Horecacentrum Brabant レビュヌ 1,233

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Twijfel vooraf, voor mij onbekend bedrijf. Het gebruikte produkt is goed omschreven, de foto's klopten. En de machine werkt perfect voor een echt aantrekkelijke prijs.

5぀星のうち3の評䟡

Ik had item gereserveerd via de website maar bij aankomst was dat niet klaar gezet/ gereserveerd. Ondanks dat snel en vriendelijk geholpen. Kantoor en magazijn zitten op verschillende locaties vlak bi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snel, behulpzaam en effectief. Reageren supersnel op de email, zijn in staat snel te schakelen, leveren snel, goede kwaliteit spullen Voor m’n nieuwe productiekeuken heb ik alle RVS meubi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Het bestelde product kwam helaas beschadigd aan, maar dit is snel en uitstekend opgelost. Ik ontving vlot een nieuw product en het retourpakket werd netjes bij mij opgehaald. Hele fijne service!

䌁業情報

1. 電化補品卞売業者
  2. 飲食店甚家具専門店
  3. 電源䟛絊店
  4. 機材提䟛業者

Horecacentrum Brabant に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Horecacentrum Brabant is gespecialiseerd in verkoop van nieuwe en gebruikte horeca apparatuur zoals vaatwasmachines, koel- en vriesapparatuur, combi-ovens, kook-, bak- en braadapparatuur, keukenmachines, werktafels, spoeltafels, en meer.

Uitgebreide Showroom:
In onze uitgebreide showroom in Leende zijn al onze producten te zien zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Bezoek onze showroom
Deskundig advies:
Bij Horecacentrum Brabant werken gespecialiseerde mensen die u kunnen voorzien van het beste advies.

Goede prijs-kwaliteitverhouding:
Bij Horecacentrum Brabant vinden we het belangrijk dat kwaliteit betaalbaar is. Daarom hebben al onze producten de scherpste prijs in de markt en is er voor elk budget een passend product te vinden. Koop uw professionele apparatuur tegen de beste prijzen in onze webshop. Of zoek het product dat u zoekt en haal het bij ons op.

Grote voorraad:
Wij hebben continu meer dan 2500 producten op voorraad. Daardoor kunnen we ons gehele assortiment direct uitleveren en zijn er geen wachttijden. Bekijk de actuele voorraad nieuwe en gebruikte horecaapparatuur op onze website Horecacentrum Brabant.

Inkoop gebruikte horeca apparatuur:
Horecacentrum Brabant koopt ook uw horeca apparatuur op. Wij brengen altijd een serieus en zakelijk bod uit. Discretie is gewaarborgd. Horecacentrum Brabant is een betrouwbare partner die snel en professioneel handelt. Ik wil iets aanbieden

Bekijk al onze categorieën:
Koken & bakken Voedselbereiding Buffet & warmhouden Barapparatuur & koffie/thee RVS meubilair Horeca vaatwassers Afzuiging Meubilair & inrichting Overig

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Teleurstellende kwaliteit en service

Ik heb meerdere producten aangeschaft bij Horecacentrum Brabant, waaronder een vaatwasser, twee vriezers, een gasfornuis en een oven. Dit zijn essentiële apparaten voor mijn zaak, dus je verwacht dat deze in ieder geval naar behoren functioneren, ook als het om tweedehands apparatuur gaat.

Helaas is mijn ervaring tot nu toe teleurstellend. Van alle aangekochte apparatuur functioneert alleen de vaatwasser redelijk, en zelfs daar heb ik in het begin problemen mee gehad.

De overige apparaten geven structureel problemen:

Vriezer 1 sluit niet goed, vermoedelijk door een defect rubber. Hierdoor ontstaat er extreem veel ijsvorming, wat het gebruik onpraktisch maakt.

Vriezer 2 heeft een kapotte voorkant die steeds loskomt en geeft daarnaast om de dag een piepsignaal. Functioneert verder wel, maar is duidelijk niet in orde.

Het gasfornuis werd geleverd met ontbrekende knoppen. Na contact zijn er nieuwe opgestuurd, maar deze passen niet. Daarnaast werken niet alle pitten naar behoren.

De oven is volledig uitgevallen en start niet meer op. Bij contact werd eerst aangegeven dat men mij niet kon helpen en werd ik doorverwezen naar een monteur buiten mijn regio. Na opnieuw bellen kon er “bij uitzondering” toch gekeken worden, maar alle kosten (verzending, controle en reparatie) zouden volledig voor mijn rekening zijn.

