverans,lÀtt att bestÀlla. Det tog lite tid att få bekrÀftat att betalningen gått fram,eftersom det vsr första gången jag anvÀnde det så kÀndes det lite osÀkert. DÀrav 4 stjÀrnor annars var allt toppen.
God kundeservice
God kundeservice, bra pris og tilbuder, Rask leveringâºïž
Det var lÀtt att hitta sÀtt gÀrna nr pÃ¥âŠ
Det var lÀtt att hitta sÀtt gÀrna nr på alla varor så att man vet att det blir rÀtt del man bestÀller. Varorna kom fort och betalningen gick lÀtt med swisch men skriv gÀrna att betalningen Àr klar nÀr man har gjort betalningen. Jag Àr nöjd och det kÀnns tryggt och seriöst att handla.
LÀtt att hitta produkter på hemsidan
LÀtt att hitta produkter på hemsidan, bra priser och en smidig bestÀllningsprocess.
PrisvÀrda hörapparatsbatterier.
PrisvÀrda hörapparatsbatterier.
LÀtt att bestÀlla och snabb leverans.
Leveranssnabba
Det var enkelt att bestÀlla och snabb leverans
Det kom fort och var helt sÃ¥ som jagâŠ
Det kom fort och var helt så som jag ville ha det.
Tack
LÀtt och smidigt att hitta ochâŠ
LÀtt och smidigt att hitta och bestÀlla. Snabb leverans.
snabb leverans och lÀttförstÃ¥rligâŠ
snabb leverans och lÀttförstårlig hemsida
Mycket snabb och korrekt leverans
Mycket snabb och korrekt leverans! Har tipsat en vÀn som ocksÃ¥ nu vet om Et snabba service ð
Dere er bra nok
Dere er bra nok. Forsendelsen kom derimot mye senere enn vanlig.
Fikk liten stÞrrelse
Fikk liten stÞrrelse, medium 8 mm. For små.
Snabb leverans till JÀmtland.
Snabb leverans till JÀmtland.
Ã
terkommer vid nÀsta bestÀllning
Tilbakemelding på kjÞp av filter til hÞreapparat
Hei. Lett å sÞke oop og bestille da jeg hadde emballasjen fra forrige bestilling. God info ad dette. Lettvint å betale med bestillingsbekreftelse. . Men ingen meldinger underveis, måtte daglig gå inn på sporing Posten. Forholdsvis lang leveringstid fra terminal i Norge til postkassen , dvs torsdag ene uken til tirsdag andre uken. Ingen beskjed på SMS at pakken var levert. Ellers ok.
Snabb leverans. Mycket bra pris
Trevlig kundservice