Dit alles speelt zich af binnen slechts vijf maanden na opening van mijn zaak. Het zorgt voor onnodige kosten, tijdverlies en frustratie in een fase waarin je juist wilt bouwen.

Gezien deze ervaring zou ik hier niet opnieuw kopen en het ook niet aanraden. Ik hoop dat andere ondernemers een betere ervaring hebben gehad.

PS: Wat ik ook bijzonder vind, is dat ik voor meerdere onderdelen afzonderlijk verzendkosten heb moeten betalen. Bij navraag werd aangegeven dat er per pallet wordt gerekend.

Wat ik echter niet begrijp, is dat ik losse verzendkosten betaal voor onder andere de vriezer én de RVS-bakken en andere kleinere items, terwijl deze samen in de vriezer en dus op één pallet zijn geleverd.

Dit wekt bij mij de indruk dat er dubbele verzendkosten in rekening zijn gebracht, wat ik niet logisch vind.

2026幎4月9日
5぀星のうち4の評䟡

Goede communicatie

Goede communicatie, klant vriendelijk en goede behandeling.

2026幎4月11日

Beste Maureen,

Dankjewel voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat het contact met onze collega's goed geweest is. We wensen je graag veel plezier van je aankoop!

Super

Product goede verpakt, beschrijving was gelijk as de staat van de product

2026幎4月13日

Beste Jaouad,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat het product naar wens is. We wensen je graag veel plezier van je aankoop!

Altijd goed

Altijd goed

2026幎4月13日

Beste Seyster,

Dankjewel voor je mooie review. Fijn om te horen dat we je al meermaals goed hebben kunnen helpen. We wensen je graag veel plezier van je aankoop!

Super

Zaterdag Frituur op wezen halen, netjes geholpen.. betaalbare prijzen.

2026幎4月11日

Beste Louise,

Dankjewel voor je mooie review. Fijn om te horen dat we je naar wens hebben kunnen helpen en dat de prijzen in de smaak gevallen zijn!

5぀星のうち1の評䟡

Wij hebben een frituur gekocht bij

Wij hebben een frituur gekocht bij jullie, maar het piepsignaal is nog steeds veel te luid.
De machine is inmiddels al twee keer terug geweest voor reparatie, maar het probleem is helaas nog steeds niet opgelost.

Vandaag hebben wij drie keer gebeld en ook via WhatsApp contact geprobeerd op te nemen, maar helaas zonder reactie.

2026幎4月3日

Beste Klant,

We begrijpen dat het vervelend is dat het probleem nog niet verholpen is, maar we willen jullie toch wel even vragen begripvol en eerlijk te blijven zolang wij ons best aan het doen zijn het voor jullie op te lossen. De friteuse is inderdaad een keer eerder bij ons terug geweest. Het piepsignaal trad toen niet op, is daarom waarschijnlijk niet verholpen, en voor ons weer werkend naar jullie retour gegaan.

Wij hebben jullie telefoontjes binnen gehad, lees 3 in 10 minuten, maar het was op dat moment even erg druk. Onze collega heeft daarna binnen het uur contact terug op genomen. Aangeven dat wij niet reageren vinden we dus niet helemaal netjes. We zijn momenteel zoals gezegd druk bezig om het op te lossen, en we gaan er vanuit dat dit helemaal goed komt!

Mooi op tijd

Mooi op tijd

2026幎4月10日

Beste Mehmet,

Dankjewel voor je mooie beoordeling. We zijn blij te horen dat je ervaring mooi was en de levering van het product op tijd. We wensen je er graag veel plezier van!

Vlekkeloos

Behulpzaam aan de telefoon, betaling en afhalen ging erg voorspoedig. Daarbij is het product in perfecte staat!

2026幎4月10日

beste Dhr. Koendering,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Wijn zijn blij te horen dat we je naar wens van dienst hebben kunnen zijn, zowel aan de telefoon als tijdens de afhaling. Fijn ook dat het product naar wens is. We wensen je er graag veel plezier van!

5぀星のうち4の評䟡

Goede snelle service

2026幎4月2日

Beste Iwan,

Dankjewel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je onze service als goed en snel ervaren hebt. We wensen je graag veel plezier van je aankoop!

Vriendelijke en goede service

Vriendelijke en goede service

2026幎4月7日

Beste D.,

Dank voor je fijne review. Fijn om te horen dat je onze service als goed en vriendelijk ervaren hebt! We wensen je graag veel plezier van je aankoop!

Service was top👍

2026幎3月31日

Beste Fouad,

Dank voor je mooie beoordeling. Heel fijn om te horen dat je onze service als top ervaren hebt! We wensen je graag veel plezier van je aankoop!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。